Det beste middelet for anmeldelser av sprøtt hår

Roxna »18. des 2013, 23:24

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

Madlena »19. des 2013, 00:55

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

Irina777 "19. des 2013, 13:30

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

Mars ”19. des 2013, 19:26

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

GreenTobacco »19. des 2013, 20:08

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

Ligida »21. des 2013, 20:26

Hva vil spare deg for sprøtt hår?

elena456789 »17. mars 2014, 19:00

Re: Hva vil redde fra sprøtt hår?

IrinaMF »17. mars 2014, 20:06

Av de tilgjengelige hjemmemidlene er olivenolje, yoghurt, kamilleurte, mynte, brennesle veldig nyttig..

Olivenoljen må forvarmes og påføres håret under en varm hette i 30 minutter. Du må gjøre denne masken 2 ganger i måneden. I tillegg til olivenolje er linfrø, burdock eller ricinusoljer bra for å gjenopprette håret.

Yoghurten til masken skal også varmes litt opp og påføres håret under en varm hette i 30 minutter. Denne masken kan gjøres ukentlig.

Etter hver sjampo, skyll håret med kamille, mynte, lind eller brennesle avkok.

Bruken av bare eksterne midler vil selvfølgelig ikke gi en uttalt effekt. Det er mulig å oppnå fullstendig gjenvinning av hår ved en sunn livsstil og ernæring, ved å ta nødvendige kosttilskudd og vitaminer og om mulig eliminere stress fra livet..

Re: Hva vil redde fra sprøtt hår?

GreenTobacco »18. mars 2014, 12:31

Bryte hår

Katyusha2812 "03. august 2014, 13:16

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

mariamandrik »14. aug 2014, 10:37

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

miki1911 »17. aug 2014, 11:29

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

ariekhova »12 nov 2014, 22:45

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

Rikasta »12 des 2014, 22:52

Hvordan takle sprøtt hår?

kirsebær »29. desember 2014, 23:54

Re: Hva å gjøre med sprøtt hår?

galkina156 »30. des 2014, 11:52

Re: Hva å gjøre med delte hårender?

kirsebær "30. desember 2014, 11:58

Hvordan takle sprøtt hår?

Leno »30. desember 2014, 19:23

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

marina33777 »24 nov 2017, 16:05

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

Masha2017 »25 nov 2017, 23:39

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

Krysantemum »21. des 2017, 20:18

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

Avrora11 "24 des 2017, 11:03

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

Chrysanthemum »25 des 2017, 15:06

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

Irina-Irinka »20. mars 2018, 01:48

Re: Hvordan bli kvitt sprøtt hår?

Bruschetta »19. apr 2018 13:26

Bruker håret ditt? Finne roten til problemet!

Har du lagt merke til håret ditt på puten, klærne og arbeidsstolen din? Har du prøvd mye forsterkende balsamer og masker for ikke å miste ditt eget hår, og det til ingen nytte? Spesielt for deg har vi valgt flere alternativer for å løse problemet når håret bryter så dårlig at det er skummelt å berøre det med hendene. Din oppgave er bare å identifisere årsakene til denne tilstanden, og velge riktig behandling.

Trikoklasi: hva slags patologi og hvorfor vises den?

Dermatologer og trikologer har en spesiell betegnelse for betegnelsen på en patologi der håret brytes slik at det er umulig å vokse det tilbake - trikoklasi. Denne plagen er ikke livsfarlig, men det forverrer utseendet til en person betydelig, og det blir psykisk vanskelig for ham å jobbe, studere, etablere og utvikle kontakter med andre mennesker, generelt, for å gjøre alt det uten at et fullverdig liv i en samtid er umulig.

Når du har lagt merke til noen få ødelagte hår, ikke bekymre deg og forhåndslig mistenke at du har en sykdom. Selv sunt hår kan gå i stykker, så for selvtillitens skyld, organiser deg en minidiagnose hjemme. For å gjøre dette, må du kamme forsiktig gjennom dagen og telle det totale antallet hårtap:

  • fra 10 til 100 - gratulerer, dette er absolutt normalt tap for middels tykk hårfeste;
  • fra 100 til 150 - det er mindre skader, og hår kan gå i stykker på grunn av uriktig pleie som må rettes;
  • mer enn 150 - det er sannsynligvis ikke et kosmetisk problem, men av medisinsk art, og det må løses med en spesialist.

Typen løsnet hårskaft er også viktig. Så hvis pærer er synlige i endene, bryter derfor ikke håret, men faller ut, og jo mer intens denne prosessen finner sted, desto raskere trenger du å oppsøke lege. Vises tette knuter på stedet for fremtidig pause? Dette betyr at du trygt kan diagnostisere nodulær trikoklasi.

Hvis patologisk hårsårighet ikke behandles, over tid, kan tilstanden deres forverres, i hvilket tilfelle følgende symptomer vises:

  • strukturen i hårskaftene blir forstyrret langs hele lengden;
  • hår går i stykker, ikke bare ved endene, men også helt ved røttene;
  • flere delte ender begynner å vises;
  • hodebunnen blir tørr, ofte kløende og flassende;
  • det er skallede flekker med korte, opptil 7 cm "hårstubber";
  • naturlig hårfarge blir kjedelig, ubeskrevet;
  • deres utseende gir inntrykk av sårhet og omsorgssvikt.

Hvorfor begynner hår å brekke så mye? Leger-trikologer forbinder utseendet til hyperbrittleness med en rekke faktorer:

  • feil valg av vaskemidler og pleieprodukter;
  • konstant eksponering av overflaten på hårskaftene for fargelegging og krøllingsprosedyrer ved bruk av aggressive stoffer;
  • vaske håret veldig ofte og bruker for varmt vann;
  • misbruk av varmeleggingsmetoder, sterk innstramming med gummibånd og altfor nidkjær bruk av leggemidler.
  • regelmessig mekanisk skade på håret med en børste, kam, for vane å kamme hår når det er vått;
  • manglende evne til å takle stressende situasjoner, nervøs emosjonell tilstand;
  • ubalansert kosthold, uberettiget avslag på kjøtt eller andre proteinprodukter, mangel på kosthold, sult, svakhet;
  • tilstedeværelsen av kroniske sykdommer som jernmangelanemi, gastrointestinale plager, lunger, nyrer;
  • konstant tilstedeværelse av infeksjonsfokus - karies, betennelse i mandlene, helminthisk invasjon, etc..

Så hva om håret ditt begynner å knekke, og til tross for all din innsats, fortsetter å miste volumet? Først av alt vil vi anbefale å kontakte en erfaren hudlege (hans kompetanse inkluderer også å løse spørsmål om trikologi). Vær forberedt på at du trenger flere råd fra en terapeut, endokrinolog og gynekolog. Etter å ha bestått undersøkelsen og sørget for at det ikke er noen interne provoserende faktorer, kan du starte behandlingen hjemme.

Hva skal man gjøre med sprø krøller? Hemmeligheter medisinske prosedyrer

Det er logisk at håret brytes sammen når det mister sin iboende mykhet og elastisitet. For å normalisere tilstanden deres, må du starte en kompleks terapi, som består i å endre livsstilen, erstatte pleieprodukter med mer passende og gjenopprette de berørte strengene med medisiner.

Å lage nye vaner og kaste bort gammel sminke

Sannsynligvis forstår du selv perfekt hva dine dårlige vaner er. Røyking, overspising, konstant tilstedeværelse i et lukket rom, mangel på fysisk aktivitet - dette er en ufullstendig liste over grunner som håret ditt konstant mangler oksygen, fuktighet og næring, og som et resultat av at det begynner å tørke og bryte. Ved å endre livsstilen gradvis vil du ikke bare føle en kraftig bølge, men også personlig legge merke til en endring i utseendet..

Når det gjelder rør med hårkosmetikk, blir du guidet av følgende regler når du velger:

  • Velg sjampo i henhold til hodebunnen, og balsam, maske og balsam i henhold til hårtype;
  • Hvis du har peeling, ikke skynde deg å kjøpe produkter mot flass, kanskje du trenger en sammensetning ikke med antibakterielle ingredienser, men med beroligende;
  • Foretrekk sjampoer med ingredienser av høy kvalitet avledet fra planteekstrakter og bli kvitt billige skjønnhetsprodukter basert på silikoner og syntetiske overflateaktive stoffer;
  • hvis håret går i stykker, men huden er fet, ta en svakt sur sjampo (pH 3,2-3,5) fra sokkelen, og for tørr og irritert overhuden, er det beste alternativet et produkt med en pH på 6,0;
  • for å fukte hårene selv, bruke balsam og olje, og serum og kremer med hyaluronsyre er egnet for hodebunnen;
  • fargede blondiner trenger et intensivt kurs med hårpleie med et arsenal av behandlinger, inkludert fuktighetsgivende spray, permisjonsseromer og krystaller.

Når du tester innholdet i neste flaske, ikke forvent et raskt resultat - produkter som virkelig fungerer, gir vanligvis en merkbar effekt etter 2-3 eller til og med 4-5 applikasjoner. Motsatt er masker og balsam som forvandler håret ditt på få sekunder, sannsynligvis sammensatt av silikoner. På grunn av dem slutter ikke håret, selv om det blir mykt..

Restaurering av hårsjakter med hjemmelagde masker

På grunn av den mildere effekten av vasking og mykgjøring av skjønnhetssammensetninger, vil de voksende krøllene ikke lenger tørke ut. Imidlertid må du jobbe for å gjenopprette tidligere skadede hår til et akseptabelt nivå. De fleste meninger er enige om at saks er uunnværlig i dette tilfellet. Hvis håret brytes så intenst at det ikke er noen vits i å behandle det, bør du tenke på en kort hårklipp, som fjerner tørre ender helt..

Forutsatt at du fanger deg i tide, kan du kjempe for hårets lengde. Og du kan starte med fuktighetsgivende masker tilberedt hjemme ved hjelp av følgende oppskrifter:

  • bland noen dråper ricinusolje, søt appelsinolje og ylang-ylang olje, samt fete vitamin E og A og påfør over natten over hele lengden;
  • til flytende kalkhonning (1,5 ss. l.) tilsett 1 ss. l. drueolje, gni det meste av massen i hodebunnen, og fordel resten på lengden og hold, uten skylling, i 1 time;
  • daglig massasje ren hodebunn med innholdet i en ampull niacin i 1 måned, ta en pause i 3 måneder og gjenta om nødvendig;
  • klem 2 ss aloe blader. l. juice, hell dem i 1 slått eggeplomme (hvis du er allergisk mot egg, kan du erstatte den med ricinusolje), 1 ts. honning og 1 ss. l. konjakk, bruk den resulterende blandingen på røttene i 1 time.

Hvis du lager masker om natten, bør du ha en hatt og om morgenen vaske håret og tørke det, helst naturlig. Du trenger ikke misbruke dem - det er nok hvis du utfører medisinske prosedyrer 1 gang på 2-3 dager.

Hjemmesalongbehandling: En oversikt over komplekse produkter

I linjene til nesten alle produsenter av hårkosmetikk er det flertrinnsprogrammer designet for å bekjempe hårbrudd i salongen eller hjemme. Markedsførere har prøvd sitt beste, og hver av dem, med egne ord, er nyskapende og mega-effektive. La oss ta en titt på brukeranmeldelser og finne pålitelig informasjon om de virkelige fordelene ved bruken av dem..

DSD de Luxe-sett (Spania)

Selskapet posisjonerer produktene sine som kosmetiske midler for hår som deler seg, bryter og faller ut. For å gjenopprette dem tilbyr hun to forskjellige komplekser:

  • regenererende keratin-sjampo (nr. 4.1), trippelvirkende balsam (nr. 4.2), maske (nr. 4.3), lotion (nr. 4.4) og serum (nr. 4.5);
  • revitaliserende sjampo fra stål og silke serien (nr. 5.1), balsam (nr. 5.2.1 og 5.2.2), maske (nr. 5.3) og spray (nr. 5.5).

Handlingen til det første komplekset er rettet mot å redusere håravfall, og det andre - på foryngelse av strukturen. Disse produktene er ikke billige (hele komplekset er på rundt $ 250), men den lovede effekten, i teorien, skal rettferdiggjøre kostnadene. Og her er hva brukerne sier om det:

  • Du skal ikke forvente WOW-effekten - den manifesterer seg som en akkumulering;
  • ikke alle liker aromaen av produkter - for noen ligner den en parfyme for menn;
  • håret slutter å knekke, men det nevnes at det blir fetere.

I tillegg ble ikke alle oppsøkt av de solide metodene som ble brukt, hvorfra det kan konkluderes at de fremdeles skulle brukes på en sammensatt måte..

Systemet "Absolute Happiness for Hair" (Japan)

Hårregenereringstjenesten under samme navn tilbys svært ofte i salonger, mens den tilhører elitepleiemulighetene og koster tilsvarende (omtrent $ 100 per prosedyre). Det er mye mer lønnsomt å kjøpe hele programmet (fra $ 300 til $ 400), spesielt siden omsorgsordningen er ganske tilgjengelig for bruk i hjemmet og er nok for en løpet av 5-10 prosedyrer.

Alle systemene i systemet er nummerert, og bruker de sekvensielt oppnår brukeren ideell dyp restaurering og revitalisering av hår med nesten hvilken som helst grad av skade. Etter vurderingene er selskapets løfter basert på seg selv, og resultatet oppnådd i de fleste tilfeller er imponerende: håret blir glatt, næret, skinnende.

Det er andre komplekser som håret slutter å bryte på: keratinprotetikk fra Lanza, 4-trinns K-Pak-restaurering fra Jojko, Olaplex-system, etc. uvennlige virkemidler og livsstilsendringer til det bedre.

Bedre enn salongen: 11 kule hårprodukter du ikke trenger å skylle ut

Liker du å eksperimentere med lyse farger og kan du ikke forestille deg styling uten et varmt krølltang? Vi forstår! Men hvordan kan du holde håret sunt og skinnende med en slik "belastning"? Du kan ikke klare deg uten kompetent omsorg!

Hårrettende behandlinger er ikke billig, og hvor kan du finne tid til å gå til skjønnhetssalonger? Vi har en løsning! Utvalget vårt inkluderer oljer, serums, serums og sprayer for å hjelpe håret ditt å holde seg sunt og skinnende. Og det beste er at du ikke trenger å "tåle" noe - disse magiske rettsmidlene krever ikke skylling.

Nourishing oil Mythic Oil Nourishing Oil, L'Oreal Professionnel

Denne nærende oljen nærer umiddelbart tørt hår og forhindrer splittede ender. Beriket med naturlige avokado- og druefrøoljer, gir formelen næring til håret med fordelaktige spormineraler for en jevn og sunn glød..

Fortykende Lotion Volume, Moroccanoil

Hvis du liker styling med effekten av tykt og voluminøst hår, vil Thickening Lotion Volume fra Moroccanoil være den beste assistenten i å lage dem. Kremen er formulert med høye ytelse polymerer og quinoaproteiner som har en oppstrammende og tykende effekt - og får øyeblikkelig styrke og volum. Påfør på fuktig hår og skyll ikke, som et resultat håret ditt vil se tykt og tykt ut. En fin bonus: produktet inneholder en næringsrik cocktail av vitaminer og arganolje, som dypt fukter håret, gjør det mykt og skinnende uten å etterlate klebrig merker.

Fortykningsspray, H. AirSpa

Profesjonell SPA-linje fra H. AirSpa lar deg løse nesten ethvert problem. Delte ender, tørrhet, sprøhet - Tykkelse Spray vil hjelpe deg. Keratin i sammensetningen av produktet bidrar til å tykne hvert hår og skaper en elegant effekt av tykt, tett og tungt hår.

Termisk spray Thermal Image, Wella Professionals

Retter du ofte håret eller gjør krøller? Da kan du ikke gjøre uten et termisk beskyttelsesmiddel. Termisk bildespray fra Wella Professionals har en omfattende effekt på håret, og gir det elastisitet, glatthet, glans og hold. Produktet sprer seg lett og etterlater ikke en klebrig følelse. Ved å bruke sprayen rett før styling, vil du gjøre det mye raskere enn vanlig, og håret ditt vil være under pålitelig beskyttelse mot skadelige effekter av en hårføner, stryking og andre termiske innretninger..

Et effektivt middel mot hårbrudd

Tykke, blanke, flytende tråder, som i reklamefilm bokstavelig talt vender skjebner, virker for mange av oss en uoppnåelig luksus. Men til ingen nytte! Effektive behandlinger mot brudd kan få ethvert hår til å se elegant ut.

Elena Lugovtsova forfatter

Maria Nevskaya hudlege

Hvorfor håret er sprøtt og faller ut

Arvelighet

Dessverre er mange av dem hvis pårørende hadde problemer med håret, ikke fornøyde med håret. Men gener er ikke en setning: med riktig ernæring og tilstrekkelig pleie, kan du bringe hodet tilbake i form..

dietter

For at håret skal se ordentlig ut, må du gi det tilstrekkelig næring både fra innsiden og utsiden. Dette innebærer et riktig, balansert kosthold og velvalgte pleieprodukter..

Varm sommer

Om sommeren øker belastningen på håret flere ganger. Sola tørker dem, støv legger seg på dem, vi vasker hodet oftere, svømmer i bassenger og sjøvann. Og hvis vi bestemmer oss for å "sette en marafet" på turen til ferien, går vi for fargelegging, gjør en kjemisk fylling og vil aktivt bruke stylingprodukter - det er det, alt er borte. Hår kan lett bli sprøtt og livløst.

Ubalansert kosthold

Fuktmangel

Problemet er ubehagelig, men løst raskt: du må ta hensyn til mengden vann du drikker (kroppen trenger omtrent 30 ml per kilo vekt hver dag) og justere drikkeopplegget. Generell dehydrering kan ikke påvirke hårets tilstand..

Feil omsorg

Hver dag blir håret vårt utsatt for termisk eller kjemisk angrep. Fargelegging, varmelegging og styling gjør dem sprø, porøse og livløse.

Kosthold og feil omsorg er de mest skadelige faktorene for hår. Begge kan justeres! © Getty Images

Hvordan takle sprøtt hår

Endre kostholdet ditt. For at hår skal vokse seg sterkt og sunt, trenger du animalske proteiner og fett som finnes i kjøtt, fisk, fjærkre (vi har allerede berørt dette ovenfor). Av plantematen "liker" håret mest frukt og frokostblandinger (spesielt bokhvete). Noen eksperter anbefaler å redusere forbruket av kaffe og te - de provoserer utskillelse av væske, hindrer absorpsjonen av mineralsalter. De beste drikkene for å slukke tørsten - mineralvann, fruktdrikker og kompotter.

For en stund må du gi opp hårføner, strykejern og hårputer. De kan faktisk skade håret. Forsøk å plukke opp en strand og ta tau. Hvis hår forblir i hånden uten pærer, så knekker de. I minst en måned, gi opp termisk styling og fargelegging.

Begynn å drikke vitaminer. Hvilke, vil legen gi råd. Vitamintilskudd med kalsium D-pantotenat, L-cystein og aminosyrer, samt keratin, kobber, sink og jern er ofte anbefalt.

Riktig hårpleie. For å løse problemet med skjørhet er det spesielle sjampoer, masker, kremer og ampuller. Som regel inneholder slike produkter de samme vitaminer og mineraler, samt keratin, kollagen, oljer, silkeproteiner, etc..

I tillegg til sjampo og balsam, bruk oljer og masker: de gir håret næring i tillegg. © Getty Images

Hvordan velge et middel mot hårbrudd

Sjampo og balsam (eller balsam) er nødvendig for hår av enhver type. Men sprøtt hår krever spesiell forsiktighet. Se nærmere på oljer: de nærer i tillegg håret, legger "lapper" på steder der det er skadet. Masker er gode fordi de danner en tett beskyttelsesfilm. De skal brukes hver 5-10 dag..

For å finne ut hvilken maske som passer for deg, ta testen vår.

vitaminer - A, gruppe B, E, F, PP: de styrker håret, forhindrer brudd;

keratin - det viktigste strukturelle proteinet i hår forhindrer dem fra dehydrering, gjør dem sterke og elastiske;

oljer - for eksempel tea tree olje, styrke beskyttelsesegenskapene, kokosnøttolje - en hit i hårpleie;

silkeproteiner - proteiner som beskytter og gir næring til håret, gir det volum og sunn glans;

planteekstrakter - for eksempel aloe vera eller linfrøekstrakt: de hjelper til med å gjenopprette syre-basebalansen, myke og fukte;

allantoin, som beroliger hodebunnen og andre.

Beste rettsmidler for sprøtt hår

Sjampo med Kera-Solutions Dercos Technique prokeratin-kompleks, som rekonstruerer håroverflaten

Et kompleks av aktive ingredienser - prokeratin og allantoin - i en formel som fyller mikroskader, fremmer hårreparasjon, beroliger hodebunnen.

Ekspressmaske med Kera-Solutions Dercos Technique prokeratin-kompleks, som rekonstruerer håroverflaten

I tillegg til prokeratin, inneholder det vitamin B5, som beskytter håret mot skader og gir det en sunn glans.

For å oppnå optimale resultater, bruk begge produktene i serien.

Hvordan gjenopprette veldig tørt og sprøtt hår, fremskynde hårvekst og stoppe hårtap.

Siden barndommen har jeg hatt veldig tykt og krøllete hår. Så av en eller annen grunn gjorde dette meg ikke så veldig glad, fordi de fleste av de vakre hårnålene ikke holdt håret mitt, jeg måtte sy de elastiske båndene selv. Da, kanskje kollegene mine husker, var gulker i mote. som et slikt fluffig nett ble brukt på - det så ut til å bli kalt "fluff". Mamma hadde med meg 2 vakre "kanoner" bare fra utlandet, ingen hadde dem, men jeg kunne ikke ha dem, fordi bunken ut av håret mitt, og til og med fløtet stemte overens med hodets diameter. Hvordan jeg drømmer om den manken nå.
I en alder av 15 år begynte håret mitt å falle veldig ut. Først ble jeg ikke veldig opprørt, jeg var til og med glad, håret ble mer håndterbart, og det ble mye lettere å vaske og kamme det. Men så endret situasjonen det motsatte - håret falt ut i bunter, og som et resultat forble en femtedel av håret mitt på hodet..
Nå, etter å ha gått til trikologen, vet jeg at det var en hormonell ubalanse, men så gikk moren min rundt og bare ristet på hodet og tilbød å få en hårklipp som en gutt, jeg var ikke enig (jeg hadde alltid håret mitt til livet), jeg prøvde å redde håret mitt med noen slags masker. urter, drakk vitaminer. Hun klippet håret til skuldrene.
Så, på en eller annen måte av seg selv, stoppet tapet og håret begynte sakte å samles. Men hårets struktur har endret seg. De ble veldig tynne, sprø.

Hårvolumet har aldri kommet seg. Det er merkbart flere av dem, men fortsatt gjenstår bare en tredjedel av det gamle håret. Hele denne tiden har jeg sannsynligvis prøvd alle hårprodukter - fra de billigste til de dyreste, men håret forble på samme nivå.

Etter graviditet og fødsel forverret situasjonen seg - håret begynte å falle ut igjen. Da ble jeg anbefalt å bruke sennepsmaske, jeg tror mange her har hørt om den. Jeg leste anmeldelser på nettet og bestemte meg.
Jeg gjorde denne masken 2 ganger i uken. Nytt hår begynte virkelig å vokse, men denne masken tørket håret mitt så mye at jeg rett og slett ikke kunne gre det

Verken masker eller balsamer hjalp. Jeg hadde bare en haug med hodet. Som et resultat ble all den positive effekten av denne masken jevnet ut av bivirkningen (((((

Men ett veldig enkelt middel hjalp meg - kokosnøttolje. Jeg har prøvd forskjellige håroljer før. Jeg prøvde, som ofte anbefales, å fordype håret i et glass varm olivenolje og gå sånn hele dagen, men bare kokosnøttolje hjalp meg. Jeg brukte den som en maske - en gang i uken påførte jeg smeltet smør på håret mitt, isolerte det og gikk sånn i 2 timer, la det noen ganger over natten. Etter en måned ble håret jevnere, mindre splittet, halen ble tettere og jeg klarte å gre det normalt.

Etter å ha søkt gjennom internett fant jeg ut at kokosnøttolje ikke er bra bare for håret, men også for huden, og den kan til og med brukes som solkrem..


Min andre oppdagelse i hårbehandling var nikotinsyre. Av en eller annen grunn hadde jeg aldri brukt det separat før, men forgjeves. Nikotinsyre akselererer hårveksten, forhindrer håravfall. Over hele verden brukes niacin som et skallemiddel og finnes i mange hår- og hodebunnsbehandlinger..

Jeg kjøpte en ampulle med nikotinsyre og begynte å gni en ampulle inn i den rene hodebunnen min. Teknologien for bruk er som følger - du åpner ampullen, hell innholdet på en liten tallerken, tar håret fra hverandre, dypper fingertuppene i syren og fører det inn i hodet langs skilleveggene. Effekten overgikk alle forventningene mine - håret sluttet å falle ut og nye hår begynte å vokse.

Jeg begynte å gjøre alt dette for et halvt år siden. Nå har jeg hår opp til skulderbladene og forskjellen i volum ved røttene og i endene (til tross for at jeg allerede har kuttet endene 2 ganger) er kolossal.
Jeg håper at om et halvt år vil jeg returnere mitt gamle hårhår.

Det beste middelet for anmeldelser av sprøtt hår

håret mitt falt, vær sunn, til tårer.
det er en haug med andre tips: å spise normalt, og vitaminer, og ikke bruk lakk, og ikke bruk krøllejern og naturlige masker med konjakk / eggeplomme. etc. etc. Jeg vil ikke skrive om dem.

det virker som om Schwarzkopf-sjampoen hjalp meg med å aktivere hårvekst (bare det er vanskelig å fange det i butikkene) - jeg sluttet bare å ta håret ut i bunter fra kammen (og til og med dukket det opp en fluff i avskjeden på et bestemt tidspunkt)
nå normal statistisk kasting, dvs. fornyelse av hårfestet. opptil 100-12 hår per dag :))

Rangering av de 7 øverste beste løsningene for delte hårender: hvilken du skal velge, anmeldelser, pris

01/18/2019

Sikkert hver dame i alle aldre drømmer om sunt og vakkert hår, men delte ender lar deg ikke føle deg spesiell og unik. Dette problemet rammer de fleste kvinner, og mange vet ikke engang årsaken. Denne tilstanden til håret kan være forårsaket av farging, bruk av hårføner, krøllejern og strykejern. Utvilsomt er denne faktoren også påvirket av helse i kroppen som helhet og værforhold..

Det er ikke alltid mulig å forutsi årsaken på egen hånd, men heldigvis kan den løses hjemme. Eksperter har utviklet en rekke antiseksjonsprodukter som vil hjelpe til med å gjenopprette krøllens glans, styrke og helse på kort tid, uten inngripen fra en trikolog. I vår artikkel vil du finne TOP-produkter for rask legning og transformasjon av tråder..

Innhold:

Er det mulig å gjenopprette delte ender?

Dette spørsmålet blir stilt av nesten alle jentene på planeten, og med en nøyaktighet på 99,9% gir eksperter et positivt svar på det.

Krøllene våre er en del av oss, derfor, akkurat som kroppen, trenger de riktig ernæring, pleie og hjelp. Vi snakker selvfølgelig ikke om et forsømt resultat når du tydelig merker splittendene i en tørr og livløs tilstand. Du må øyeblikkelig bruke saks og en erfaren frisør til et slikt problem, fordi en slik seksjon kan gå lenger opp i håret, og da er det en bob hårklipp for deg.

En annen ting er når du nettopp oppdaget problemet, så du merke til en liten splitt i et lite antall ender og hårstivhet.

  • I dette tilfellet må du revidere kostholdet ditt ved å legge til mer frukt, grønnsaker og fermenterte melkeprodukter..
  • Bytt sjampo til en mykere og mer delikat, sulfatfri er perfekt.
  • Bruk en rekke masker, sprayer, balsamer, oljer rettet spesielt mot bekjempelse av delte ender.
  • Bruk mer tid på å tørke håret naturlig, gi opp en stund fra hårføner og strykejern.
  • Det viktigste er at ikke stressende situasjoner, nerver og dårlig humør blir bedre av deg. Alle negative følelser blir absorbert av personen selv og krøllene hans, så du trenger å le mer, smile, nyte livet og se på verden fra en annen, positiv side.

TOPP 7 beste rettsmidler for delte ender

Nylig, i butikkhyller, kan du se et enormt antall forskjellige pleieprodukter for endene på krøller. Men dessverre, ikke alle av dem virkelig takler oppgaven, denne faktoren gjelder både dyre og billige fond. Vi har nøye studert sortimentet som produsentene tilbyr, og har identifisert 7 av de beste produktene som har ekstremt positive anmeldelser og mange utmerkede kvaliteter. Denne vurderingen inkluderer:

  • KAARAL RENS HYDRA DEEP NOURISH MASK;
  • REVLON UNIQ EN BLOMST;
  • Dr.Sante "Liquid Silk";
  • JOJOBA OLJE "YVES ROCHER";
  • Revitaliserende Argan Oil fra Nirvel;
  • CASTOR OIL AURA CACIA;
  • Vichy Dercos Ultra Beroligende tørt hår.

La oss se nærmere på det presenterte sortimentet.

KAARAL RENS HYDRA DEEP NOURISH MASK

En av de beste fuktighetsgivende maskene som umiddelbart fikk popularitet blant jenter i forskjellige aldre. Den er spesialdesignet for ødelagte og tapte krøller som krever spesiell omsorg. Sammensetningen har en original formel som inkluderer bee royal gelé. Du kan få ønsket resultat selv om du bruker masken en gang i uken..

Frekvens av søknaden gang i uken
OpprinnelseslandItalia
Resultatloddede ender
Vekt500 ml

Prisliste: fra 680 til 730 rubler.

  • glatthet, glans og silkiness av hår;
  • endene forsegles på kort tid (2 uker);
  • lønnsomhet (masken påføres en gang i uken).
  • skarp kjemisk lukt.

Et utmerket verktøy, jeg har bare brukt det i 2 år. Tipsene er sunne, selv etter å ha malt eller rettet med et strykejern. Krøllene begynte å vokse raskere, og utad ser de sunne, sterke og blanke ut. Takk til produsentene!

REVLON UNIQ EN BLOMST

Uutslettelig daglig spraymaske med lotusduft. Fuktighetsgivende hår, forbedrer glansen, kontrollerer frizz, beskytter mot solskader og gjør styling lettere. Kan påføres både fuktig og tørt hår for enkel børsting. Den termiske beskyttende effekten lar deg bruke dine favorittinnretninger (hårføner, strykejern, krølltang) og ikke være redd for kvaliteten på endene og håret generelt.

OpprinnelseslandSpania
Resultatglatte og myke krøller fra rot til spiss
Vekt150 ml
Frekvens av søknadTo ganger per uke

Prisliste: fra 640 til 720 rubler.

  • gjør krøller glattere og blankere;
  • forsegler splittede ender;
  • har en termisk beskyttende effekt.
  • ikke funnet.

Jeg har brukt dette verktøyet relativt nylig, men resultatet er synlig. For det første, til tross for at masken er uutslettelig, smører ikke håret fremdeles, for det andre har krøllene blitt sunne, myke og blanke, og for det tredje vendte de kuttede endene tilbake til normal, skalaene ble forseglet og mykheten øket. Utmerket middel, anbefaler jeg.

Dr.Sante "Liquid Silk"

Dette ultrakonsentrerte serumet gir øyeblikkelig hårglans og silkiness. Har en lett struktur som ikke veier håret ned. Ris- og sasanqua-oljer gjenoppretter skadede krøller og beskytter endene mot knusing. Aloe og sedertreolje fukter tørt hår for et sunt utseende og glød. Dette verktøyet kan også finnes i form av en spray, med de samme egenskapene som presentert ovenfor..

Resultatforseglede ender
Vekt300 ml
Frekvens av søknaddaglig
LandIndia

Pris: fra 120 til 190 rubler.

  • fukter og gjenoppretter hele hårstrukturen;
  • retter krøller;
  • gjør strengene mykere og silkeaktige;
  • beskytter endene mot tørrhet og splitting.
  • ikke funnet.

Jeg har brukt dette serumet lenge, nylig kjøpte jeg også en sjampo av samme merke. Effekten er fantastisk. Alene mykner serumet bare krøller, tetter endene, men veldig sakte. Etter sjampo og dette produktet er effekten generelt bombastisk, krøllene ser ut til å være etter salongpleie, endene er myke og sunne, og alt er det etter bare en påføring.

YVES ROCHER JOJOB OLJE

Det nærer og transformerer øyeblikkelig utrolig tørt og skadet hår takket være kombinasjonen av jojoba, babassu og macadamia oljer, som har muligheten til å reparere og styrke håret. Denne dyrebare eliksiren styrker hver tråd fra innsiden og gjør hårpleie til et profesjonelt ritual for å transformere krøller..

Vekt150 ml
Frekvens av søknad1-2 ganger i uken
LandFrankrike
Resultatglatthet, glans og silkiness av hår

Pris: fra 480 til 540 rubler.

  • styrker krøller;
  • forhindrer tap;
  • gjenoppretter kuttede ender.
  • ikke funnet.

Jeg elsker dette verktøyet, det har alltid vært min livredder, eller rettere sagt, trådene mine. Jeg bruker det ikke ofte, men etter en applikasjon merkes en forbedring av hårets kvalitet øyeblikkelig, og dette gjelder ikke bare for endene, men for hele lengden. Krøllene blir utrolig myke, silkeaktige, vekten i endene er forseglet, og viktigst av alt - det er ingen fettighet etter bruk av oljer.

Nirvel's Revitalizing Argan Oil

Argan Oil Fluid er et unikt middel for hårpleie. Dette produktet inneholder arganolje, som er rik på oligo-linolsyrer, på grunn av hvilken væsken metter og nærer håret gjennom hele lengden. Det er en utmerket antioksidant, forlenger hårets livssyklus, gjenoppretter strukturen. Påføringen av væsken bevarer fargen på krøllene, gjenoppretter dem en strålende glans og silkiness. Beskytter endene mot overoppheting på forskjellige måter (hårføner, strykejern).

Resultatfuktige krøller langs hele lengden
Vekt250 ml
Frekvens av brukdaglig
LandSpania

Prisliste: fra 800 til 1000 rubler.

  • beskytter mot værforandringer;
  • 2 dråper er nok til å fukte krøllene;
  • metter endene med oligo-linolsyrer;
  • gir næring til røttene med fuktighet og oksygen.
  • ikke funnet.

Fantastisk produkt, selv med en høy prislapp. Fukter krøller perfekt langs hele lengden, nærer og metter med nyttige stoffer. Etter 2-3 påføringer merkes resultatet: strengene er myke, blanke, sunne, og det er ingen spor etter de tørre endene. Takk til produsentene, råder jeg.

CASTOR OLJE AURA CACIA

Ricinusolje er multifunksjonell og uunnværlig i behandlingen av tørt og skadet hår. Bruk av det presenterte produktet kan bidra til å gjenopprette hår, fordi oljen gir en fuktighetsgivende og helbredende effekt på tråder og hodebunn. Denne fukten trenger lett dypt ned i porene, helt ned til hårrøttene, og sikrer langsiktig, grundig fuktighet i håret og hodebunnen. Fuktgjør endene, og fra den andre bruken kan du se det positive resultatet av tetting av vekten.

Vekt118 ml
Frekvens av bruken gang i uken
LandUSA
Resultatglatthet, glans, silkiness av krøller og tetting av vekter

Kostnad: fra 650 til 760 rubler.

  • selger skalaer;
  • fukter krøller;
  • fremmer sunn og rask vekst av tråder.
  • vanskelig å vaske av. Anbefales å vaske av med sjampo.

Jeg har brukt ricinusolje hele livet, og håret mitt er i utmerket tilstand. Selv etter farging, selv etter utretting eller krølling. Veksten økte, og jeg glemte helt de skadede og delte endene. Jeg anbefaler, du vil ikke angre, du trenger bare å vaske den grundig og 3 ganger, kan fettinnholdet forbli.

Vichy Dercos Ultra Beroligende tørt hår

Dette produktet er en mild, beroligende sjampo designet for å bekjempe tørre, skadede krøller etter flekker. I følge anmeldelsene til de fleste jenter blir ikke trådene etter den presenterte sjampoen forvirret, de blir myke, silkeaktige og blanke og er lettere å kamme. Etter en måneds påføring vises et synlig resultat av endring i strengene til det bedre, det er ingen spor av tørrhet og snitt.

Resultatmyke krøller, ingen floke og ingen seksjon
Vekt200 ml
Frekvens av brukfast
Produsentens landFrankrike

Kostnad: fra 660 til 750 rubler.

  • sprøtt og tørt hår blir gjenopprettet;
  • kuttede ender er forseglet;
  • den generelle tilstanden til håret blir sunn og vakker.
  • ikke funnet.

Fantastisk sjampo, og jeg vil ikke si at den er for dyr. Helbreder tråder selv med årlig skade, hvis, selvfølgelig, leges med et kurs. Det hjalp meg på 2 måneder å bli kvitt tørre og skadede ender, for å øke tettheten og volumet. Endelig, nå vil det vise seg å vokse krøller. Rådgi.

Sammenlignende tabell over egenskaper

For å sammenligne de presenterte fondene, anbefaler vi å se på tabellen med deres egenskaper nedenfor.

Navn på fond

Produsentens landVekt (ml)Frekvens av brukResultat

Pris, gni)

KAARAL RENS HYDRA DEEP NOURISH MASKItalia500en gang i ukenloddede enderfra 680 til 730REVLON UNIQ EN BLOMSTSpania150to ganger i ukenglatte og myke krøller fra rot til spissfra 640 til 720Dr.Sante "Liquid Silk"India300dagligforseglede enderfra 120 til 190YVES ROCHER JOJOB OLJEFrankrike1501-2 ganger i ukenglatthet, glans og silkiness av hårfra 480 til 540Nirvel's Revitalizing Argan OilSpania250dagligfuktige krøller langs hele lengdenfra 800 til 1000CASTOR OLJE AURA CACIAUSA118en gang i ukenglatthet, glans, silkiness av krøller og tetting av vekterfra 650 til 760Vichy Dercos Ultra Beroligende tørt hårFrankrike200fastmyke krøller, ingen floke og ingen seksjonfra 660 til 750

Beste lister

I tillegg til sortimentet presentert over, er vi glade for å presentere en oppmerksom liste over effektive virkemidler som skiller seg fra hverandre i forhold til deres spesielle egenskaper. Denne vurderingen inkluderer:

La oss se nærmere på det presenterte sortimentet.

Natura Siberica "Beskyttelse og næring" - hårbalsam

Hovedfordelen med dette produktet er 100% fravær av parabener i sammensetningen. Komponentene i Rhodiola rosea gir håret tapt elastisitet, skinner og hjelper det med akselerert vekst. Takket være oljene i sammensetningen blir hele lengden fuktet og næret, på grunn av dette blir tipsene forseglet og blir mykere med hver bruk.

Prisliste: fra 400 til 550 rubler.

Macadamia DEEP REPAIR MASQUE - maske

Komponentene i sunne oljer i sammensetningen beroliger hodebunnen, gir næring og fukter hårsekkene, og bidrar til uovertruffen volum og glatter håret gjennom hele lengden. Tipsene får et fornyet utseende, uten tørrhet, seksjonering og delaminering.

Kostnad: fra 2500 til 3300 r.

Pantene - spray

Dette produktet fjerner overflødig fluffiness og gir krøller glatthet og elastisitet. Takket være nærende oljer blir krøllene glattet, blir mer elastiske og mykere. Etter første bruk er det en tydelig effekt av tykkelse og transformasjon av håret, og etter 4 ukers påføring forsvinner tørre tråder og delte ender helt, og etterlater vakre og sunne krøller fra røtter til ender..

Pris: fra 200 til 250 rubler.

Olivenolje - olje

Fremmer naturlig fuktighet, som er spesielt viktig om høsten og vinteren, med lav immunitet og mangel på vitaminer. Før bruk må produktet varmes opp til en behagelig temperatur og påføres i endene før du legger deg. Om morgenen vaskes oljen av på vanlig måte med litt sjampo. Hvis du bruker olje i full lengde, vil det være mye vanskeligere å vaske av, og bare fra 2-3 ganger.

Hva du skal se etter når du velger

Før du kjøper riktig verktøy, må du vurdere noen anbefalinger.

  • Hårtype. Oljer eller sprayer med høyt innhold av fettsyrer er egnet for den tørre typen. Balsamer og masker er ideelle for den kombinerte typen krøller. Det er bedre hvis prosedyren utføres ikke langs hele trådens lengde, men utelukkende i endene. Da vil den økte talg ikke skille seg ut, og du sparer tørre ender raskere..
  • Omfattende omsorg. Hvis du har valgt en balsam eller maske som en behandling for tørre ender, er det bedre å bruke dem med et lignende merke av sjampo. Handling og positivt resultat vil være raskere.

Superbee: "Dandelion and Licorice" er en balsam som ikke umiddelbart blir forelsket. Men kanskje det mest effektive middelet for å redusere brudd på håret

Om produkt

Hårbalsam "Dandelion and lakris" -serien To røtter

Hårbalsam "Dandelion and lakris" -serien To røtter

Tilbakemelding

Hvor mange anmeldelser har blitt skrevet omskrivet på hårprodukter "Kleona" , men jeg har aldri møtt minst en åpenlyst negativ. Og serien "To røtter" vant generelt kjærligheten til folket til både ekte ecaholics og de som bare tar fatt på den "grønne" forbruksstien. I fjor ble jeg kjent med den bioaktive sjampoen "Ginger and Peony", samt med balsam "Altay and Chicory", og jeg ble så forelsket i dem at jeg etter møte gjentok kjøpet flere ganger. Hvis du ikke går inn på detaljer, fordi vi i dag vil snakke om et annet produkt, så "Ginger and Peony" perfekt regulerer arbeidet med talgkjertlene i hodebunnen. Og bokstavelig talt halvannen måned etter påføring begynte jeg å vaske håret ikke hver dag, men en gang hver tredje dag. "Marshmallow and coryory" gir håret utrolig glans og glatthet, selv de mest tørre og ustyrlige trådene blir merkbart sunnere og velstelt med det.

Sannsynligvis på disse to betyr det at det ville være mulig å stoppe, fordi de passer til håret mitt bare perfekt. Men ønsket om å prøve noe nytt råder fremdeles, og nå er det på tide å bli kjent med en av representantene for de "praktfulle tre" - bioaktiv balsam "Løvetann og lakris"

"To røtter" - hva er hemmeligheten bak universell kjærlighet til ecaholics?

Det ser ut til at vi alle er så forskjellige. Noen har tørt eller porøst hår, andre blir raskt skitne ved røttene, mens andre er farget og krever spesielt spesiell omsorg. Overraskende nok tre produkter i serien "To røtter": sjampo, balsam og balsam, tilfredsstiller alle behovene til enhver type hår og hodebunn. Se på vurderingen av produktene på Ecoholic, og sørg for det igjen. "Ginger and Peony" er i første omgang på listen over naturlige sjampoer, samt den revitaliserende balsam "Altay and Chicory" i rangeringen av balsamer. "Løvetann og lakris" tok sjetteplassen, men jeg er sikker på at den vil stige opp også, det er bare et spørsmål om tid.

Hva er hemmeligheten bak en så fantastisk effektivitet av disse kosmetiske produktene??

Etter møysommelig arbeid kom Kleona-teknologer frem til at røttene til medisinske planter inneholder en enorm tilførsel av næringsstoffer, og de syntetiserer også bioaktive komponenter, som alle urter, blomster, trær vokser og får styrke. Det var disse studiene som dannet grunnlaget for opprettelsen av en serie hårprodukter "To roots". Hver av dem inneholder ekstrakter av planterøtter, som allerede er funnet fra navnet på produktet. I balsam "Mælkebøtte og lakris" er disse henholdsvis ekstrakter av løvetannrot og lakris.

Utseende

Jeg liker ikke veldig godt å beskrive flaskens utseende og produktet som helhet. La oss være ærlige og ærlige, denne delen er sjelden interessant og enda mer informativ. Derfor vil jeg være så kort som mulig. Jeg kunne rett og slett ikke fortelle om designet. Se hvor vakker han er! Alt er sofistikert, jentete søtt, sommer varmt og lyst. Du forstår umiddelbart at Cleona er et kosmetikk skapt av naturen selv.

Utmerket sammensetning, selvfølgelig, godkjent av ecogolik.ru-tjenesten. Stort volum - 250 ml, fornuftig pris - 545 rubler. I motsetning til Altey og cikorie-balsam, er balsamflaskeformatet veldig praktisk. Du trenger ikke å skru av lokket, fjern produktet med en slikkepott eller en hånd. Å bekymre deg for at vann har kommet dit, noe som betyr at det kan forverres raskere. Bare trykk på dispenseren et par ganger og voila. Det fungerer som det skal, teller til siste dråpe.

Balsamen er ganske flytende, med en myk kremaktig farge med en behagelig plantearoma. Mens jeg fotograferte, prøvde han å flykte fra håndflaten min. Men på håret oppfører han seg bemerkelsesverdig: det sprer seg ikke i det hele tatt, men det er en følelse av at hårets skala under påvirkning av balsam umiddelbart begynner å lukke seg, de er så godt glattet og helt ikke flokete.

Bioaktiv balsam "Dandelion and lakris" - mitt inntrykk + nyanser av bruk

Kanskje er dette nesten det eneste kosmetiske produktet fra "Kleona", som jeg ikke umiddelbart ble venner med. Slik var det med Nettle solid-sjampo, men etter at jeg endelig innså at den egentlig ikke var min, ga jeg den bare til mannen min, og han brukte den allerede med glede. Du kan ikke gi balsam til mannen din. Selv om han er tilhenger av naturlig kosmetikk, er han ikke så samvittighetsfull når det gjelder personlig pleie. Så jeg bestemte meg for å eksperimentere litt med bruken. Hva gikk galt?

Jeg liker virkelig at nesten alle Cleons masker og balsamer ikke bare kan brukes på håret, men også i hodebunnen. Enig, dette er veldig praktisk når du ikke trenger å avvike fra røttene, og teller 10-12 cm, men øyeblikkelig ta hensyn til hele hårets hode. Ganske mange produsenter av naturlig kosmetikk tilbyr slike allsidige produkter. Saken er at hår trenger flere kationiske komponenter for å eliminere statisk, men for hodebunnen er de helt ubrukelige, da de kan forårsake irritasjon. Det samme er med filmdannende tilsetningsstoffer: de er absolutt gode for tråder, og hodebunnen kan protestere mot overfloden av slike tilsetningsstoffer med tørrhet, kløe og flassing. Det er tydelig at hvis vi snakker om virkelig "grønn" kosmetikk, så vil du ikke finne silikoner i den, men bare plantealternativene, for eksempel brokkoliolje, etc. Men polymeren Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimoniumklorid (eller ganske enkelt kationisk guar) er tillatt av standarden Kosmos for bruk i naturlig kosmetikk.

Derfor, for å utvikle en produktformel som vil være egnet for både hår og hodebunn - vurder det som smykker, fordi det er veldig vanskelig å finne en fin linje av hva som er akseptabelt og ikke bryter grensene for det mulige. Slik at både hår og hodebunn er like nyttige. Men "Kleona" gjorde det.

Et viktig poeng: denne balsam er ikke kompatibel med sjampo som inneholder tilsetningsstoffer som cetrimoniumklorid, behentrimoniumklorid og lignende. Så hvis du skal kjøpe en naturlig hårbalsam, bør du også ta en "grønn" sjampo samtidig. Bedre ennå, først, ved hjelp av Kleon, bytt til naturlige sjampo, og deretter sakte "hoppe av" fra kjemiske balsam.

  1. Min første "fallgruve" var at etter å ha brukt Dandelion and Licorice balsam, ble hårrøttene skitne raskere enn vanlig. Det vil si at jeg gjorde alt i henhold til instruksjonene: Jeg påførte det på vasket og lett håndkletørket hår og hodebunn, og etter 5-7 minutter vasket jeg det med varmt vann. Hovedpoenget - dagen etter vasking var hårrøttene allerede skitne og måtte vaskes igjen. Selvfølgelig er ikke sommeren den beste tiden å eksperimentere med hår, så jeg bestemte meg for å la røttene være i fred og bruke balsam bare for lengden. Dessuten hadde jeg et annet middel mot hodebunnen og røttene.
  2. Men her ventet jeg på den andre "fallgruven" i form av et dilemma: hvordan ikke å vaske balsamen helt fra håret, men samtidig ikke la være for mye av det? Produsenten anbefaler å ikke vaske balsam "før den skvetter", men med milde sjampo er det ikke denne følelsen. En gang overdrev jeg det og vasket sannsynligvis alt bort. Resultatet - håret bustet i alle retninger, det var ingen spor av en konditionerende effekt. En annen gang vasket jeg ikke for mye og strengene hang som istapper.

Men i omtrent fem bruksområder klarte jeg fremdeles å finne en balanse, og her viste "Dandelion and Licorice" seg i all sin prakt. Jeg la merke til det:

  • håret er mykt og glatt, med en naturlig glans;
  • ikke elektrifiser, ikke pust;
  • og kanskje det viktigste for meg - de er blitt sterkere, ikke så tørre og sprø som de var før.

Bare den siste kvaliteten på balsamen klarte jeg å fange på collagen "før" og "etter".

Færre sprøtt hår

Siden bildet ble tatt til forskjellige tider på dagen og i naturlig lys, er hårfargen litt annerledes. Men viktigst av alt er det tydelig at sprøtt hår har blitt betydelig mindre. I to og en halv måned med påføring - det er hvor mye en flaske balsam var nok for meg, endret håret mitt merkbart.

Når det gjelder den påståtte effekten av å forbedre hårveksten og redusere håravfall, kan jeg verken bekrefte eller avkrefte noe. Siden jeg påførte balsam på røttene og hodebunnen bare et par ganger, og for å stoppe "håravfallet", brukte jeg et annet middel.

Selv om kjærlighet fra den første applikasjonen ikke fungerte med denne balsamen, likte jeg den virkelig. Hvis du finner den rette tilnærmingen, og ikke bare gir opp, vil resultatet definitivt glede deg. Derfor vil jeg kort oppsummere alt dette:

  • Balsam forelsker seg ikke umiddelbart. Det krever litt tålmodighet og dyktighet. For meg personlig viste det seg at "Dandelion and Licorice" var produktet jeg absolutt ikke ville sjekket ut i en prøve på en gang. Men i fullstørrelsesversjonen følte jeg den positive effekten fullstendig og fullstendig..
  • Hvis hårrøttene fortsatt bruker å bli skitne raskere, etter å ha brukt balsam, må du ikke skynde deg å legge den til side. Bare bruk langs hele trådens lengde, så kan du finne et annet, like effektivt middel mot hodebunnen..
  • For å se resultatet fra bruk av balsam, må du finne linjen mellom "skyll til en knirk" og "skyll dårlig". I det første tilfellet vil "Dandelion and Licorice" ikke fungere 100%, og i det andre vil strengene henge som istapper.

Til tross for at det tok meg litt tid å finne et "vanlig språk" med balsam, gir jeg ham en velfortjent fem. Det viste seg å være et effektivt kosmetisk produkt for håret mitt, og dette er det viktigste.