Anmeldelser

Tereshina K. 07.26.2016

Etter at jeg opplevde en allergi mot et kjent kremmerke, sluttet jeg å kjøpe meg kosmetikk i vanlige butikker. Nå bruker jeg bare øko-kosmetikk og er veldig fornøyd med effekten. Jeg har bestilt i denne butikken i litt over et år. Jeg liker at mange ting blir plukket opp på en gang. Det er nok forskjellige merker, det finnes alternativer for alle hudtyper. Nå kjøper jeg også rengjøringsmidler og vaskemidler bare her. Du trenger ikke å vente lenge på ordrer, det er aldri problemer med tilstedeværelsen av problemer.

Dementieva Olesya 07/02/2016

I Eco Vita-butikken fant jeg meg en flott sjampo og balsam. Håret mitt er farget, jeg kunne ikke gjenopprette det på veldig lenge etter en mislykket krøll, selv om jeg også brukte profesjonelle produkter. Ingenting hjalp meg virkelig, og jeg bestemte meg for å prøve øko-kosmetikk. Dessuten hørte jeg om henne fra venner. Her prøvde jeg Biotin Revitalizing Shampoo for alle hårtyper og den revitaliserende hårkremen med jojobaolje. Denne kombinasjonen ga umiddelbart en merkbar effekt. Jeg prøvde også litt pleie-kosmetikk, hun var også fornøyd.

Gorina Evgeniya 17.06.2016

Jeg kjøper regelmessig naturlig kosmetikk og husholdningsprodukter i nettbutikken Eco Vita. Jeg tar vare på min families helse og prøver å unngå produkter av lav kvalitet. Denne siden har alt du trenger, nye artikler vises i katalogen hver uke. Jeg liker spesielt godt vaske- og vaskemidler her. Med deres hjelp kan du fjerne enhver forurensning. Midlene er ikke veldig dyre og heller konsentrerte, så de varer lenge.

Anna E. 05.05.2016

Jeg bestiller meg her dekorativ kosmetikk, omsorg og toalettvann. Jeg har nylig prøvd Nature's Osmanto. En veldig interessant aroma, men jeg bruker ikke alltid dette vannet, men etter humøret. Dette var mitt første kjøp av eau de toilette her. Men jeg vil definitivt bestille det. Generelt er det et stort utvalg i katalogen. Jeg har funnet alt som passer for min hudtype uten problemer. All kosmetikk er av god kvalitet, jeg hadde ingen allergier mot noe.

Lavrineva Svetlana 04/25/2016

Jeg har kjøpt kosmetikk til meg selv, mannen min og datteren min i denne nettbutikken for ikke så lenge siden. En arbeidskollega anbefalte det for meg. Jeg gjorde umiddelbart en testbestilling, kjøpte en krem ​​til meg selv, såpe og lotion. Jeg likte alt, i virkeligheten var kosmetikkene de samme som på nettstedet. Nå bestiller jeg hele tiden, jeg har aldri kommet over et ekteskap. Jeg følger alltid salget. Du kan spare veldig godt på dem..

Elizaveta Simonova 08.04.2016

I ECO VITA nettbutikk bestilte jeg kosmetikk for første gang da jeg var gravid. Jeg var veldig redd for å bruke de vanlige midlene fra vanlige butikker, jeg prøvde å velge alt naturlig. Jeg leste om denne nettbutikken på ett forum for gravide, mange jenter der kjøpte alt for seg selv og var veldig fornøyde med kvaliteten på kosmetikk. Jeg bestemte meg for å ta olje fra strekkmerker for en test, spesielt siden de nettopp begynte å dukke opp på meg. Jeg brukte den i henhold til instruksjonene, til min overraskelse ble det ikke dannet noen nye. Selvfølgelig klarte jeg ikke å bli kvitt dem helt, men den eksisterende effekten fungerte også. Så begynte jeg sakte å bestille forskjellige produkter, og derfor byttet jeg helt til denne kosmetikken. Nå er alt bare her, og jeg kjøper. Levering skjer alltid raskt, alt som presenteres i katalogen er tilgjengelig. Derfor planlegger jeg ikke å stoppe ordrer.

Melnichuk A. 03/29/2016

Jeg liker virkelig ECO VITA-butikk. Jeg kjøper kosmetikk her til meg selv, til mannen min og barna. Alt jeg kjøpte i det forårsaket aldri allergier hos noen av familiemedlemmene. Derfor tar jeg til og med nye varer uten å være redd for noe. Jeg kan ikke utpeke et bestemt merke, alle virkemidler er bra på sin måte, men jeg har allerede tilpasset katalogen og vet hva jeg trenger og hva jeg ikke. Tjenesten på dette nettstedet er god, konsulentene guider deg alltid gjennom sortimentet uten problemer. Jeg konsulterer alltid om nye produkter før jeg bestiller. Grensesnittet er praktisk, det er ikke vanskelig å finne noe. Bestillingene mine blir sendt med posten, i tide tar det ikke mer enn 4-5 dager. Noen ganger kommer de enda raskere.

Antonova Julia 03/20/2016

Jeg kjøper kosmetikk og økologiske produkter her. Av alle produktene liker jeg mest potetmos, jeg har prøvd nesten alt. Jeg elsker også pesto, jeg har ikke klart å finne en så deilig saus i noen butikk. Bare her selges den. Jeg prøvde det med tomat og basilikum, jeg likte det bedre med tomat. Selv om basilikum er bra, liker mannen min for eksempel det mer enn tomat. Nylig prøvde jeg en naturlig pasta laget av linfrø - Urbech. Uvanlige smaker, jeg legger det til frokosten. Her tar jeg nesten alt fra kosmetikk og hjemmemedisiner. Jeg kjøper mye av alt på en gang, slik at jeg med en margin gir bestillinger omtrent en gang i måneden.

Jeg bestilte Nature's Passione d'Africa eau de toilette på dette nettstedet for en uke siden. Jeg er allergisk mot min gamle parfyme. Jeg var redd for å kjøpe nye i en vanlig butikk, jeg bestemte meg for å lete etter noe naturlig. Jeg leste beskrivelsen for dette vannet i katalogen, bestemte meg for at de skulle passe for meg, jeg, i prinsippet, alltid elsket orientalske dufter. Jeg likte dem egentlig ikke med en gang, de virket tøffe, og så spredte de seg, og lukten ble litt annerledes. Generelt bruker jeg dem nå. Det ser ut til at det ikke er noen allergi mot dem ennå. Jeg håper at det heller ikke vil skje i fremtiden. Generelt kjøpte jeg dem her, selvfølgelig, veldig billig. I vanlige butikker koster parfymerier av kjente merker flere ganger mer, og volumet er enda mindre. Og du kan alltid støte på en forfalskning. Jeg hadde levering med kurer, han tok med meg bestillingen dagen etter etter registrering. Betalt kontant.

Shmakova Kristina 03/01/2016

Jeg bestiller jevnlig personlige hygieneprodukter fra denne nettbutikken. Jeg kjøpte pleier i vanlige butikker, jeg tok alltid de samme, men for et halvt år siden begynte jeg å være allergisk mot dem. Opplevelsene var ikke hyggelige, jeg vil ikke en gang huske det. Jeg lærte om denne butikken fra kusinen min, hun kjøper hele tiden alt for familien. Jeg har brukt Nanracare pads og tamponger i flere måneder nå, og jeg opplever ikke lenger så ubehagelige sensasjoner. Etter hvert begynte jeg å bestille her andre produkter, kosmetikk, forskjellige vaskemidler / rengjøringsmidler til huset. Jeg kom ikke over noe mangelfullt eller av dårlig kvalitet. Og valget her er utmerket, det er mange merker av forskjellige.

Chistyakova Anna 02/28/2016

I ECO VITA-butikken kjøper jeg noen ganger kosmetikk til meg selv. Jeg liker virkelig merkevarene dekorative kosmetikk Living Nature og Dr. Hauschka her. Jeg prøver bare å bestille dem. Selv om jeg nylig prøvde Frais Monde mineral foundation, likte jeg det også. Teksturen hans er så god, den påføres jevnt, ruller ikke og strammer ikke huden. Du trenger ikke bruke en vanlig fuktighetskrem under den. Jeg lærte om denne fantastiske butikken med naturlig kosmetikk fra en kollega, hun har vært lidenskapelig opptatt av det i lang tid og gjør innkjøp i den hele tiden. Jeg har ikke prøvd noe annet her, bortsett fra dekorative, jeg har fremdeles mine vanlige kremer. Men når de går tom, skal jeg kjøpe litt her. Alt er selvfølgelig ikke billig her, selv om det er butikker der falske produkter er enda dyrere..

Jeg liker å kjøpe kosmetikk til stell her. Før jeg begynte å legge inn bestillinger her, prøvde jeg et stort antall forskjellige produkter av forskjellige merker. Jeg brukte dyre og billige, kjente og ikke så kjente, og ingenting passet meg virkelig lenge. Etter en måned, etter maksimalt to, måtte jeg kjøpe en ny krem ​​eller melk. Jeg har kjøpt kosmetikk hos ECO VITA i over ett år nå. Tok settet for ansiktet "Energy", en beriket dagkrem og balansert nattgel fra Living Nature og foryngende øyekonturkrem NONICARE. I tillegg til kosmetikk, kjøper jeg dagligvarer her, jeg følger med på maten, så jeg bestiller ofte mat her.

Polina Eliseenko 02/19/2016

Jeg byttet nylig til organisk tannkrem, som jeg bare kjøper fra denne nettbutikken. Jeg begynte å få problemer med tannkjøttet, ikke en eneste pasta hjalp. Tannlegen sa at du må kjøpe en naturlig pasta som ikke inneholder noe skadelig. I lang tid søkte jeg på dette på forskjellige nettsteder og i vanlige butikker, til slutt passet pastaen meg her. Jeg kjøper også salvie-tyggebalsam, den er fantastisk for følsomme tannkjøtt som meg. Generelt liker jeg sortimentet her, jeg bytter alltid pasta slik at det ikke er noen avhengighet. Jeg kjøper 3-4 rør av gangen slik at det varer lenge. Hun kommer alltid med lang holdbarhet.

Jeg plukket opp en veldig god leppestift til meg selv på dette nettstedet. Hun er merkevaren Benecos, jeg liker det veldig godt. Fra leppene hennes tørker ikke i det hele tatt, jeg glemte helt å skrelle. Du trenger ikke å bruke hygienisk leppestift under den, fordi den selv fukter leppene tilstrekkelig. For henne bestilte jeg meg også en blyant av samme merke, den holder omrisset praktisk talt hele dagen, ikke blir uskarpt. Jeg tar fargen "fersken", den passer meg. I virkeligheten ser denne fargen den samme ut som på bildet fra katalogen, farger er ikke forvrengt i det hele tatt. I tillegg til leppestift kjøpte jeg også BioKap hårfarge her. Jeg brukte den i henhold til instruksjonene, fargen viste seg å være jevn, og håret ble ikke skadet på noen måte, det fungerte veldig mykt. Nå vil jeg bare bruke den, for selv salongfarging har sluttet å passe for meg.

Victoria Kovaleva 02/10/2016

Jeg likte Chrysalit ECO universal flekkerfjerner. Jeg tok dem ut alt skitt fra polstrede møbler. Og hun renset også teppet av gamle flekker. En nabo anbefalte meg dette middelet. Hun kjøper ofte kosmetikk og husholdningsprodukter i ECO VITA-butikken. Så hun fikk meg hekta også. Etter denne flekkfjerneren prøvde jeg andre hjemmemidler, og jeg likte dem alle sammen. Nå bestilte jeg også kosmetikk til meg selv, plukket opp 2 kremer, dag og natt, og sjampo med hårbalsam. Før første ordre konsulterte jeg med butikksjefen, det var så koselig å snakke med henne. Hun svarte på alle spørsmålene mine i detalj. Også med levering her er alt ganske raskt, jeg måtte vente på budet ikke mer enn 2 dager. Jeg betaler alltid for ordrer i hendene hans.

Jeg er veldig takknemlig for nettbutikken for den kjøpte kosmetikken til Dr. Hauschka, alt er tilgjengelig, forskjellige volumer (5 ml, 10ml, 30ml, 50ml), omgående levering!

Tatiana Koff 05/21/2015

Veldig høflig og kunnskapsrik stab! Service på høyeste nivå! Ulike utvalg, for enhver smak og lomme :) Jeg likte kvaliteten på produktene. Da jeg fikk bestillingen, ble jeg hyggelig overrasket over en liten gave. Takke! Jeg ønsker deg velstand og flere kunder :)

Hallo!
I dag gjorde jeg en bestilling med deg om solbeskyttelse for barnet og meg selv. I dag fikk jeg den! Som tusen takk.
Tidligere har jeg bestilt i en annen nettbutikk, og du var veldig nær.

Karpova Anastasia 08/17/2014

Endelig hentet jeg kosmetikk til meg selv i denne nettbutikken. I lang tid kunne jeg ikke ha en dekorativ og omtenksom en av passende kvalitet. Jeg kunne ikke bruke de samme kremene på lenge. Jeg vet ikke av hvilken grunn kvaliteten alltid er forskjellig i forskjellige butikker, hvis dette er mine individuelle hudegenskaper, men generelt viste det seg å være ganske alvorlig. Jeg lærte om dette nettstedet fra en venn, det viser seg at hun bare kjøper kosmetikk her. Jeg kjøpte meg først en nærende krem ​​og Naturens sminkefjerner-melk for testing, kvaliteten selvfølgelig likte jeg bokstavelig talt etter en ukes bruk. Etter hvert hentet jeg all kosmetikk her. Jeg angrer ikke på at jeg kjøper her, huden min ser mye friskere ut. Jeg liker valget, i katalogen generelt for alt lær du kan hente pleieprodukter. Og tjenesten på nettstedet er god, konsulentene i sortimentet er godt orientert, jeg hjelper deg alltid med å velge det du trenger.

Marina P. 07/27/2014

Jeg bryr meg om helsen min og helsen til familien min, så jeg kjøper på dette nettstedet hele tiden. Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på produktene, jeg har aldri hatt en slik situasjon når noe ble brakt inn skadet eller utgått. Jeg tar forskjellige merker av kosmetikk og hygieneprodukter, vi har allerede valgt noe for oss selv. Hjemmepleieprodukter er også bra her, det er generelt for alle anledninger i katalogen. Forresten, de tar alltid tak i dem i lang tid. Jeg kan ikke si noe dårlig om tjenesten heller, så langt har det ikke vært noen problemer i denne forbindelse. levering har aldri mislyktes.

Alina Shirshova 05/11/2014

Hvor mange ganger har jeg kjøpt her - jeg liker alltid alt. Jeg fant ut om nettbutikken din for ikke så lenge siden, for bare tre måneder siden. men jeg har bestilt flere ganger allerede. Jeg likte spesielt godt hjemmesykepleien. Ved hjelp av midlene dine, utslettet jeg all den gamle skitten i huset, jeg håpet aldri å ta farvel med dem. Og kosmetikkene dine er bare ypperlige, jeg bestilte meg en dag- og nattkrem, en tonic og et regenererende serum. Alt passet meg, huden ble like myk som i ungdommen. Selv om jeg ikke ofte bruker dekorativt, vil jeg nok bestille noe av det for meg selv senere. Jeg likte også personlige hygieneprodukter, nå forstår satala at man ikke kan spare på dette. Takk for at du alltid bestiller og sender den raskt. Jeg mottar den alltid via mail.

Smirnova Victoria 15.04.2014

Jeg byttet til biokosmetikk for lenge siden. Nå i vanlige butikker kan du kjøpe dette som da vil du bli kvitt problemer med huden. Nå generelt er alt smidd, både dyre merker og billige. Jeg har allerede falt for en forfalskning flere ganger siden jeg helt har forlatt vanlige butikker. Her liker jeg at jeg vet nøyaktig om kvaliteten på varene. I prinsippet kan det ikke være forfalskninger i denne butikken, så jeg har allerede anbefalt det til alle vennene mine. Jeg bestiller her nesten alt som presenteres, kosmetikk til mannen min og barna. Jeg kjøper også dagligvarer ganske ofte. Generelt er det i vår tid veldig viktig å ta vare på helsen din, siden økologien vår ganske enkelt er forferdelig.

Nina V 02.25.2014

Jeg kjøpte Aubrey Organics Shampoo for volum og glans med kamille og balsam for alle hårtyper på nettstedet ditt. Jeg er veldig fornøyd med resultatet etter å ha brukt dem, håret ble mykt og håndterbart. Jeg bestilte også sjampo fra Logona, badeskum, tannkrem og kroppsmelk til datteren min. Jeg likte alt også. Fra omsorgsfulle kosmetikk valgte jeg naturens merke, det er et veldig stort utvalg av alt i katalogen. For huden min valgte jeg alt jeg trengte. Når det gjelder det dekorative, kan jeg bare si om fundamentet, så langt har jeg brukt Living Nature-basen bare en gang, men det ser ut til å passe for meg. Jeg vil også bestille mascara og leppestift av dette merket. Neste gang vil jeg definitivt bestille dem og velge noe til mannen min. Jeg er glad for at jeg fant nettstedet ditt, i vanlige butikker kan du ganske enkelt ikke finne et så stort utvalg. Det er praktisk at kureren bringer ordren hjem raskt, og alt er tilgjengelig i katalogen..

I dag fikk jeg en bestilling, jeg er veldig fornøyd med leveringstiden, raskt (Rostov-regionen). Det er ingen feil på hetteglassene, pent brettet, pakket. Takk for tilleggsonder. Jeg har ikke testet kosmetikk ennå, men jeg tror jeg vil like det. Takk igjen.

Nylig fant jeg ut om denne butikken, min gode venn ga råd til oss, og hun jobber som barnelege. Jeg kjøper kosmetikk til barnet her nå, siden det bare består av naturlige ingredienser. Så jeg tenker å bestille noe for meg selv. Ut fra produktene til babyer skal alt være av høy kvalitet og effektivt. Dessuten er prisene lave og valget er enormt.

Svetlana Dymova 01/23/2014

Venninnen min har kjøpt kosmetikk i denne nettbutikken i lang tid, jeg prøvde en gang en ansiktskrem og en rensende emulsjon av det botaniske merket Natuderm fra henne, og jeg likte det virkelig. Prisen viser seg å være ganske lav, men mye mer effektiv enn mange dyre kjente merkevarer. Nå handler jeg stadig her, for ansiktet, for kroppen, for håret og dekorative kosmetikk også.

Elena Filimonova 01/17/2014

Jeg hørte mye om naturlig kosmetikk, alle priset det veldig. Så jeg bestemte meg for å prøve det. Det største utvalget viste seg å være i denne nettbutikken. Selv øynene mine løp, jeg visste ikke hva og hvilket merke jeg skulle kjøpe. Som et resultat valgte jeg en hel serie Biobuty hårpleieprodukter. Jeg visste ikke engang. At håret mitt kan se så bra ut generelt))) Nå bestiller jeg kosmetikk til ansiktet her også for kroppen. En veldig fin butikk. Og priser og service - alt er på topp.

Julia Temnikova 01/12/2014

Jeg elsker absolutt denne butikken. I lang tid har jeg kjøpt kosmetikk og dekorative og omsorgsprodukter her. Huden min er generelt veldig allergifremkallende. Nesten hvilken som helst kosmetikk forårsaket irritasjon, rødhet, flassing. Og her, uansett merke du bestiller, alt passer. Vel, naturlig, hva jeg skal si. Vel, jeg kan fremdeles ikke la være å si at prisene her er rimelige og at leveringen er rask. Med ett ord, en flott butikk.

Jeg kjøper all kosmetikk bare her. Og for meg selv, og for mannen og for barnet. Mens jeg er på jakt etter et spesifikt merke som jeg liker mest, så kan jeg ikke rose noe spesifikt. I utgangspunktet er all kosmetikk bra. Jeg liker at det er et stort utvalg, veldig stort og all kosmetikk er veldig høy kvalitet. Derfor er det vanskelig å bestemme hvilket merke som skal brukes)))

Dette er en av få naturlige kosmetikkbutikker på Internett med et så stort utvalg. Vi kjøper her med hele familien. Jeg kjøper vitaminer til foreldrene mine, jeg tar meg en utmerket aftershave krem ​​som ikke gir irritasjon. Min kone er i ferd med å føde, jeg kjøpte en krem ​​til henne som lindrer tretthet, men han sier at det hjelper mye. Jeg elsker det når jeg har det jeg skal velge mellom!

Jeg bestilte glykoproteinsjampo og balsam - levert veldig raskt dagen etter! Jeg likte sjampoen, håret fra den er veldig glatt selv med det harde vannet vårt. Organisk kosmetikk er fremdeles bedre enn noen kjemi fra supermarkedet..

Jeg kjøpte gaver til familie og venner til høytiden - de ble levert gratis! Og prisene her er ikke dårlige, bedre enn mange andre nettbutikker. Du kan spare mye.

Jeg fanger bestander på dette nettstedet og gir alle råd. Det er ofte rabatter på mange produkter, slik at du kan kjøpe kosmetikk eller vitaminer av høy kvalitet og spare penger. Generelt, selv uten rabatter, er prisene ganske akseptable: for varer på dette nivået er de ofte enda lavere enn i andre butikker!

Hvor vanskelig det er å finne rengjøringsprodukter for hjemmet som gjør jobben sin perfekt og ikke skader helsen din! Med mine allergier kan jeg generelt si farvel til tepper. Men heldigvis fant jeg en universell flekkfjerner på nettstedet ditt, kjøpte det til en test. Etter søknad var jeg veldig fornøyd med resultatet. Nå vil jeg definitivt kjøpe mer. Det er ikke synd for et godt produkt og penger.

Jeg tok et kompleks for kroppspleie i nettbutikken din: dusjgelé, kratt og krem. Jeg er glad! Kvaliteten på kosmetikk er på nivå, og prisen gjorde meg lykkelig. Tusen takk for det raske arbeidet ditt. Jeg anbefaler nettstedet ditt til alle venner og familie!

Jeg anbefaler alle kosmetikkene i nettbutikken eco vita, jeg liker virkelig kvaliteten på produktene og tjenestene til dette selskapet. Prisene er relativt lave. Og du kan ikke spare på helse. Her avholdes ofte kampanjer og salg, hvor du kan foreta kjøp til reduserte priser og motta gaver.

Elsket å handle gjennom nettbutikken din. Slike kompetente konsulenter på telefonene, tusen takk. Det er vanskelig for meg å glede med parfyme. Og bare på dette nettstedet fant jeg eau de toilette, som jeg ikke kunne finne i vanlige butikker på lenge. Glad for å møte deg, jeg håper å kontakte deg mer enn en gang for shopping!

Om sommeren bestilte jeg en serie solkremer, som visstnok samtidig skulle ha en anti-cellulitteffekt. For å være ærlig, forventet jeg mer en solingseffekt enn en anti-cellulitt, jeg trodde ikke det ville være et synlig resultat. Men det viste seg forgjeves, fantastiske kremer som rettferdiggjorde de uttalte handlingene. Veldig glad.

Jeg ble gravid for en stund siden. Den første graviditeten viste hvor viktig det er å ta vare på huden i løpet av denne perioden, men samtidig er det nødvendig å bare bruke produkter som er spesielt designet for gravide. En serie med hudpleieprodukter fra Ekovita-butikken (BIO MAMA) hjalp nettopp. Fantastiske fasiliteter, veldig imøtekommende ledere og rask levering.

Kosmetikk fra natures varemerke passet meg virkelig, jeg kjøpte det i lang tid, under en tur til Belgia, og så kjøpte jeg det på en måte i en butikk, men verken konsistensen eller handlingen likte til og med de produktene. Jeg så favorittmerket mitt i Ekovita og bestilte det jeg trengte. Prisene var ganske rimelige og jeg likte leveransen.

Mitt såre tema med hår, eller på jakt etter en god sjampo: ((((min erfaring, kanskje noen vil komme til nytte).

Jeg vil be deg om hjelp, gjør deg klar for "mange brev", men jeg vil prøve kort

Jeg har langt, rett, mørkt hår av en fet type, til min ulykke laget jeg en ombre, malingen ble ujevn og brente endene. Det vil si det vi har: fet ved røttene og tørke i endene. For ikke så lenge siden begynte håret å falle, håret klatret med forferdelig kraft, jeg hastet med å redde i det minste det som var igjen. TTT stoppet mer eller mindre alt (takket være masker med oljer), og nå er jeg på jakt etter en vanlig sjampo. Problemet er at håret blir fet veldig raskt og derfor ikke noe volum i det hele tatt! vel, tro det eller ei (((+ de selv er lange, tyngden trekker seg ned og fratar volumet, så det tilfører også sin egen fete. Det er urealistisk å hente sjampo, det er min smerte jeg prøvde ALT. Heden Sholders infeksjon forårsaket flass av flass (jeg behandler fremdeles ), pantin passer ikke, timotey er ikke mitt emne, garnieren er det ikke, det er generelt skrekk, glid av kyllinger fylles enda mer, om kvelden er håret allerede istapper... Inntil et visst øyeblikk tok jeg sjampoer uten å forstå verken komposisjonen eller anmeldelsene., og utelukkende på grunnlag av estetiske betraktninger (lukt / farge / design av krukken). Så henvendte Herren meg til et sted der jenter snakket om hårpleien. Jeg leste om 100 anmeldelser i en svelge, noen av dem hadde skumle fakta om sulfater, avkoding sammensetning av sjampo i mer eller mindre enkle ord, jeg ble overrasket over hvordan jeg med en så skadelig sammensetning av masser av markedssjampoer som de samme heden sholedrs, jeg ikke er skallet enda, og ble med i rekkene av SLS hatere samme dag, etter å ha lest linomtaler om sulfatfrie sjampoer, kaster ut en annen pantin, jeg kjøpte bestemor Agafya, Siberika og Baikal Herbals... Vel... hva kan jeg si. Siberica er fremdeles ingenting, men fra resten ble hodet overtent av en forferdelig kløe... tilsynelatende en allergi mot noen slags urter som er inkludert i disse Hvis jeg skulle være objektiv, så merket jeg ikke stor forskjell mellom sjampo med SLS og uten SLS. det eneste er de som skummet verre uten SLS, og det er alt. verken å styrke eller justere arbeidet med talgkjertlene... INGENTING. Selv kinnene mine ble riper, så jeg la bittert alle de 5 flasker agafia, hvorav 4 ikke engang var åpnet ennå (jeg kjøpte den fra hjertet) på hyllen (heldigvis var de ikke den høye prisen tillater) og klatret opp på Internett for å se etter minst noe. Dette er hva jeg fører til... ikke gjenta opplevelsen min og ikke fly med brennende øyne for å rake opp "redde" sulfatfrie glass... og hvis du allerede har lagt merke til en slik allergi, så er det bedre å ikke bruke den. fordi hodet mitt til og med var dekket med noen form for kviser... Så spyttet jeg på økohysteri og kom over uttrykket "dyrt betyr ikke bra", og lovordelige oder til sjampoer med 100 skjønnhetsoppskrifter. Vel, jeg fortsatte å støtte den innenlandske produsenten... Jeg kjøpte to på en gang (øl og honning). vasket i går med honning. og OM MIRKEL for første gang på et par måneder klør ikke hodet mitt men jævlig... fett allerede i dag. Jeg skal reise hjem med honning, og jeg vil sende ølhuset til agafyas på hyllen. som 100RK vasker det til det skvetter, og håret ikke blir fettete...

Jenter, redd hjelp. fortell meg en god sjampo :))) i det minste en slags allerede, eller du kan ha noe fra pantinovskih, hed en sholders (kanskje jeg bare snublet over feil serie, så en negativ mening om dem)... takk!

Mine tre øko-sjampoer, la oss sjekke det i aksjon.

Hallo!

Jeg vil vie dagens innlegg til sjampoene mine. I henhold til mine krav, bør sjampoen skylle røttene godt og la dem være friske så lenge som mulig, fordi jeg har fete røtter, og skal heller ikke floke håret og tørke det ut. Jeg velger ofte øko-sjampo for profesjonelle sjampoer og massemarked, selv om det mest sannsynlig er en pseudo-organisk, men likevel bedre enn annen kjemi.

La oss starte med Natura Siberica Oblepikha Professional Ernærings- og utvinningssjampo med en lamineringseffekt:

emballasje:
Standard for Sibir, men de har jobbet hardt med designen. Designere vet hvordan de kan tiltrekke seg kunder, fordi det var emballasjen som tiltrakk meg da jeg først lærte om denne serien. Sammen med resten av sjampoene er den blå flasken med mønstre slående.

Lukt, konsistens og andre egenskaper:

Sjampoen er flytende nok
Har en lys oransje farge
Hyggelig havtornlukt (blir ikke igjen i håret)
Skum veldig godt

Effekt: vaskeeffektiviteten ble testet ved 4. Det var ikke mulig å vaske oljene helt fra røttene helt, selv om jeg vasket håret tre ganger. Hvis du ikke bruker oljemasker, vil talg vaskes av med to fedre.

Uten bruk av masker (jeg bruker dem i stedet for balsam) er håret like enkelt å kamme som med bruken. Kombing med Tangel Teaser.

Etter vask ligger det tørkede håret perfekt flatt, og faktisk, som lovet av produsenten, for berøring, har de blitt litt tettere, men utad merkes det ikke. På grunn av den ideelle glattheten kan ikke volumet sees. Fett litt raskere enn vanlig.

Håret ser sunnere ut og skinne.

Hår bare når du bruker sjampo:


Vurdering: 4, for selv om oljene i sammensetningen er nyttige, vil jeg heller ikke vaske håret mitt hver dag.

Neste Ecolab Balancing Oily Hair

emballasje:
En flaske i grønne toner, som tiltrekker seg kjøperen og sier "se på meg, jeg er en naturlig sjampo, jeg har ingen SLS og parabener", og dette er virkelig slik, den ligger i underbevisstheten. For meg tiltrekker denne sjampoen andre familiemedlemmer oppmerksomhet, selv om det ser ut til at det ikke er noe av det slaget i den. Dessuten gjør det fargerike mønsteret av kvede på etiketten kjøpet avgjørende, du kan ikke motstå et slikt bilde. Generelt mottar ikke designere på Ecolab lønn for ingenting.

Dispenseren er i form av en trykknapp på hetten, den er ganske praktisk, den åpnes tett (vel, eller så er jeg for svak), du trenger ikke å bekymre deg for at den vil åpne under transport.
Egenskaper:

Flytende nok, du kan helle ut litt ekstra enn planlagt
Farge gjennomsiktig
Lukten er utrolig velsmakende, den lukter som en slags godteri, men jeg kjenner den bare når jeg presser sjampoen i håndflaten
Skum svak første gang, men veldig bra andre gang

Sjampoen takler vaskefunksjonen med et smell. Rens håret forsiktig uten å tørke det ut. Når du bruker denne sjampoen, har røttene et lite volum, som jeg sjelden har. Olje vasker to ganger perfekt, enda bedre enn noen sjampo.

Fett kanskje litt mindre etter det, men bare litt.
Selv om du vasker håret med en sjampo, er håret mykt og lett å gre.
Forårsaket ikke flass eller kløe.

Jeg laget en oljemaske og vasket den av bare med denne sjampoen uten masker:

Vurdering: 5, tilgi sjampoen for å være så flytende.

Og til slutt, Organisk Tai "Thai Pomelo":

Flasken er laget av elastisk gjennomsiktig plast, og er veldig behagelig å holde i hendene. Sjampoen har et metall lokk. Det er også et lyst pomelo-klistremerke på etiketten og et blad er festet til nakken, som jeg må si er veldig godt limt og ikke kan fjernes.

Dispenseren er veldig liten, den fordeler sjampoen perfekt, og hvis du ikke fjerner flasken fra hånden etter å ha klemt i tide, tar den sjampoen tilbake til seg selv.

Det er også verdt å merke seg at sjampoen ikke er testet på dyr..

Lukten av sjampoen er veldig hyggelig, som minner om en pomelo-glede. Føltes bare når håret er såpet og forsvinner.

Konsistensen på sjampoen er veldig tykk og samles godt. Du trenger en dråpe på størrelse med en ert for å vaske håret. Jeg har brukt sjampo den tredje uken (hodet mitt er tre ganger i uken) og brukt opp rett under etiketten, det vil si ganske mye. Jeg har aldri sett så effektivitet i noen sjampo.

Sjampoen i seg selv er gjennomsiktig, med bare et lite hint av gult.

Når det gjelder komposisjonen, vil jeg ikke si at den er super naturlig. Ja, den inneholder mye oljer, men det er også natrium, selv om ikke laurylsulfitt, men kokoyl, det er noe mykere, men det er fremdeles nesten SLS. Takket være ham i komposisjonen skummer det så vakkert, og gir et stort skumhode.

Effekt:

Etter vask med denne sjampoen føler jeg ikke at håret mitt er skyllet helt. De er rene å ta på, men utad virker det ikke helt, siden sjampoen ikke tilfører volum, men heller tar litt av det. Vask hår for ikke å knirke, men veldig forsiktig og delikat.

Håret tørker ikke etter vask, det er blankt og mykt fra røttene. Jeg bruker sjampo bare på røttene, og masken bare på lengden.

Men de ble ikke mindre fete, sjampoen forlenger ikke friskheten. Men heller, det dreper henne til og med litt, håret mitt er vanligvis om kvelden den andre dagen etter vask, og så om morgenen på dagen når du trenger å vaske håret ditt, ser de ikke så bra ut som med andre sjampoer. Derfor er det mer egnet for normalt hår enn for fet hår..

Sjampoen floker ikke håret, etter vask, kjemmet uten problemer og uten å trekke i håret.

Vurdering: 4, sjampoen er utmerket i nesten alle henseender, men for det faktum at den ikke nådde meg på det viktigste, ikke nok renslighet og noe reduserer friskheten, måtte jeg senke rangeringen.

Jeg håper innlegget mitt var nyttig for deg.

Tomme krukker: Godt budsjettsjampo og favoritthydrofil olje

Og også et par konfekt dusjgeler, en ikke-tørkende servant og andre midler som Nastya Suraeva pleide til siste dråpe.

Dusjgeler Paris søtsaker, Belcam badeterapi og sitronpai, fersk linje

Jeg elsker Belcam Bath Therapy dusjgeler. De er konfekt og har en moderat kjemisk lukt, tørker ikke, og volumet er behagelig. Spesielt for karantenekommunen jeg nå bor i. Denne spesielle gelen lukter pistasjnøtter og is. Saltet karamell fra samme serie er også en klasse, hvis det.

Jeg likte Fresh Line mindre: den skum dårlig, så flasken varte bare noen få ganger, og duften kunne ha vært mer intens.

Vær oppmerksom på: fra smakene til gelene jeg velger, kan vi konkludere med at noen ikke spiser godteri. Kjenner du en gel som kan erstatte et stykke kake? Rådgi!

Shampoos Extra Damage Repair, Fuktig Diane og Violet Blonde Shine, Tresemme

Extra Damage Repair er en av de mest ikke-tørkende og nærende sjampoene jeg har kommet over. Og balsam fra denne linjen er generelt så rik at den for første gang endte senere enn sjampoen (ja, jeg har vanligvis det motsatte, ikke som alle andre :). Vel, flaskevolumet, igjen, er gleden i karantenekommunen. Tatt i betraktning prisen - generelt en gave.

Violet Blonde Shine Tresemme er en klassisk lilla sjampo, ikke verre og ikke bedre enn lignende. Men det faktum at du, i motsetning til profen, kan kjøpe det i nærmeste supermarked - et klart pluss.

Makeup som fjerner rengjøringsolje, caudalie og sensyses Cleanser Hyaluronic, Sesderma

Caudalie olje er en av mine favoritt hydrofile oljer. Selv inkluderte jeg det i det årlige beste. Løs opp enhver sminke, inkludert mange lag med mascara og langvarig tone, svir ikke øynene, vaskes fullstendig uten å etterlate en film. Hvis det ikke var ute etter eksperimenter, kunne jeg bare bruke det.

Sensyser brukt til lett sminke. Nei, tykke kan også vaskes av, men det vil ta et dusin bomullsdyner. Og hvis du bare vasker av deg øyevipper, øyenbryn og en lett tone, så er et par nok. Minus - det kribler litt i øynene, men egentlig litt, ikke kritisk. (Og bak det blå fra samme linje og en så "liten" blir ikke lagt merke til, så jeg likte det mer).

Rensende krem-mousse for ansikt med honning og fiken Cream-To-Foam, L'Occitane

Kul servant, jeg vet ikke hva som hindret meg i å skrive om det tidligere. Jeg vet mer presist: hun ser ut til å være vanlig. Vel vasker og vasker. Men samtidig vasker den forsiktig, og følelsen av renslighet etter er tilstrekkelig.

Og fortell meg hvorfor ingen har tenkt på denne geniale ingeniørløsningen før? På grunn av et slikt deksel strømmer ikke vann inne, som vanligvis er tilfelle i dusjen.

Med tanke på at de fleste av servantene mine er i dusjen min, bøyer jeg meg for skaperne.

Oljeserum Abeille Royale Youthy Oily, Guerlain

Den første tingen å vite om denne serumoljen er ikke olje, men tross alt serum. Det er ingen klassiske "fete" minuser, som unnskyld, fet eller langvarig absorpsjon..

Serumet er bra, fuktighetsgivende uten mirakler, men det holder huden tonet. Ikke det mest fremragende produktet i Abeille Royale-serien (jeg liker nattkrem og dobbelt serum mer), men det gjør jobben sin.

Krem for huden rundt øynene Eye Cream, Medicalia

Et annet verktøy fra serien "Jeg vet ikke hva jeg skal si om ham." Imidlertid driver alle øyekremer, som en kategori, meg inn i en slik stupor. Jeg har testet alt nøye i et år nå, og jeg ser ingen forskjell. Mer presist er det dårlige - de gjør ikke noe i det hele tatt. Og det er gode - de fukter. Denne er fra den andre kategorien. Du gnir og tenker ikke om alt er nok for huden, eller kanskje det, stakkars ting, lider? Lider ikke. Nok. Total.

Vær oppmerksom på at flaskemekanismen ikke er en pumpemekanisme. Når det ser ut til at kremen ser ut til å være over, kan du derfor slappe av røret - vi vedder på at det viser seg at det fortsatt er nok til en måned med daglig bruk.?

Og si meg, har du noen gang møtt øyekremer som er rett wow? jeg trenger.

Les også:

Extra Damage Repair shampoo, Moist Diane: Water, Olefin (C14-16) natriumsulfonat, Cocamidopropyl betaine, Cocamidomethyl MEA, Cocoyl glutamic acid TEA, Kaliumkokoylhydrolysert keratin (ull), PEG-7 glycerylkokoat, Myristampaminoksid, Sodiumkokoat, Natriummetylkokoyltaurat, Gamma-docosalactone, Quaternium-18, Quaternium-33, Kolesterol, Ceramide EOP, Ceramide NG, Ceramide NP, Ceramide AG, Ceramide AP, Propylenglykol, Hydrolysert keratin (ullfjær), Argania spinosa olje, Mango frøolje, Theobroma grandiflorum frøsmør, sviskefrøekstrakt, Carapa guaianensis frøolje, Sclerocarya birrea frøolje, Baobab frøolje, Opuntia Ficus-Indica frøolje, Steardimonium hydroksypropylhydrolysert keratin, Pouteria sapota frøolje, Keratin (hydrolysert ull), Isostro keratin (ull), Alanin, Hydroxyproline, Sodium-PCA, Cetearamidoethyl diethonium hydrolysert risprotein, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium hyaluronat, Hydrolysert hyaluronat, Hydrolysert honning y-protein, Malus domestica fruktcellekulturekstrakt, Argania spinosa spirecelleekstrakt, Rhododendron ferrugineum bladcellekulturekstrakt, Collagen, Hydrolysert conchiolin, Bis-ethoxydiglycol cyclohexane 1,4-dikarboksylat, Propandiol, Dipropylenglykol, Butylenglykol, Isut- 10, Isononylisononanoat, soyabønne steroler, natriumklorid, Xanthangummi, lecitin, Behentrimonium klorid, Glycerin, sitronsyre, melkesyre, Tocopherol, dinatrium EDTA, Sodium benzoate, Phenoxyethanol, Aroma, Caramel

Sjampo Violet Blonde Shine, Tresemme: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Carbomer, Citric Acid, Cocamide MEA, Dimethiconol, Disodium EDTA, Glycerin, Glycol Disterat, Guar Hydrolyzed Partial Eg, Hydfilter Chloride -45M, fenoksyetanol, PPG-6, silika, natriumbenzoat, natriumhydroksyd, TEA-Dodecylbenzensulfonat, TEA-sulfat, Xanthan Gum, Limonene, Linalool, CI 60730

Sminke fjerner renseolje, caudalie: Helianthus Annuus (solsikke) frøolje, polyglyceryl-4 oleat, Caprylic / Capric Triglyceride, Ricinus Communis (Castor) frøolje, Prunus Amygdalus Dulcis (søt mandel) olje, Vitis Vinife) olje (Drue) frøolje, tocopherol, parfyme (duft)

Makeupfjerner Sensyses Cleanser Hyaluronic, Sesderma: AQUA, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALCOHOL, CI17200, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, LECITHIN, METYLSILANOL MANNURONATE, PANTHENOLY PANO-PANTHOLOGY, LAURATE / SEBACATE, POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE / CAPRATE, RETINYL PALMITATE, SODIUM, CHLORIDE, SODIUM CHOLATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, SORBIC acid, TOCOFEROL.

Cream-To-Foam, L'Occitane: AQUA / WATER - GLYCERIN - BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTEREKSTRAKSJON - COCO-BETAINE - NATRIUM NATURLAURETSULFAT - LAURIC ACORID - ACLRYMER CH - NATRIMETYLKOKYLTURAT - PEG-40 GLYCERYLKOKAT - MEL / honning - FICUS CARICA (FIG) FRUITTRAKSJON - FENOXYETANOL - KULSODSULSODSULSOFSOFSOFSOFSOFSOFSOFSOFT - PARFUM / FRAGRANCE.

Oljeserum Youth Water Oil: AQUA (VANN) • GLYCERIN • PENTYLENE GLYCOL • POLYGLYCERIN-3 • METYL GLUCETH-20 • ALCOHOL • PPG-26-BUTETH-26 • FENOXYETHANOL • MANNITOL • PEG-40 HYDROLAST CELL (honning) • PARFUM (FRAGRANCE) • polyakrylat-polymer-6 • natriumcitrat • glyceryl polymetakrylat • tocoferylacetat • caprylsyre / caprinsyre-triglycerid • sitronsyre • PEG-8 • akrylater / AMMONIUM metakrylatkopolymer • SYNTETISK FLUORPHLOGOPITE • Commiphora mukul RESIN EXTRACT • LIMONENE • CARAMEL • TRIETHYL CITRATE • BENZYL SALICYLATE • CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) • NATRIUM METABISULFITE • ROYAL JELLY • CI 77492 (JERNOXIDER) • GERANIOL • HYDROXYCITRONELLATE • SODIACT1 HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE • LINALOOL • TINOXIDE • BHT • TOCOPEROL • CI 14700 (RED 4) • PALMITOYL HEXAPEPTIDE-12

Øyekrem, Medicalia: Vann, squalane, safflorfrøolje (carthamus tinctorius), marin elastin, caprylic / capric triglyceride, cetearyl glukosid, glyserin, sorbitol, glycerylstearat, tokoferylacetat, natriumhyaluronat, glykolsyre, dioksid, fenoksyetanol, kaprylylglykol, etylheksylglyserin, heksylenglykol.

Ecophane Shampoo Bailleul-Biorga er min nye apotekssjampo

Veldig praktisk dispenser

Ecophane Shampoo Bailleul-Biorga - Forsterkende sjampo for sprøtt og svakt hår "EcoFan" fra Bayol-Biorga

Detaljert mening: Hvordan bestikk dette produktet meg? Helt ærlig ga konsulenten meg aktivt råd, men det var ikke hennes anbefaling som var avgjørende for meg når jeg kjøpte. For det første ble jeg imponert over sammensetningen med proteiner, panthenol, vitaminer PP og E, sporstoffer magnesium og sink (ja, ja, jenter, jeg kan se SLS på andreplass perfekt - men det plager meg ikke). Og selvfølgelig løftet fra produsenten: å styrke sprøtt, skadet, livløst og uregjerlig hår; stimulering av metabolske prosesser i hårsekkene; lettere hårkam og beskyttelse mot hardt vann.
Så etter 1,5 måneders bruk av sjampoen vil jeg oppsummere følgende:
- håret begynte virkelig å falle ut mindre (selvfølgelig vurderte jeg det ikke, dette er rent av øyet)
- glans dukket opp
- kløen i hodet er borte (jeg fikk den etter å ha brukt den kjente Natura Siberica - og jeg prøvde nesten hele linjen med sjampo)
- håret smører ikke (selv om dette sannsynligvis er for individuelt, siden håret mitt er normalt)
- sjampoen er ganske økonomisk, samler godt
Jeg vil også si om aromaen - blomster, lys, diiiiko hyggelig (når jeg inhalerer den, ser jeg en eng)
Det eneste som opprørte meg var fraværet av en hårbalsam, maske eller balsam i linjen. Som den samme konsulenten fortalte meg - denne serien er dermatologisk, derfor blir det ikke gitt balsamer. Det er synd, jeg ville kjøpt balsam. Men for eksperimentets renhet, vasket jeg håret bare med sjampo, uten å bruke tilleggsprodukter. Det synes for meg, ellers ville jeg ikke være i stand til objektivt å danne meg en mening.
Nå vil jeg virkelig prøve en annen sjampo fra dette selskapet - fuktighetsgivende for sensitiv hodebunn. Så snart den slutter, vil jeg absolutt kjøpe den.
Volum: 200 ml.
Bruksperiode: 1,5 måneder.
Pris: fra 150 UAH. (fra $ 18, avhenger av apotekmarkeringen).
Karakter: 5 av 5.

Anmeldelser occuba shampoo

Det er mange forespørsler i Yandex: anmeldelser av occuba sjampo, volume occuba shampoo anmeldelser, etc. Jeg bestemte meg for å samle noen av dem på bloggen min.

De sier at en kvinnes telefonkort er vakre hender. Men skjønnheten i håret er ikke mindre viktig, er det ikke?

Generelt har jeg alltid brukt vanlige sjampoer som for eksempel "Clean Line". Vel, rent og allerede godt, da dukket det opp problemer.
Flass - Hode og skuldre; tap - Gliss Cur.
Og så videre, og noen ganger ville jeg ikke engang bruke penger på dem. Og så ble jeg misfarget og til og med de sluttet å hjelpe. Jeg bestemte meg for å gaffel ut for den profesjonelle linjen til occuba (selv om jeg prøvde den profesjonelle londafargen, som jeg ikke likte i det hele tatt). Dyrere enn massemarkedet, men billigere og bedre enn noen profesjonelle hårpleieprodukter.

  • Inneholder ikke skadelige parabener, overflateaktive stoffer og silikoner, men de blir absorbert godt i hodebunnen, jeg tviler på at dette er nyttig.
  • Passer til daglig pleie.
  • Occuba Color-linjen “jævla” bevarer fargemetningen på farget hår, det blir virkelig mykere. Nå har jeg ikke halm på hodet, men noe som ser ut som hår.
    Det eneste er at de virkelig må vaskes av i lang tid, som enhver annen parabenfri sjampo, balsam, etc..
    Vel, jeg tok mitt valg. Og husk at skjønnhet starter med helse.

Shuba-anmeldelser fra Occuba hentet fra Instagram.

Så, #occuba-merket av hårforsterkning, restaurering og vekstserum? Laget i Tyskland.
Jeg var skeptisk til henne en stund... for i beskrivelsen er det et serum mot håravfall.
Jeg har naturlig nok veldig tykt hår, porøst og sprett. Og jeg trodde at hun absolutt ikke var noe for meg.
Deretter vokste håret av min elskede søster utrolig raskt, og viktigst av alt, sluttet å klatre! Dette viste seg å være bare for meg.

Litt om serum:

  • Fri for sls og parabener.
  • Dermatolog testet og godkjent.
  • Løst effektivt problemet med hårtap.
  • Fremmer vekst og forhindrer håravfall.
  • Styrker røttene.
  • Vekker sovende follikler.
  • Forbedrer blodsirkulasjonen til hodebunnen.
  • Fukter og nærer hodebunnen.

Bruker vi den 2 ganger i uken? Som et resultat merket mange mennesker hvordan håret deres vokste tilbake i løpet av to måneder personlig hos meg. Og ja, de sluttet å klatre som før.
Generelt anbefaler jeg dette serumet til alle !! Hun er virkelig verdt det.

Jenter slutter å tvile. ??
Dette er uten tvil de beste hårproduktene du noen gang har prøvd...
Serum Active har ganske enkelt ingen analoger for sine kvaliteter i forhold til priskvalitet.

Kjøp sjampo Occuba Professional

Folk spør meg ofte: hvordan vasker du hodet med hårforlengelser? Dette er sannsynligvis så vanskelig, ikke i det hele tatt - hovedhemmeligheten er riktig sjampo og hårpleie.

For meg selv oppdaget jeg den perfekte pleien fra profesjonell i Occuba.

Og hva er hemmeligheten bak denne linjen, spør du?
Det er ingen hemmeligheter. Bare for hårforlengelser, skal sjampoen være SULFATFRI og ikke inneholde en haug med forskjellige tilsetningsstoffer som kan ødelegge kapslene dine.

Det er sjampoene fra Occuba-serien som har en så fantastisk komposisjon, som er ideell ikke bare for mennesker med hårforlengelser, men også for en person som leter etter en utmerket sjampo uten skade på hodebunnen..

Men det er ikke alle hemmelighetene.
I tillegg til sjampo inkluderer Occuba Professional-linjen en balsam og hårmaske. Det er bare, noe med noe. Takket være dem blir håret glatt og mykt, som etter salongpleie.

Er det mulig å bruke en maske og balsam med hårforlengelser??
Selv nødvendig, men uten å berøre kapselenes område. Siden håret ikke har den grunnleggende næringen din egen, er masken og balsam den perfekte maten for håret ditt..
.
Vel, styling er den siste nøtten på kaken vår. For dette er en hårspray fra samme serie ideell. Spray litt på vått hår og begynn å style etter din smak.

Sizranova Tomara, Moskva

Dette er våre frelses jenter.
Alle som kjenner meg, vil ikke la dem lyve at en frodig manke alltid har vært mitt "triks", men for tre år siden begynte jeg å merke at håret mitt begynte å tynne..
Hva jeg ikke gjorde og ikke kjøpte, men null sans.
Så etter å ha kommet på jobb på IP, var det første jeg gjorde å studere produktet og kom over dette serumet for hårvekst))
Jenter, hun er ikke bare et mirakel - hun er en gave. Hår begynte gradvis å vokse tilbake ved røttene, ble merkbart tykkere og komplett med sjampoer, balsamer og masker fra samme serie "Occuba".
Så hvis du har samme problemer som jeg hadde, kommer du til meg

Kvinners ubehag: den lange må klippes, den korte må økes, den krøllete håret må rettes, og den direkte må presses raskt sammen! Jeg snakker om hår nå!

Jeg har alltid behandlet valget av hårprodukter med spesiell omhu, for hvis alt ligger som ovenfor, så er stemningen veldig fantastisk (jenter vil forstå)?

Profesjonell hjemmesykepleie er viktig for meg. Jeg pleide å bruke Schwarzkopf Professional-linjen, men da forsvant favorittsjampoen min, og jeg måtte lete etter noe nytt. Så møtte jeg Occuba Professional (Tyskland).
Produkter kan velges for alle typer hår.

Jeg har: Omsorgssjampo, Cure Mask.

Nylig prøvde jeg Active serum. Det er bare #onelove, #musthave og så videre.
Håret vokser som pest, sterkt, sunt og skinnende.
Hvis du bruker denne hårkosmetikken i et kompleks, er resultatet generelt en bombe.
Jeg anbefaler alle direkte, du vil ikke angre!
P.s.: Jeg ble på en eller annen måte brutalt knust, så jeg ville bare drepe i to dager ?
Hvis jeg hadde visst om serum da, ville jeg kjøpt 3 pakker med en gang, uten å nøle!

Og alt takket være henne - miraklet i hårvekstserumet fra Occuba. Det fungerer virkelig!
Bildet viser resultatet mitt, forskjellen er 8 måneder. Det kan sees hvor mye røttene har vokst! På samme tid 3-4 ganger i løpet av denne tiden, trimmet jeg endene med 2-3 cm.Og nå er det mange korte hår som bare vokser!

Vel, jeg forteller deg hvordan veksten av det nydelige håret mitt går på det veldig smarte hodet mitt..

1. Jeg fortsetter å bruke Occuba-serumet for vekst og mot hårtap, jeg bruker det 2 ganger i uken på rent, fuktig hår, hva jeg vil si, håret smør ikke fra det, jeg har blitt mye mindre fallende ut, på grunn av lengden - jeg har ikke målt det enda.

2. Nylig kjøpte Occuba Color-sjampo for farget hår, som ikke inneholder SLS og parabener, forbruket er minimalt, bare en dråpe er nødvendig, den skummer godt.
Sjampoen gjenoppretter farget hår, på grunn av det økte kollageninnholdet, som forhindrer rask vasking av fargeleggepigmentet.

3. I komplekset bruker jeg balsam-balsam Occuba Color.
Jeg er generelt fornøyd med ham. De som har farget håret hvitt minst en gang, vet hvor vanskelig det er å kamme dem etter vask, og håret er da grovt. Med dette klimaanlegget går alt som smurt. Kombinering med et smell, etter at håret er mykt, mykt, lett å style, ikke bli forvirret.
Jenter, jeg skriver bare om det jeg bruker selv. Min virkelige anmeldelse, jeg anbefaler de som lider av frisyren sin.

Jeg har aldri hatt vakkert og langt hår. Så bestemte jeg meg for å dyrke dem. Og naturlig nok forsto jeg at langt hår trenger god pleie. Det var viktig for meg at det også var trygt, økonomisk og effektivt. Håret mitt ble splittet mye en gang. Tegnet to. Det var tre tørre som halm. Jeg har brukt den første flasken i 3 måneder allerede. Det er fremdeles en halv flaske. Jeg er fornøyd med resultatet. I tillegg tok jeg en annen maske. Håret er helt fint. Du vil berøre og berøre dem. Og hvor fint det er når andre sier at de har blitt vakre og glatte. Dette er spesielt godt å høre fra mannen min nå. Jeg tok også en spray-keratin. Jeg er glad. Priskvalitetsresultat har rettferdiggjort seg. Sjampo koster 790 rubler. I 4-5 måneder er det nok for middels langt hår. Jeg synes det er sååå billig.

Girls! Hvem var interessert i sulfatfrie sjampo - dette innlegget er noe for deg.
Jeg presenterer deg et flott funn - profesjonell omsorg for håret ditt! For at håret skal se "dyrt" ut, må sjampoen være "rik".. Disse sjampoene pleier ikke bare håret, men også for hodebunnen? de inneholder maksimalt aktive ingredienser for fullstendig ernæring og hår restaurering! Jeg prøvde det selv og ble sjokkert over en så kul effekt! Ikke bare er perioden med å ha på meg "keratinet" mot slutten, men jeg merker ikke engang det, fordi sjampoen inneholder kollagen og hydratert keratin ?
Jeg anbefaler jentene mine sterkt etter Botox og Keratin prosedyrer! Du vil ikke angre! ??
Naturligvis er det aldri nok sjampo! Dette selskapet har et veldig bredt spekter! Og fungerer med alle problemer! Hvis håret ditt er tynt, tørt, fet i røttene, slemme, kjedelige og delte ender, må du huske å skrive til meg, så velger jeg en pasning bare for deg? ‍♀️☝? Forresten! Alt dette koster ikke vanvittige penger, alle har råd til slik omsorg!

12 beste hviterussiske sjampoer

* Gjennomgang av de beste i følge redaksjonen for expertology.ru. Om utvalgskriterier. Dette materialet er subjektivt og utgjør ikke reklame og fungerer ikke som en kjøpeguide. Før du kjøper, må du konsultere en spesialist.

Blant et bredt utvalg av pleieprodukter, velger hver kvinne "hennes" merke, som produserer produkter som er mest optimale for hårtypen. En viktig komponent når du velger er prisen. Luksusfond og koster tilsvarende, og ikke alle har råd til så dyre innkjøp. Veldig billige produkter kan forårsake betydelig skade på krøller, siden de er laget av de rimeligste ingrediensene som ikke bare kan forårsake en reaksjon hos allergikere, men også provosere sykdom.

Produkter av hviterussiske merker er spesielt glad i russiske kvinner. Det har en overkommelig pris, og en rekke andre fordeler. Sjampoformuleringen inkluderer urteingredienser samlet i den europeiske stripen. Sammensetningene kan være forskjellige, men generelt overskrider innholdet av kjemiske komponenter ikke de tillatte grensene. Formler er beriket med næringsstoffer, noe som er veldig viktig for å opprettholde sunne tråder.

Mange kvinner bemerker at produkter fra Hviterussland er rettet mot å rense en bestemt type hår, og de gir virkelig positive resultater. I tørre krøller gjenopprettes hydrobalansen, de slutter å splitte og brytes, blir elastiske og tettere. Fett hår blir mindre skittent, ettersom arbeidet med talgkjertlene normaliseres. Sjampo i normal type kontrollerer naturlige funksjoner for å opprettholde optimal hud PH.

Noen ganger må du bruke mye penger, prøve dusinvis av produkter for endelig å kjøpe en sjampo som er perfekt for håret ditt. Våre eksperter vil hjelpe deg med å spare tid og budsjett. Gjennomgangen presenterer 12 sjampoer som vil bli satt pris på av elskere av produkter fra Hviterussland. Deres sikkerhet er bekreftet av hudleger, og kvaliteten og effektiviteten - av vanlige kunder.

Rangering av de beste hviterussiske sjampoene

Valget stedProduktets navnpris
Rangering av de beste hviterussiske sjampoene1Bielita Organisk med fytokeratin for alle typer368 ₽
2Markell grønn kolleksjon289 ₽
3Liv Delano ORIENTAL TOUCH130 ₽
4Vitex Burdock SuperActive137 ₽
femBelkosmex Dr. HERBARIUM89 ₽
6Floralis NATURLINJE175 ₽
7Belita-M BIO + Svart kaviar184 ₽
8IRIS kosmetisk fytoterapi med rød pepperekstrakt110 ₽
niBelita-Vitex Mezo hårkompleks179 ₽
tiBio World Botanica Rabarbra222 ₽
elleveModum bambus hårstyrke og vekst291 ₽
12Bilena Silk Protein & Natural Extract117 ₽

Sulfatfri sjampo Bielita Organic med fytokeratin for alle typer

Lederen er den hviterussiske sjampoen, som vil appellere til kjennere av naturlige miljøprodukter. Den milde formelen uten sulfater, silikoner og parabener fjerner forsiktig urenheter, skader ikke huden og forbedrer utseendet på krøller. For intensivbehandling samles urteingredienser i det unike Phytokeratin-komplekset. Dette er aminosyrer og proteiner av mais, hvete og soya.

Produktet trenger inn i de dype lagene i håret, styrker follikkelen, gjenoppretter keratinlaget, forhindrer tap av fuktighet, "forsegler" det inni. Den har en utmerket rengjøringsbase, samler godt, fjerner smuss, talg og stylingrester fra første forsøk. Sjampo konsumeres langsomt på grunn av middels konsistens.

Lukten er nøytral, knapt synlig. På grunn av mangelen på syntetiske dufter, kan sjampoen brukes av mennesker med en veldig følsom luktesans. Det organiske produktet ble vurdert som "utmerket". Til tross for at prisen betydelig overstiger andre produksjonsmidler i Hviterussland, er den etterspurt blant kjøpere.

Fordeler

  • naturlig sikker sammensetning;
  • hypoallergenisk formel;
  • nyttige plantestoffer;
  • grundig rensing;
  • økonomisk forbruk.

ulemper

  • ikke identifisert.

Markell Green Collection Revitalizing

På den andre linjen er hviterussisk sjampo av merket som overholder internasjonale kvalitets- og sikkerhetsstandarder. Miljøvennlige råvarer som brukes i produksjonen reduserer risikoen for allergier til et minimum. Alle Green Collection-produktene er fri for kunstige farger, konserveringsmidler, parabener og silikoner. Sjampo har forbedrede egenskaper for å styrke og gjenopprette skadet hår.

Et argan-olivenolje-kompleks gir kraftig pleie. Det forhindrer for tidlig hårtap, stimulerer hårvekst og styrker folliklene betydelig. Hibiscus og Sea Buckthorn-ekstrakter beroliger den følsomme, irriterende huden. De leger små sår, har en antiseptisk effekt. Naturlig betain gir en konditionerende effekt, letter pleie etter vask, forbedrer den naturlige glansen.

Produktet er valgt av mange kunder, selv med vanlig hårtype. Det skummer godt, forbrukes ikke unødvendig og doseres optimalt ved avkjørselen. Eksperter anbefaler denne hviterussiske sjampoen som et veldig effektivt produkt for å styrke tynne krøller..

Fordeler

  • naturlig øko-produkt;
  • 87% er urteingredienser;
  • hypoallergenisk duft;
  • forbedring og aktivering av vekst;
  • praktisk anvendelse.

ulemper

  • ikke identifisert.

Liv Delano ORIENTAL TOUCH Vekstsenergi fra håravfall

Tredjeplassen gis til et produkt i formuleringen hvor bare nyttige komponenter er samlet. Det anbefales for overfølsom hodebunn, da den ikke inneholder silikoner og parabener. Den milde formelen vasker ikke bare daglig smuss, men akkumuleres også over lang tid. Samtidig blir håret ikke sammenfiltrert, etter rensing kjemmes det uten problemer. Resultatet er umiddelbart synlig: en sunn glans vises, sprøheten reduseres.

Den berikede sammensetningen er i stand til å gjenopprette selv veldig ødelagte krøller. Det inkluderer nyttige komponenter som forbedrer hverandres egenskaper. Urteekstrakter av burdock, salvie, brennesle, hestekastanje, fireweed og persille styrker hårsekkene, stopper håravfall, beroliger og myker huden.

Koffein toner opp, forbedrer stoffskiftet og øker motstanden mot ytre aggressive påvirkninger. D-panthenol forhindrer dehydrering, kontrollerer fuktighetsnivået, leger og desinfiserer hudsår. Gjennomgangene bekrefter veksten og styrkingen. Hår får et friskt, velstelt utseende.

Fordeler

  • skånsom ikke-traumatisk rensing;
  • kraftig handling mot tap;
  • et stort antall urteekstrakter;
  • enkel omsorg;
  • vegetabilsk aroma.

ulemper

  • ikke identifisert.

Viteks Burdock SuperActive mot hårtap

Det fjerde er det populære hviterussiske produktet, som er etterspurt i det innenlandske skjønnhetsmarkedet. Billig sjampo for hår som er utsatt for brudd og overdreven håravfall. Den aktive formelen gir raske resultater da den inkluderer effektive medisinske komponenter. Det naturlige ekstraktet av burdock, brukt i gammel medisin, styrker hårsekkene betydelig og stimulerer vekst.

Det patenterte komplekset består av nærende ingredienser som ikke påvirker den følsomme hodebunnen og svekkede tråder negativt, og som hver gang gjenoppretter og forbedrer tilstanden. Koffein aktiverer blodsirkulasjonen, beholder fuktigheten.

Ifølge anmeldelser er dette et av de beste budsjettproduktene som ikke bare renser nøye og effektivt, men også kjemper mot årsakene til håravfall. Det tørker ikke ut tynne tråder, fukter intenst, lindrer alle ubehagelige sensasjoner. Håret er lettere å kamme, passe, ikke elektrifisert. Takket være den milde sammensetningen kan produktet brukes hver dag.

Fordeler

  • aktivt kompleks mot hårtap;
  • patentert formel;
  • forbedret vekststimulering;
  • behagelig plantelukt;
  • tykk konsistens.

ulemper

  • ikke identifisert.

Belkosmex Dr. HERBARIUM for hårforsterkning

Den femte vinneren er en hviterussisk sjampo designet for å styrke og helbrede svekkede, kjedelige krøller. Det inkluderer urteingredienser som har muligheten til å raskt gjenopprette og helbrede hår. Etter regelmessig bruk blir de sterkere, intensiteten til å felle ned og en naturlig naturlig glans vises..

De aktive komponentene i kløver er verdifulle kilder til aminosyrer og vitaminer. De nærer intensivt pærene og stimulerer vekst. Kaprifol fjerner skjørhet, gjør trådene elastiske og håndterbare. Elecampane inneholder polysakkarider, organiske syrer og inulin, nyttige for å styrke krøller. Juniperekstrakt har antiinflammatoriske og sårhelende egenskaper. Den pleier sensitiv hud, beroliger og mykgjør den.

Positive tilbakemeldinger fra brukere bekrefter løftene fra produsentene. Til tross for den lave prisen, fungerer den hviterussiske sjampoen virkelig for utvinning. Det fjerner smuss godt. Etter vasking blir håret kammet uten sammenfiltring og elektrifisering.

Fordeler

  • effektiv rensing;
  • egnet for irritert hodebunn;
  • medisinsk urtesammensetning;
  • vekststimulering;
  • stort flaskevolum.

ulemper

  • ikke identifisert.

Floralis NATURE LINE Geitemelk for hårfôring

Den sjette linjen er tatt av en multivitamin-sjampo, som hjelper til med å styrke og forbedre håret. Den kremete strukturen irriterer ikke veldig følsom hud, mens alle urenheter vaskes ut, blir ubehagelige lukt nøytralisert. Den delikate formelen er intenst nærende. Den trenger raskt inn i strukturen og begynner å handle, normaliserer naturlige funksjoner.

Regelmessig bruk gjenoppretter balanse mellom vann og fett, eliminerer problemer forbundet med forskjellige typer krøller. Hovedkomponenten er mysekstrakt av geitemelk. Produktets verdifulle egenskaper ble lagt merke til i antikken, derfor brukes det aktivt i den moderne kosmetikkindustrien. Det forhindrer brudd, regenererer, gjør håret blankt og velstelt.

Komplekset av vitaminer metter med nyttige stoffer, nøytraliserer virkningen av frie radikaler. Kunder bemerker at selv veldig svekket, tørt hår blir mykt, elastisk og passer inn i voluminøse frisyrer uten påvirkning av fluffiness. Mange bemerket at denne hviterussiske sjampoen brukes av hele familien. Det er økonomisk, pakket i en hendig flaske.

Fordeler

  • forbedret omsorgsformel;
  • nedsatt følsomhet i hodebunnen;
  • raskt og varig resultat;
  • basert på verdifulle ingredienser;
  • lett, ikke-intens aroma.

ulemper

  • ikke identifisert.

Sjampo Reparere Belita-M BIO + Svart kaviar

På sjuende plass er et hviterussisk produkt fra linjen, som er basert på et aktivt biokompleks av svart kaviar. Den har en mild vaskemiddelformel som fjerner urenheter og nøytraliserer ubehagelige lukt. Produktet er designet for veldig skadet hår som er utsatt for brudd og tap. Det er i stand til å gjenopprette og forbedre utseendet betydelig på kort tid. Dette skyldes tilstedeværelsen av gunstige ingredienser som forbedrer hverandres egenskaper..

Svart kaviarekstrakt er en verdifull komponent som er rik på vitaminer og mikroelementer. Det virker på cellenivå, stimulerer stoffskiftet. Panthenol myker hodebunnen. Plante mikroproteiner fyller skadede områder, glatter overflaten på håret, og gjør det glatt og skinnende. Kondisjoneringseffekt er gitt av et kompleks av spesielle tilsetningsstoffer.

Anmeldelser av kvinner som har valgt den hviterussiske sjampoen av merket Belita-M som et pleieprodukt, indikerer effektiviteten. Det lukter godt, konsumeres sakte. Flasken ser ut som en premium-serie, laget i sort og gull.

Fordeler

  • basert på et dyrt ekstrakt;
  • øyeblikkelig forbedring av tilstanden;
  • jevne og rette håret;
  • tykk, godt skummende tekstur;
  • legge til volum.

ulemper

  • ikke identifisert.

IRIS kosmetisk fytoterapi med rød pepperekstrakt for alle hårtyper

Den åttende er den hviterussiske sjampoen, hvis virkning er basert på styrkingsegenskapene til rød pepper. Det har lenge vært brukt som et middel mot hårtap og stimulering av hårvekst. Den balanserte formelen bidrar til å forbedre effekten av urteekstrakt, så resultatet vises veldig raskt, bokstavelig talt etter de første prosedyrene. Sammensetningen inkluderer også andre naturlige ingredienser. Dette er ekstrakter av burdock og havtorn.

Den første styrker pærene, øker blodsirkulasjonen. Den andre har utmerket sårheling og betennelsesdempende egenskaper, myker og lindrer huden etter effekten av rød pepper. Konsistensen er gelatinøs, skummer godt, vasker bort all skitt og sta lukt. Hår blir ikke sammenfiltrert, elektrifiserer ikke, lydig passer inn i enhver frisyre.

Denne hviterussiske sjampoen er høyt verdsatt. Til tross for budsjettprisen har den mange fordeler og er ikke dårligere enn dyrere midler. Sammensetningen inneholder ingen parabener, lukten er vegetabilsk, forbruket er økonomisk. Flasken er behagelig å holde i hånden. Hullet fordeler den optimale mengden sjampo.

Fordeler

  • økt aktivering av hårvekst;
  • effektiv for for tidlig tap;
  • naturlige verdifulle ekstrakter;
  • gir glans og glatthet;
  • minimum forbruk.

ulemper

  • ikke identifisert.

Belita-Vitex Mezo hårkompleks Rask vekst og tykning av hår

Den niende plassen i vår anmeldelse er okkupert av et hviterussisk produkt for å øke hårveksten. Det vasker urenheter veldig forsiktig: fett, smuss, støv, mousse og lakkrester. Den intense effekten ligner en injeksjonsprosedyre for salong. Effekten av mesoterapi kan merkes etter flere bruksområder. Hårsekkene blir styrket, strengene blir elastiske og blanke, og viktigst av alt: de begynner å vokse raskere. En annen fordel er redusert følsomhet i hodebunnen. Dekselet mykner, roer seg, skaper en barriere fra ytre stimuli.

Den velformulerte formelen gir aktiv pleie. Etter bruk blir krøllene tettere, mer elastiske. Hår er kammet uten statisk effekt. De passer inn i enhver frisyre: voluminøs eller glatt, og beholder sin opprinnelige form i lang tid.

En behagelig lukt, delikat, sensuell, uten tøffe notater. Den lyse utformingen av flasken ble verdsatt av de som verdsetter estetisk oppfatning, og ikke bare kvaliteten på innholdet. Det er praktisk under prosedyrer. Dispenseråpning med optimal størrelse for tilstrekkelig påføring på en gang.

Fordeler

  • analog profesjonell omsorg;
  • forbedret vekststimulering;
  • hårkomprimering langs hele lengden;
  • gode skummende egenskaper;
  • lav forbruksgrad.

ulemper

  • ikke identifisert.

Bio World Botanica Rabarbra, svart sesam

Den tiende linjen er okkupert av et miljøprodukt, som er 99% naturlige ingredienser. Den vasker urenheter grundig og forsiktig, og sikrer langvarig renslighet og friskhet selv for fet hår. Strengene blir sterkere, ser tykkere ut ved å legge til volum langs hele lengden. Bruken av sjampo fører til en betydelig forbedring av tilstanden og enklere pleie.

Formelen inneholder urtemedisinske ekstrakter. Svart sesam er rik på antioksidanter som forhindrer skadelige effekter av frie radikaler. Det forbedrer produksjonen av melanin, et naturlig hårpigment. Dette stopper for tidlig aldring og dannelsen av tidlig grått hår. Rabarbra stimulerer vekst, gir utmerket glans.

Mange kvinner har bemerket at selv tynt hår lett kan passe inn i en omfangsrik frisyre. Imidlertid ser de naturlige og mobile ut. Sjampoen skaper en frodig skum og er økonomisk å bruke. Den lyse flasken har en praktisk doseringspumpe. Urtedoft, skånsomt, forbedrer humøret hele dagen.

Fordeler

  • sikker naturlig sammensetning;
  • forhindrer tidlig grått hår;
  • kraftig utvinning og ernæring;
  • langsiktig volum;
  • behagelig bruk.

ulemper

  • ikke identifisert.

Modum bambus hårstyrke og vekst

Ellevte på listen - Hviterussisk sjampo, som dypt renser, eliminerer akkumulerte giftstoffer, aktiverer vekst og stopper hårtap. Effektiviteten er klinisk bevist og bekreftet av ekte brukeranmeldelser. Etter konstant bruk gjenopprettes den skadede strukturen, neglebåndet glattes, lagdelingen og seksjonen forsvinner. Produktet har en skånsom vaskemiddelsammensetning, skader ikke hodebunnen.

Formelen består av aktive ingredienser som interagerer med hverandre for å forbedre produktets effektivitet, men hver er rettet mot å eliminere et spesifikt problem. Dette er ekstrakter av bambus, rød pepper, ginseng og burdock, melkesyre, hydrolysert hvete- og risproteiner, D-panthenol, et kompleks av vitaminer.

Aromaen er skapt av essensielle oljer av sitron, elfin furu og salvie som er inkludert i oppskriften. Til tross for det nylige utseendet på markedet, har denne hviterussiske sjampoen allerede blitt populær blant russiske kjøpere. Det har virkelig en forbedret effekt og hjelper til med å holde krøllene sunne og velpleide..

Fordeler

  • flernivå påvirkning;
  • forlengelse av fasen med aktiv vekst;
  • beskyttelse mot eksterne faktorer;
  • styrking på cellenivå;
  • visuell hårfortykning.

ulemper

  • ikke identifisert.

Bilena Silk Protein & Natural Extract Green Tea Shampoo with Silk Proteins

Vi avslutter anmeldelsen med et hviterussisk middel som raskt kan gjenopprette attraktivitet og helse for dehydrert, sprøtt hår. Den regulerer fuktighetsnivået, normaliserer hydrobalansen. Den hviterussiske sjampoen lager en sterk usynlig film som beskytter mot de aggressive effektene av ultrafiolett stråling og stylinginnretninger. Den er også egnet for blandede hårtyper, kontrollerer arbeidet med talgkjertlene, reduserer utseendet på fet ved røttene og fukter intens skjøre ender..

Formelen inneholder ingredienser som aktivt pleier både krøller og hodebunn. Silkeproteiner gir glans og gjør styling lettere. Panthenol tykner hårstrukturen. Grønn teekstrakt er en naturlig kilde til vitaminer og katekiner. Som en naturlig antioksidant nøytraliserer den effekten av frie radikaler.

Klinisk testet. Mange kvinner er fornøyde med resultatet, ettersom sjampo erstatter flere produkter, og gir rensing, fuktighetsgivende, ernæring og helbredelse.