Burdock - uutslettelig baldness serum, hvordan lage og anmeldelser

Hodebunnen i høst-vårperioden trenger ekstra pleie på grunn av mangel på vitaminer i kroppen. På grunn av mangel på næringsstoffer blir de tynne og sprø, noe som fører til utvikling av alopecia. Håravfall kan også være arvelig eller indikere tilstedeværelse av systemiske sykdommer. Uansett årsak stopper Burdock anti-baldness serum hårtap. Agronom.guru-portalen inviterer deg til å lese bruksanvisningen.

Funksjoner i serumet fra håravfall "Burdock"

Fysiologisk løsning med et kraftig aktivt kompleks er formulert på grunnlag av burdockrot, som er en naturlig kilde til burdock olje. Urteekstrakt har regenererende egenskaper.

Sammensetningen av Burdock Anti-Hair Loss Serum er ikke helt naturlig. Produsenten garanterer absolutt sikkerhet, siden stoffet ikke inneholder potensielt farlige komponenter.

De aktive ingrediensene som utgjør stoffet mot håravfall har mange positive egenskaper:

  1. Styrking og fylling med strukturering av stoffer fra innsiden.
  2. Beskyttelse mot ugunstige ytre faktorer (høye og lave temperaturer, mekaniske skader, UV-stråler osv.).
  3. Aktivering av "sovende" follikler og stimulering av vekst.
  4. Fuktighetsgivende hodebunnen og normaliserer talgkjertlene.
  5. Tetting av hårender og reduserer brudd.
  6. Antibakteriell virkning, eliminering av flass.
Serum for skallethet "Burdock" er i stand til å løse problemet med hårtap i løpet av en viss tidsperiode, anmeldelser som bare beviser effektiviteten

Et skallethet-serum kan brukes til forebygging eller til medisinske formål for uønsket håravfall. Et naturlig middel håndterer ikke bare de første stadiene av skallethet, men hjelper også til å bekjempe avanserte tilfeller.

Serumsammensetning "Burdock"

De legende egenskapene til et naturlig middel mot skallethet skyldes ikke bare tilstedeværelsen av burdockrotekstrakt. Serum inneholder som tilleggsstoffer:

  • Burdock oljeekstrakt. Har antibakteriell effekt, fukter og nærer hodebunnen.
  • Renset vann. Fremmer bedre absorpsjon av myse-næringsstoffer ved å bli absorbert i henhold til lovene om osmose.
  • Essensen i humlekegler. Styrker håret for en levende glans.
  • Røde pepper ekstrakt. Har en varmende effekt, normaliserer mikrosirkulasjonen i huden, noe som bidrar til å stimulere hårveksten.
  • Nettle-basert ekstrakt. Eliminerer flass, fukter hodebunnen, regenererer cellestrukturer.
  • Ricinusolje. Emulgator og syntetisk løsningsmiddel som fremmer hårvekst.

Aktive ingredienser

Sammensetningen av det uutslettelige serumet "Burdock" inkluderer også syntetiske komponenter. Propylenglykol leveres for å forhindre dehydrering. Lanolin har en sterk konditioneringseffekt, så håret er lett å kamme etter bruk av skallethet.

D-panthenol eliminerer effektivt den inflammatoriske prosessen og har en uttalt regenererende effekt. Glyserin gjenoppretter skadet hår gjennom hele lengden.

Hva forårsaker virkningen av serumet?

Skallemiddelet inneholder tre hovedkomponenter, som danner grunnlaget for stoffet. Den komplekse effekten bidrar til oppnåelse av en rask og varig effekt fra bruk.

burdock

Burdock rotekstrakt inneholder et helt kompleks av mikroelementer og vitaminer som styrker og gir næring til håret, regulerer talgkjertlene og "vekker" sovende hårsekker.

Burdock har en kraftig effekt på folliklene, og aktiverer hårvekst, som er uunnværlig i alle stadier av hårtap.

Urteekstrakt fjerner splittede ender og gjenoppretter sunn glans for håret. Mikrofloraen i hodebunnen normaliseres gradvis, noe som bidrar til å eliminere flass. Overdreven tørrhet og kløe forsvinner.

Burdock har en kraftig effekt på follikler og aktiverer hårvekst

rød pepper

Det har en gunstig effekt på hårstrukturen, og stimulerer deres vekst på grunn av den oppvarmende effekten. Forbedrer mikrosirkulasjonen, som fremmer bedre cellernæring og hjelper med å forhindre eller stoppe håravfall.

Etter 1-1,5 uker begynner nytt hår å vokse på grunn av vekking av sovende follikler. En uttalt "pinnsvin" vises på hodet, som bør betraktes som en positiv effekt ved bruk av serum.

Nettle

Medisinplanten er mettet med folsyre, eddik og maursyre. Brennesle inneholder mineraler, vitaminer og essensielle oljer. Det gjenoppretter hårstrukturen på cellenivå, eliminerer flass og kløe.

Brennesle normaliserer talgproduksjonen ved å eliminere overdreven olje eller tørrhet i huden. Næringsstoffer eliminerer håravfall ved å styrke håret fra rot til spiss for å stoppe progresjonen av hårtap.

Fordeler og ulemper

Serum for håravfall "Burdock" er svært effektivt, noe som har blitt bevist i praksis. Til tross for de mange fordelene, har baldness rettsmidler ulemper:

  1. Tilstedeværelsen av konserveringsmidler i sammensetningen, som i store mengder kan skade håret.
  2. Duften er skapt på basis av medisinske urter, derfor er den hard og ikke alle liker.
  3. Bruk produktet på håret ditt daglig. For å oppnå resultatet som er erklært av produsenten, må du bruke flere flasker..

Det er ikke noe ideelt middel mot skallethet. Hver person er krevende på sin egen måte, derfor er det umulig å lage et universelt medikament som passer for alle. Burdock har fått mye positiv tilbakemelding og effektivt taklet oppgaven.

Nyttige tips

Bruk skallethetsserumet på rent hår. Gni en liten mengde ned i hodebunnen. For en varmende effekt, bør prosedyren utføres med massasjebevegelser. Serum vaskes ikke av.

Påfør håret med skallethet på rent hår

For best resultat, bruk serumet hver dag. Umiddelbart etter bruk kan det oppstå en svak brennende følelse, som er normal og forsvinner i løpet av 5 minutter.

Før første bruk anbefales det å gjøre en sensitivitetstest for å utelukke muligheten for individuell intoleranse. For å gjøre dette, påfør en liten mengde serum på baksiden av albuen og la stå i 5-10 minutter..

Hvis uttalt rødhet ikke forekommer, kan produktet brukes som anvist.

Kontra

Skallethetsserum kan ikke brukes i tilfelle individuell intoleranse for komponentene som utgjør.

Lagringsforhold

Temperaturindikatorer - ikke mer enn 25 ° C.

Sted - beskyttet mot direkte sollys og utilgjengelig for barn.

Whey Reviews

Maria (38 år, Saratov). Skallethetsserumet er utmerket bare i originalen. Ikke alle selgere er samvittighetsfulle. De selger forfalskede produkter til en høy pris. For å få det deklarerte resultatet, bestill fra en autorisert forhandler.

Anna (29 år, Pinsk). Legen foreskrev en burdock for å bekjempe alopecia. Hun forteller at på grunn av det hormonelle hoppet, begynte håret mitt å falle ut. Jeg brukte det i 2 måneder, helt til jeg så resultatet, men nå har gleden min ingen grenser, fordi jeg beseirte skallethet.

Superaktiv SPRAY SERUM "BURNIK" mot hårtap, permisjon

Serum er et nødvendig middel for å konsolidere det positive

effekten av å løse problemet med hårtap. Hun starter

handle umiddelbart etter påføring, og gå tilbake til håret ditt

vitalitet og fylle dem med nyttige komponenter. Den intensive serumformelen forbedrer metabolske prosesser i hodebunnen, noe som stimulerer hårvekst og styrking. Takket være mikrospray omslutter serumet håret langs hele den tynneste beskyttelseslengden

film, fylle dem med styrke og glans. Veier ikke håret ned.

Krever ikke skylling.

Ingredienser: vann, PEG-40 hydrogenert olje, tridecet-9, Arctium Lappa (burdock) rotekstrakt, cetrimoniumklorid, glyserin, hydrolysert gjærprotein, koffein, parfymesammensetning, EDTA dinatrium, benzylalkohol, metylkloroisotiazolinon, 2-brom-metylisothia 2-nitropropan-1,3-diol, citronellol, geraniol, heksylcinnamal, limonen, linalol

Dele denne

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til din region

takke!

Vi streber alltid etter det beste for å glede våre kunder med de mest gunstige prisene..

Med vennlig hilsen Wildberries nettbutikk.

Lagt til på venteliste

Lær om opptak

Kommer snart

sammensetning

Beskrivelse

Bioaktiv burdock serum-spray, takket være kraftige naturlige ingredienser, aktiverer prosessene med biologisk hårfornyelse: forbedrer blodsirkulasjonen og metabolismen i hodebunnen, styrker hårrøttene, stimulerer veksten og forhindrer håravfall. Burdock olje i kombinasjon med andre naturlige ingredienser øker hårets elastisitet og fasthet, eliminerer flass, gir en mykgjørende og beroligende effekt på hodebunnen. En spesiell formel, sprayet på hårrøttene, gjenoppretter den skadede overflaten og omslutter dem langs hele lengden med den fineste beskyttelsesfilmen, og gir 100% volum uten å veie ned, fylle med styrke og glans. Forberedelsene gjør det lettere å kamme og style hår. Anbefales for: håravfall; tørt, svakt og tynt hår; flass og kløe; slitte tupper; skade etter farging eller perm; sløvhet og livløshet. Inneholder ikke alkohol, fargestoffer eller aromater. Skaper ikke en vektingseffekt.

Informasjon om tekniske egenskaper, leveringssett, produksjonsland og utseende av produktet er kun til referanse og er basert på den nyeste tilgjengelige informasjonen fra produsenten

takke!

Vi streber alltid etter det beste for å glede våre kunder med de mest gunstige prisene..

Vurderinger av serbespray burdock vitex

Noen positive følelser! Gjorde min første bestilling i denne butikken. Det jeg likte veldig godt - et stort utvalg! Jeg leste i 4 dager, valgte, jeg ville prøve en masse ting) Enkel navigering, gode priser, du kan finne en løsning for nesten alle problemer. Stor forespørsel: gjør det mulig å lagre favoritter eller kurv. Jeg måtte åpne en haug med faner i nettleseren for å lese alt i detalj og velge mellom lignende verktøy. Etter bestillingen ringte de tilbake innen 15 minutter, jenta er veldig hyggelig, som om jeg har kjent henne i lang tid, selv om jeg bestiller her for første gang) Jeg bekreftet alt, lagde alle lapper til kureren (både om endringen og koden - jeg så alt på ordrelisten!) Jeg bestiller mye på internett og det hender ofte at operatørene ikke overfører informasjon til kureren. Alt kan selvfølgelig løses, men profesjonell service er alltid hyggelig! Det var et problem med ett element. I stedet for ett skyllemiddel, ble et annet utilsiktet sølt. Alt skjer, jeg bestilte mer enn 20 produkter, det er ikke vanskelig å bli forvirret. Jeg skrev et brev til adressen på nettstedet, forklarte alt, og samme dag var situasjonen løst! Jeg vil bestille 100% mer! Og jeg anbefaler det til alle! Det er en glede å gjøre forretninger med deg! Med takknemlighet!

Marina, 24. februar 2020, 13:14

En veldig hyggelig handleopplevelse i denne nettbutikken. Likte alt. Og den høflige, imøtekommende, velvillige holdningen til operatøren Olesya! Og punktligheten og positiviteten til kureren Irina! Og selvfølgelig den hviterussiske kosmetikken. Jeg vil komme tilbake til denne butikken igjen og igjen. Takk til personalet for deres ansvarlige tilnærming til forretning, hjertelighet og vennlighet. Dette er veldig verdifullt! ********************* Den eneste ulempen med nettstedet er rent teknisk - kurven er ikke lagret. Hvis du ikke sender bestillingen umiddelbart, tilbakestilles den til null, og du må samle alt på nytt. Personlig er det praktisk for meg å samle ordren gradvis, over flere dager, til kurven eller til "favorittene", hvis det var en. Jeg ønsker å justere funksjonene så snart som mulig, og salgsveksten vil ikke senke seg for å erklære seg selv. Jeg ønsker deg suksess og velstand.

Alina 27. mars 2019, 20:59

God dag! Tusen takk til butikken for kvalitetsproduktene og effektiviteten!) Jeg la inn en bestilling i går kveld, i morges tok de med seg alt! Spesiell takk til kureren, veldig høflig og punktlig kvinne)

Anastasia, 21. mars 2019, 16:36

Hallo! Jeg vil uttrykke min takknemlighet til Olesya! Jeg ba om å plukke opp dufter, sa hva lukter jeg liker. Og Olesya gjorde det mesterlig! I dag fikk jeg duftene jeg drømte om! Takk skal du ha. Du er en mester i ditt håndverk! Jeg ønsker deg velstand. Beste hilsener. Med vennlig hilsen Anastasia.

Anna 28. desember 2018, 01:07

Tusen takk, jeg fikk alt slik jeg bestilte. Bestillingen kom til Primorsky-territoriet i løpet av en uke, veldig raskt. Arbeid på høyden, uten unødvendige problemer, ble sendt akkurat dit. Jeg vil bestille fra deg, i byen min er det ingen slik kosmetikk

Svetlana, 20. november 2018, 16:58

Takk for arbeidet ditt. Bestillingen ble akseptert og behandlet veldig raskt. Lederen jobbet profesjonelt. Kureren avklarte informasjonen og leverte den til den oppgitte adressen. Det hele tok ikke mer enn en dag. Til slutt var alle fornøyde.

Irina 19. november 2018, 14:15

Hei, jeg mottok pakken min i dag, tusen takk for kvalitetsproduktet, jeg vil gjerne kjøpe noe annet fra kosmetikken din.

Olesya, 24. oktober 2018, 14:17

Jeg mottok pakken om en uke til Perm-territoriet. Én stilling manglet jenter advarer gjorde en rask retur. Jeg likte den raske montering og sende bestillingen kan bestilles umiddelbart. Alt kom bra med en god holdbarhet. Du har de laveste prisene. Jeg vil gi deg råd til venner, og selvfølgelig er jeg din faste kunde. Takk jenter godt gjort.

Elena, 10. juni 2018, 12:56

Jeg bor i Novosibirsk-regionen, jeg ville virkelig kjøpe hviterussisk kosmetikk, men i vår region var det ikke i et slikt utvalg som vi ønsker. Og så jeg kom over nettstedet ditt på Internett, utvalget er selvfølgelig stort, super. Men i regionene er det skrevet at du bare sender 100% forhåndsbetalt. Først var jeg redd for å betale, tenkte jeg, plutselig ville du ikke sende, men likevel betalte jeg. Og jeg var veldig fornøyd, pakken ble ført til postkontoret samme dag da jeg overførte pengene, de sendte meg et spornummer, hvor jeg kunne spore pakken gjennom det russiske postnettstedet, pakken kom raskt. Tidspunktet er bra, alt er perfekt. Tusen takk!

Oksana, 21. juni 2017, 13:25

Hallo! Jeg vil sette et plussskilt for butikken din. Veldig praktisk navigering, lave priser, det er interessante kampanjer og rabatter, et stort utvalg, og alt er alltid på lager. Takk! Din konstante kunde

Vitex Burdock Serum-Spray mot Lunge SuperActive 200ml

Dette serumet er et nødvendig middel for å styrke effekten når du løser problemet med håravfall. Det fungerer umiddelbart etter påføring, og gjenoppretter vitaliteten i håret. Den aktive formelen i serum forbedrer metabolismen i hodebunnen, stimulerer hårforsterkning og vekst. Takket være mikrospray omslutter serumet håret gjennom hele lengden med en beskyttende film, og fyller det med glans og styrke. Serum krever ikke skylling og veier ikke hår.

* 151,0 gni. når du betaler med kredittkort på nettet.

* Minimumsbestillingsbeløpet i nettbutikken er 500 rubler.

Serum-spray "Burdock" mot håravfall fra Vitex

Rask prioriteringsleveranse til ditt land "Russland"
Planlagt forsendelse for levering 05/27/2020. Trenger du raskere? Legg igjen en forespørsel i chatten.

Den helbredende kraften til burdock samles i en serumspray mot håravfall "Burdock" fra Burdock-serien mot håravfall fra det hviterussiske merket Vitex. Produktets handling er rettet mot å styrke hårsekkene og forhindre håravfall. Takket være de aktive ingrediensene i produktet forbedres de metabolske prosessene i hudceller, håret begynner å vokse raskere og fylles med styrke og helse. Sprayen vasker ikke av etter påføring, gir glans og mykhet til krøller.

Bruksområde: Spray på tørt og fuktig hår, gni inn i hodebunnen. Ikke vask av.

Ingredienser: vann, PEG-40 hydrogenert olje, tridecet-9, Arctium Lappa (burdock) rotekstrakt, cetrimoniumklorid, glyserin, hydrolysert gjærprotein, koffein, parfymesammensetning, EDTA dinatrium, benzylalkohol, metylkloroisotiazolinon, 2-brom-metylisothia 2-nitropropan-1,3-diol, citronellol, geraniol, heksylcinnamal, limonen, linalol.

Superaktiv SPRAY SERUM "BURNIK" mot hårtap, permisjon

Kategorier: For hår, lotions, serums, kremer

Beskrivelse

Serum er et nødvendig middel for å konsolidere det positive

effekten av å løse problemet med hårtap. Hun starter

handle umiddelbart etter påføring, og gå tilbake til håret ditt

vitalitet og fylle dem med nyttige komponenter. Den intensive serumformelen forbedrer metabolske prosesser i hodebunnen, noe som stimulerer hårvekst og styrking. Takket være mikrospray omslutter serumet håret langs hele den tynneste beskyttelseslengden

film, fylle dem med styrke og glans. Veier ikke håret ned.

Vitex Burdock Serum-Spray superaktiv mot håravfall

Kategori: Hviterussisk kosmetikk

Samling: Wild Siberica Færøyene

Tilgjengelighet: På lager

Vi aksepterer engros- og små engrosbestillinger over 15 000 rubler. Du kan kjøpe produkter av interesse både i partier og stykkevis.

Gratis levering i Moskva til kontoret til transportselskapet gjennomføres for bestillinger over 15 000 rubler.

Gratis levering i Moskva gjennomføres for bestillinger over 30 000 rubler.

Det er betaling for kontanter og ikke-kontante betalinger. "

Lignende produkter

    li "data-syklus-forrige =". syklus-forrige "datasyklus-neste =". syklus-neste ">

Vitex Deep Cleansing Course Mask-film hudfornyelse og glatting for normal hud

Vitex Burdock Shampoo superaktiv mot hårtap

Belita Lux Color Fargetone balsam 25

Detox Mask Charcoal Powder

Eyeliner LUXVISAGE Perfekt farge

Blush SILK DREAM

Styrking maske GINGER, RED GINSENG

Deodorant Body Spray Pink Veil

Vitex FRESH Hårsjampo Tørket styrking og friskhet for alle hårtyper med Burdock-ekstrakt

Med dette produktet også ta

    li "data-cycle-prev =". syklus-prev2 "data-syklus-neste =". syklus-neste2 ">

Serum for ansikt med fruktsyrer for å rense og stramme porene

Planetorganics PURE BODY MILK

Hårbalsam sitrongressfriskhet og livlig glans

Fuktighetsgivende maske med tang juice

Tomat organisk turbovolum tomat bio sjampo

Belita Lux Color Fargetone balsam 01

Shadows double compact VAMP! KOMPAKT DUO 004

SKUMGEL TIL VASKING MED MATINGEFFEKT

Badesalt med ekstrakt Barrkonsentrat einer

Renser huden på hendene, etterlater en følelse av friskhet, tørker ikke huden.

ALUM er et naturlig forekommende mineral.

Den desinfiserende egenskapen til alun er forbundet med det faktum at de immobiliserer mikroorganismer, og aluminiumet som er en del av dem har en ANTIMIKROBIAL effekt.

ALUM forårsaker ikke allergier, det kan brukes av mennesker med sensitiv hud og gravide.

BOTANICA - alle formuleringer er utviklet på basis av naturlige ingredienser.

Formuleringene inneholder ikke polyetylenskrubb, aggressive eiendeler, mineraloljer.

Den mest naturlige, reneste og mest naturlige variasjonen av kosmetikk i dag er organisk kosmetikk..

Det er ingen hemmelighet at mange kosmetiske produkter som finnes i moderne butikker nesten utelukkende består av kunstige ingredienser..

Vitex - Burdock Serum-spray superaktiv mot håravfall 200 ml

Hvis det er praktisk for deg å motta av et annet transportfirma - velg elementet "Transportfirma" og angi i kommentarene til ordren - hvilket transportfirma du vil motta pakken.

Hvis du vil ha målrettet levering (ikke til en filial), velger du "Budleveranse". Denne tjenesten betales av mottakeren til prisen for det valgte transportselskapet.

Takk, sw. MSWay-selskap!

Merke:
Serie:
Volum
Hoved
Produsent
Vitex Produsentens landHviterussland Produkttypeserum Utnevnelse av hårprodukterRestitusjon, fra tap, styrking av hårsekkene, styrking, stimulering av hårvekst, velvære Problemer med hår og hodebunnHårtap HodebunnstypeAlle hudtyper HårtypeAlle hårtyper, skadet HandlingRegenererende, foryngende Kosmetisk klassifiseringTherapeutic (Cosmeceuticals) GulvUnisex ProduktemballasjeSprayflaske Volum200,0 (ml)Vis alt
SUPERACTIVE SPRAY SERUM "BURNIK"
mot permisjon av hårtap

Serum er et nødvendig middel for å konsolidere den positive effekten av å løse problemet med hårtap. Den trer i kraft umiddelbart etter påføring, gjenoppretter vitaliteten i håret og fyller det med nyttige komponenter. Den intensive serumformelen forbedrer metabolske prosesser i hodebunnen, noe som stimulerer hårvekst og styrking. Takket være mikrospray omslutter serumet håret gjennom hele lengden med den fineste beskyttelsesfilmen, og fyller det med styrke og glans. Veier ikke håret ned. Krever ikke skylling.

Ingredienser: vann, PEG-40 hydrogenert olje, tridecet-9, Arctium Lappa (burdock) rotekstrakt, cetrimoniumklorid, glyserin, hydrolysert gjærprotein, koffein, parfymesammensetning, EDTA dinatrium, benzylalkohol, metylkloroisotiazolinon, 2-brom-metylisothia 2-nitropropan-1,3-diol, citronellol, geraniol, heksylcinnamal, limonen, linalol

LINE BURNIK "mot hårtap

LINE av hårpleieprodukter "BURNIK":
hjelper hvis håret ditt krever intensiv behandling og restaurering;
løser problemer:
Styrking av håret,
Stimulerende vekst,
Gi dem styrke og vitalitet.

Burdock-ekstrakt er kjent som nr. 1 middel mot hårtap. Fremmer hårvekst og gir nytt liv i hodebunnen.
DynagenTM (bevist av det franske selskapet Vincience) er et patentert kompleks som består av hydrolyserte proteiner. Styrker håret, minimerer håravfall, forbedrer utseendet.
Koffein forlenger levetiden til hårsekkene og stimulerer aktivt deres påfølgende vekst.
D-panthenol styrker hårstrukturen, gjenoppretter skadede områder og har en langvarig fuktighetsgivende effekt.
Kondisjoneringssystem gir hårvolum og lett å kamme

Som et resultat: vakkert, sunt og tykt hår!

Produsent:
Det hviterussiske selskapet "Belita" og "Vitex" er ledende innen produksjon av innenlandske kosmetikk og hår- og hudpleieprodukter, inkludert et bredt utvalg av profesjonelle produkter for frisørsalonger og skjønnhetssalonger. I dag er kosmetikk produsert av JV Belita og CJSC Vitex etterspurt og tillit hos forbrukere over hele verden..

Hviterussiske kosmetikk Belita er et kvalitetsprodukt i verdensklasse som oppfyller alle etablerte europeiske standarder og produksjonsstandarder. Belita og Vitex-selskaper sporer suksesshistorien siden 1988, noe som gjør produktene deres til en garanti for din skjønnhet og helse. Belita og Vitex er et stort utvalg av kosmetikk av høy kvalitet som er i stand til å løse vanskelige problemer med hud og hår, samtidig som de er rimelige..
Hviterussiske kosmetikk Belita vil hjelpe deg med å holde deg i god form, bevare ungdommelighet, elastisitet og ømhet i huden, glans og silkiness av hår i lang tid. Hvert Belita-produkt kan trygt plasseres på nivå med de mest kjente verdensmerkene, mens kvaliteten på Bielita ofte er høyere.

Alle produserte medisiner er nødvendigvis sertifisert. De gjennomgår en serie medisinske og laboratorietester som bekrefter deres høye helseeffekt, ideelle kosmetiske egenskaper og absolutte ufarlighet. Hviterussiske kosmetikk Bielita er en garanti for kvalitet og et plettfritt rykte!

Vitex SuperActive spray serum "Burdock" mot hårtap, permisjon, 200 ml

Viteks (Vitex) Spray Serum SuperActive "Burdock" mot hårtap, permisjon, 200 ml

Serum er et nødvendig middel for å konsolidere den positive effekten av å løse problemet med hårtap. Den trer i kraft umiddelbart etter påføring, gjenoppretter vitaliteten i håret og fyller det med nyttige komponenter. Den intensive serumformelen forbedrer metabolske prosesser i hodebunnen, noe som stimulerer hårvekst og styrking. Takket være mikrospray omslutter serumet håret gjennom hele lengden med den fineste beskyttelsesfilmen, og fyller det med styrke og glans. Veier ikke håret ned. Krever ikke skylling.

Ingredienser: vann, PEG-40 hydrogenert olje, tridecet-9, Arctium Lappa (burdock) rotekstrakt, cetrimoniumklorid, glyserin, hydrolysert gjærprotein, koffein, parfymesammensetning, EDTA dinatrium, benzylalkohol, metylkloroisotiazolinon, 2-brom-metylisothia 2-nitropropan-1,3-diol, citronellol, geraniol, heksylcinnamal, limonen, linalol

En typeburdock
leverandørkoden9112
Du kan stille ethvert spørsmål du er interessert i om produktet eller butikkens arbeid. Våre kvalifiserte spesialister vil definitivt hjelpe deg.

Hjelper deg med å svare på spørsmål av interesse for kjøperen og fjerne sin tvil om kjøpet.
Bruk den slik du vil.

Du kan fjerne den eller returnere den ved å endre en avkrysningsrute i komponentinnstillingene. Veldig komfortabelt.