Forum Hair.com

skallethet-behandling, hårtransplantasjon

  • Forumindeks ‹Diskusjon.‹ Alopecia hos kvinner
  • Endre font størrelse
  • FAQ
  • Galleri
  • sjekk inn
  • inngang

Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Marysia 24. desember 2010 17:25

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Pushistik 24. des 2010, 17:32

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Lexik 24. des 2010, 21:50

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

denis123 24. des 2010, 22:00

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

gudkov 25. desember 2010, 23:09

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Tsarkov_Eugene 26. desember 2010, 08:40

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Olya Lebedeva 18. januar 2011, 19:50

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

kopechik 19. januar 2011, 03:08

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Olya Lebedeva 19. januar 2011, 08:21

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

kopechik 19. januar 2011 11:42

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

gudkov 19. januar 2011 23:06

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Olya Lebedeva 20. januar 2011, 07:20

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

gudkov 20. januar 2011 19:37

Hvem er på konferansen nå

Brukere som surfer på dette forumet: ingen registrerte brukere og 7 gjester

Ampoler til hår Vichy Aminexil pro - anmeldelser

Negative vurderinger

Så jeg skal være kort. Håret mitt begynte å falle ut på et tidspunkt for 2 år siden, det var en stor overraskelse for meg (Etter en uke med å løpe rundt legene, viste det seg at jeg hadde problemer med skjoldbruskkjertelen og tapet er mest sannsynlig hormonelt. I løpet av disse 2 årene har jeg prøvd mange folkemedisiner - burdock olje, sennepsmasker, osv. Jeg så ikke en spesiell effekt fra noe, og så plutselig i den enorme følelse av det samme kom jeg over Vichy Aminexil Pro. Og anmeldelsene var veldig gode, og jeg respekterer selskapet fordi jeg er kjent med mange produkter for ansiktet fra serien Vichy Normaderm. (var en gang fornøyd med dem)

I begynnelsen av september samlet jeg inn de hardt tjente pengene mine, og fra en snill tante på apoteket tok jeg disse to pakker med en mirakelkur. Tanten min overbeviste meg om hvilket kult middel hun hadde, sier de, klienter kjøper 3 pakker hvert år og ikke et eneste hår på badet. Siden kurset er 6 uker per ampulle per dag, og det er 12 ampuller i en pakke, for så å ha gjort enkle matteoperasjoner, kan du beregne at du vil trenge 3,5 pakker eller 1 pakke for 12 og 1 for 30. Apoteket var ikke på 30, så jeg kjøpte 2 * 12)

Jeg løp hjem og begynte å gjøre alt det ovennevnte i instruksjonene. Noen jenter skriver at de deler ampullen i to tilnærminger, men jeg fulgte instruksjonene strengt og brukte 1 per dag. Konsistensen er flytende som vann og lukter sterkt av alkohol. Men dispenseren er noe. Jeg ble forelsket

Så etter 3 dager skulle det første resultatet ha dukket opp, men akk var det ikke, men jeg ga ikke opp. Over tid skjønte jeg at ampullene tørker det allerede tørre håret mitt. Det tok 19 dager og ampuller, men jeg så aldri resultatet. ((

Hele kurset vil vise seg å være rundt $ 120, men jeg ser ikke poenget med dette.

Jeg er veldig skuffet. Fra meg selv anbefaler jeg ikke produktet, selv om dette er en rent individuell sak

Jeg vil skrive en anmeldelse om vichy ampuller, fra håravfall. Generelt tok jeg et kurs om to måneder. Strekte bruken av ampuller i 2 måneder. Jeg gjorde det om noen dager. for bunnlinjen, hva kan jeg si. Vel ingenting. Jeg brukte dem til å vokse. Det var ingen vekst. Det eneste jeg likte lukten, men absolutt ikke for alle. Jeg tror at jeg ikke ville ha mistet noe hvis jeg ikke hadde brukt dem i det hele tatt. Det er synd at jeg brukte så mye penger. Men i naturen på Internett fant jeg en spray som visstnok skulle gjøre det samme. Samt vichy ampuller. Belita Viteks firma. Sammensetningen er nesten identisk og lukten er den samme !! men det koster flere ganger billigere. Generelt, nå byttet jeg til denne sprayen, jeg vil prøve den. forresten, de vichy ampullene fungerte ikke på kvaliteten på håret.

Jeg brukte bare 3 ampuller, men det var nok for meg. slik tull! så ekkelt! og denne sjampoen er deres gave! Dette er en flygende redsel! Generelt er faktum at etter å ha brukt den andre ampullen, tørket det lille hodet, begynte å kamme det også, men du kan lukke øynene for dette - det verste er at hårroten ble ikke hvit, som før når den falt ut, men brun som om den var brent og lukter som brent. hva slags hnya er det. og nå har jeg ikke brukt disse ampullene, men jeg kan se disse ampullene slik at røttene til håret mitt fortsatt blir brent..

Oppriktig, håret mitt klatret alltid. Men en dag begynte han å falle ut bare katastrofalt. Tufts av hår ble funnet overalt: på sengen, på klærne, på badet etter vask, var hårstrenger skjult til og med dypt, dypt under sofaen (hva de gjorde der og hvordan de kom dit, er fortsatt et mysterium for meg). Vel, naturlig, er laminatgulvet mitt dekorert med et mykt hårete teppe..

Vitaminer, folkemiddel, masker og gurgler - ingen effekt. En venn med et lignende problem rådet Vichys ampuller, som hun en gang hjalp. Nå brukte hun dem for andre gang, hun sa at det første resultatet ble merkbart etter et par uker etter å ha begynt å bruke. Forresten, hun brukte en flaske i 2 eller til og med 3 ganger.

For å feire, kjøpte jeg dette "mirakel" -middelet for en sinnssyk sum penger, generelt 3100 rubler for 18 ampuller. For å være ærlig, dempet fullstendig tro på det fremtidige resultatet helt stemmen til padden, som i begynnelsen virkelig ønsket å knuse meg. Jeg brukte en hel ampulle, noen ganger 2/3 av ampullen om gangen, daglig. Jeg kunne savne en eller to ganger i uken.

2 uker har gått. På dette tidspunktet ville jeg se i det minste noen positive skift, men det var ingen endringer. Det ser ut til at det er på tide å tenke? Men nei, forfatteren så ut til å miste sunn fornuft hver dag sammen med håret. Og jeg gikk på apoteket for Vichy Derkos-sjampo. Om ham

egen gjennomgang. Nå vasket jeg håret med sjampo, og deretter smurt med ampuller.

Ytterligere 2 uker gikk (totalt 4 uker med bruk av ampuller og 2 uker med sjampo). Jeg har forståelse for at pakken sier om et behandlingsforløp på 6 uker. Men er det fornuftig for meg å kjøpe en ny pakke med ampuller? Døm selv etter resultatene som er tilgjengelige i dette øyeblikket.

Bildet viser håret som er samlet etter vask (etter en måneds bruk av ampullene). Jeg har ganske kort hår, opptil 12 cm. Jeg var ikke for lat, jeg telte antallet - mer enn 240 hår i en vask (med daglig vask, hvordan føles det som? Dessuten faller de ut ikke bare når du vasker, hår generelt bare smuldrer døgnet rundt).

Heldigvis slo sunn fornuft meg fremdeles, og jeg vil ALDRI kjøpe dette verktøyet igjen! I tillegg til andre Vichy-kosmetikkvarer! Er det ikke for dyrt, fordi du trenger å bruke minst 6200 rubler i løpet av behandlingen, og dette er bare for ampuller. Og videre vedlikehold av resultatet? Hvis de påvirker deg i det hele tatt.

Dessverre vil jeg råde vennene mine en ting: bedre å bruke disse pengene på en god lege og undersøkelser, hår faller ikke ut bare sånn, sjekk kroppen din! Vel, og for de som lider av håravfall etter fødsel. Jenter, vel, ikke løp etter mirakler. Hår vil ikke lenger falle ut etter et par måneder, dette er alle normale hormonelle forandringer i kroppen. Ikke kast bort pengene dine på tull, bruk dem for å glede deg selv og babyen din

Jeg hadde Vichy. Jeg kjøpte inn historiene til farmasøyten på apoteket om elitisme og høy kvalitet på kosmetikk. Ble smurt i en måned. Jeg kjøpte vitaminer, meldte meg på en massasje, nektet overtidsarbeid, brukte penger på ampuller. Så gikk jeg til endokrinolog, det viste seg at skjoldbruskkjertelen fløy. Det er synd at ingen trenger deg med problemene sine, alle vil bare skyve deg varene sine.

Bestått hele kurset, hjalp ikke i det hele tatt. Hår begynte å falle ut etter fødsel i 3-4 måneder, alt som skulle falle ut falt ut. Jeg anbefaler deg å fokusere på å stimulere hårvekst etter fødsel og ikke kjempe mot hårtap..

Nøytrale anmeldelser

Hår slutter å falle ut, behagelig lukt, brukervennlighet

Høy pris, stoppet ikke fallet i det hele tatt

Jeg vil dele min erfaring med å bruke ampuller for Vichy hårtap. For mange år siden møtte jeg problemet med intenst hårtap. De er allerede naturlig tynne og skilte seg ikke ut i tetthet. For det var de praktfulle, enkle å passe, men de ble raskt fett og måtte vaske annenhver dag, eller til og med hver dag. Så da jeg la merke til store tufts av hår på kammen, fikk jeg panikk og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hastet med å kjøpe forskjellige sjampoer, balsamer (innenlands) mot hårtap - ingenting hjalp. Jeg dro til kosmetologen, drakk de foreskrevne vitaminene, laget masker - til ingen nytte. I forskjellige magasiner ble jeg rammet av annonserte hårprodukter, inkludert Dercos fra Vichy.

Vel, dette verktøyet var veldig fristende, men prisen.

Det var umulig å se på hodet mitt uten tårer. Håret er mørkt og derfor er huden veldig synlig. håret tynnet mye.. Så jeg bestemte meg for å prøve dette middelet.

Ampullen var veldig praktisk å bruke. Produktet er lett, sprer seg lett på håret, absorberes raskt, lukten er behagelig og etterlater ikke en fet følelse i håret. Jeg likte alt dette. Og jeg likte enda mer at etter tre uker la jeg merke til et tykt pinnsvin med hår på hodet. Det var ingen grense for min glede. Jeg har allerede begynt å telle hvor mange pakker jeg trenger å bruke for å vokse håret til skulderlengde.

Produsenten anbefaler å bruke produktet to ganger i året i tre måneder. Jeg gjorde det. Jeg brukte 4 pakker, 2 pakker hver. for kurset (3 måneder). Håret har blitt godt, sunt, levende, og viktigst av alt, det er flere av dem.

Alt var i orden helt til jeg bestemte meg for at det var nok, da vil de selv vokse uten disse ampullene. Og så snart jeg sluttet å bruke dem, falt alt det gjengrodde håret ut på et øyeblikk..

Det var en annen stress for meg og for håret mitt også. Jeg var veldig opprørt og kjøpte ikke dette produktet lenger. Tross alt viser det seg at du må bruke det hele livet slik at det nye håret blir liggende på hodet. Dette alternativet passet ikke meg.

Hårtapet mitt har på en måte stoppet, men huden på hodet mitt gløder. Jeg hater det veldig, men hjelper likevel ikke med å gjenvinne mistet hår.

Jeg vet ikke en gang om jeg vil anbefale det eller ikke. Tenk for deg selv. Jeg ønsker deg lykke til med å kjempe mot håravfall.

Fordeler:

Nytt hår vokser

ulemper:

Slutter ikke å falle ut

Da jeg kjøpte Vichi Dercos-ampuller, hadde jeg prøvd mange forskjellige produkter (alt fra skjær av rød pepper og forskjellige oljer til alle produkter fra Selenzin-serien). Ampuller ble anbefalt av kosmetologen min. Instruksjonene sier at med moderat hårtap, må produktet brukes flere ganger i uken, og med et sterkt (som en er meg), må produktet brukes hver dag, i 42 dager, viser det seg to pakninger.
Produktet i seg selv ser ut som vann, det smører absolutt ikke håret, ampullene kommer med en praktisk dyse for å fordele produktet gjennom håret.
Nå om resultatet, hjalp ikke disse ampullene meg med å overvinne tapet, antall hårtap falt ikke ned, men sååååå mange nye hår dukket opp.

Fordeler:

Veldig effektiv, enkel å bruke, komposisjon.

ulemper:

I en av anmeldelsene mine snakket jeg om en slik plage som intenst hårtap, som skjedde meg for tre år siden. På den tiden reddet kosttilskudd meg rett og slett

"Inneov" fra "Vichy". Men så, sammen med inntaket av vitaminer, brukte jeg også ampuller "Dercos Aminexil", som jeg minner om, jeg trengte et sterkt "artilleri".
Produktets sammensetning inneholder unike komponenter utviklet av Vichy-laboratoriet og vitaminer og aminosyrer kjent for deres effektivitet..
Det er 21 ampuller i boksen, selv om jeg vil kalle dem bobler, med et virkestoff. Pluss en avtagbar, gjenbrukbar dyse for å fordele produktet gjennom håret. Det var nødvendig å påføre produktet på tørt, rent hår, med utgangspunkt i røttene og deretter fordele det jevnt over hele lengden. Hovedsaken, som angitt i instruksjonene, er å behandle avskjedene så godt som mulig. Boblen er liten nok, det var frykt for at man ikke ville være nok. Likevel viste det seg at utgiftene til midlene var små, og det klarte jeg uten problemer med en ampulle.
Et lite resultat ble merket umiddelbart etter påføring, håret var veldig transformert ved røttene. Jeg vet ikke en gang hvordan jeg skal beskrive det nøyaktig. I utseende ble de veldig godt preparerte, det var en slags "glans", det var en følelse av tykning av håret og tilstedeværelsen av volum. Produktet etterlot ikke spor av hårets tilstedeværelse. Det er klart dette fortsatt var en midlertidig effekt, men veldig hyggelig.
I tilfelle intens hårtap, bør ampuller brukes en gang om dagen hver dag i 42 dager. Igjen, på grunn av økonomiske evner, fullførte jeg halvparten av kurset, det vil si 21 dager. Prisen på en boks på den tiden var 2000 rubler.
I løpet av en kort periode sluttet håret mitt virkelig å falle ut, og forvandlet meg så mye som mulig på så kort tid med bruk av ampuller og vitaminer. Naturlig nok ville en lengre bruk av midler ført til et mye bedre resultat, men håravfall ble stoppet, og da byttet jeg til vitaminer og hårmasker for et budsjettalternativ.
Verktøyet gjorde jobben sin utmerket godt. Det er definitivt egnet ikke bare for håravfall, men også for å forbedre tilstanden.
Takk for oppmerksomheten)

Fordeler:

Alt dette ser vakkert, fasjonabelt og interessant ut i pakken. Kanskje er det en effekt.

ulemper:

Jeg forsto ikke helt hvor effektivt dette middelet er. Jeg ble overrasket av informasjonen om å sammenligne effektiviteten av resultatene med Placebo.

Nylig bestemte jeg meg for å bruke penger og prøve ampuller fra Vichy for å styrke håret, da jeg la merke til at hår begynte å falle ut om sommeren, omtrent det samme som om våren og høsten: I pakken med Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro var det 18 flasker med dette produktet (på bildet er det rester): Hetteglassene er små, hver væske inneholder bare 6 ml:
Også i boksen er det en applikator for å dosere dette middelet og massere hodet, som settes på ampullen og må skylles grundig etter bruk: Væsken tilføres gjennom dispenseren gjennom to dyser:
Avhengig av hvor mye hår som faller ut, kan bruken av disse ampullene enten øke over tid eller redusere. Maksimalt kurs er 6 uker. Jeg bestemte meg for å følge dette kurset og strekke gleden ved å bruke.
Inni i pakken er det en visuell instruksjon for bruk, samt informasjon på flere språk, inkludert russisk: Generelt sett er det absolutt ingenting komplisert.
Jeg vil også merke at lukten av produktet er litt spesifikk, den minnet meg virkelig om aromaen fra en berømt köln fra sovjettiden. Derfor ble jeg i begynnelsen litt redd, jeg tenkte at hele leiligheten ville lukte. Til slutt gikk alt bra: Kulenes aroma er ikke tøff og forsvinner nesten umiddelbart etter å ha påført produktet i hodebunnen.
Etter påføring smører ikke dette produktet håret, derfor vaskes det godt med vanlig sjampo. Og generelt ser det ut som vanlig vann i konsistens. Slik ser det ut når det er spredt på hånden: EFFEKT: I et seks ukers forløp av effekten forsto jeg ikke: håret faller enten ut som vanlig, eller litt mer enn vanlig.
Generelt sett er veldig interessant informasjon angitt på emballasjen til dette produktet: Venner, vel, alle vet hva PLACEBO er. Og å sammenligne resultatet med en "dummy" er tilsynelatende veldig praktisk for noen. I tillegg siterte statistikken om antall personer som deltok i testingen og var enige med uttalelsene om stoffets effektivitet, og fikk meg til å le.
Generelt sett ser jeg ikke poenget med å bruke 2500 rubler mer, burdockolje for 25 rubler hjalp meg bedre. Jeg tror at jeg vil prøve å styrke hårrøttene igjen..

Fordeler:

Bra hårpleieprodukt generelt.

ulemper:

Ønsker dere alle en god dag.
Her er et annet testet middel mot hårtap. Produsenten, og til og med på apotek der han tilbød slike ampuller, lover etter å ha brukt dette verktøyet ikke bare tap, men også en elegant barbermaskin.
I lang tid hastet jeg ikke med å bruke på dette verktøyet, siden kurset er på minst tre måneder, det kommer ikke billig ut, og bruken av dette merket av shamun med et lignende formål ga ikke store resultater. Men jeg bestemte meg for å kjøpe et kurs i en måned, men bruker det litt mer økonomisk.
En krukke var nok for meg til tre bruksområder. Jeg påførte produktet på rent hår, etter sjamponering, gned produktet inn i skilleveggene mellom hårene, og gjorde deretter hodemassasje.
Jeg ble veldig rammet av lukten av produktet, det lukter som en manns köln fra sovjettiden. Men takk Gud lukten er ikke vedvarende. Produktet sprer seg godt, absorberes raskt, lar ikke håret være tørt eller tørt.
Jeg vil ikke si at det vil vare 100% for meg, men jeg la merke til en reduksjon i hårtap, håret mitt ble mer velpleid, silkeaktig, lydig. Men jeg fikk den samme effekten av å bruke sjampo. Det eneste jeg bestemte meg for var å spare penger og prøve alt i komplekset i fremtiden.

Fordeler:

praktisk applikator, godt gnidd inn, ikke la fett på hodet, resultatet

ulemper:

Snill tid på dagen, kjære lesere og gjester på Otzovik.
I dag vil vurderingen min bli brukt til pleie av hodebunnen. Håret vårt, så vel som huden i ansiktet, hendene og kroppen, trenger pleie. Korrekt valgt pleie er nøkkelen til vakkert og sunt hår. Og noen ganger er omsorg ikke begrenset til en sjampo. Nå er det mange forskjellige produkter på markedet - sjampo, balsam, masker, hårampuller og vitaminer.
Kanskje jeg ikke ville ha kommet tilbake til dette emnet etter en serie med anmeldelser om forskjellige rettsmidler for hårtap. La meg minne om at jeg skrev anmeldelser om

Burdock-sjampo mot håravfall med vekstaktivator "Elfa" - med kompleks pleie - hjelper. Jeg kjøpte også burdock olje og serum fra dette merket. Resultatet gledet meg bare under søknaden. Men etter en stund begynte håret også å falle ut, det ble hardt, kjedelig, fryktelig forvirret, vel, generelt var det en hel historie. Og så tenkte jeg, det er grunnen til at du eksperimenterer på en stund, og ikke går tilbake til velprøvde hodepleieprodukter. Hvis du legger opp hele beløpet jeg brukte før, får du faktisk halvparten av kostnadene for Vichy Dercos hårampuller, som jeg, som tiden har vist, kom tilbake igjen.
Jeg tilstår at jeg i utgangspunktet angret på pengene for sjampo og ampuller, men de kommer forgjeves ut, for i alle fall kjøpte jeg denne pleien uansett. Og nok en gang sier jeg meg selv, slutte å være grådig og eksperimentere nok. Hvis noe hjelper, må du bruke det som hjelper, og ikke se etter billige, uprøvde og andre måter.
Og jeg kom tilbake til det velprøvde middelet - å regenerere ampuller mot håravfall for kvinner Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro. Jeg ser ikke poenget med å kjøpe bare ampuller, dette har også blitt vist ved praksis. Jeg anbefaler å kjøpe dem sammen med sjampo fra samme serie. Tidligere delte jeg inntrykk av sjampoen mot hårtap

Vichy Dercos teknikk. Sjampoen er god, men prisen er ikke liten, men den er verdt det.
Jeg kjøpte et slikt sett på et apotek, og forskjellige, siden jeg på det ene apoteket fant den billigste prisen for ampuller, og på et annet prisen for sjampo. Men hvis du ser bra ut, kan du finne begge disse produktene billigere på apotek, så jeg bare i min området og prisene er også forskjellige.
Så Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro-komplekset er designet i 6 uker. Tre enkle doser per uke for moderat hårtap. En enkelt dose hver dag for intensiv behandling av håravfallsproblemet. Jeg brukte to monodoser annenhver dag, de fikk faktisk fire søknader per uke.
Håret mitt var skummelt, vel, redd for meg, og hver vask av hodet mitt var bokstavelig talt en tragedie for meg. Jeg var redd for å kamme håret mitt, ettersom den neste ventet på meg. Det er lite hyggelig, enig. Vichy-laboratoriet har utviklet slike ampuller spesielt for menn og kvinner, emballasjen har til og med en betegnelse som ampullene er for kvinner. Hvordan de skiller seg, kan jeg ikke si. Det ser ut til at problemet med hårtap i liten grad avhenger av kjønn..
Min mann og jeg kjøpte disse ampullene, utad er de ikke forskjellige fra hverandre. Pakken inneholder 18 mini ampuller på 6 ml og en praktisk applikator. I løpet av min bruk av ampuller har applikatoren endret seg litt, og i dag er det mer praktisk. Påføreren settes på ampullen, mens ampullen ikke skal åpnes. Bare legg applikatoren forsiktig på ampullen og skru den hele veien. Påfør serumet på tørt eller fuktig hår, ikke skyll etter påføring. Jeg brukte serumet etter sjamponering og dagen etter på tørt hår. Masserende bevegelser gned lett innholdet inn i hodet. Etter påføring og tørking endret håret seg ikke utover, det var ingen fet glans eller følelsen av et skittent hode, det var ingen lukt, de ytre endringene var absolutt ikke.
Påførerdysen er ikke bare behagelig, den fungerer også som en massasje. Men det var mer praktisk for meg å massere hodet med fingrene. Aminexil, en ny forsterket formel, reduserer håravfall. Vitaminer som er en del (PP og B6) gjenoppretter og gir næring til håret, arginin stimulerer blodsirkulasjonen og gir næring til hårsekken med nyttige stoffer.
Resultatet merkes ikke umiddelbart, vil jeg si etter et fullstendig kurs.
Hva jeg vil merke: håret falt betydelig mindre ut, nå trenger jeg ikke å samle hår over hele badet. Veksten av nye hår har gått. Topplokket er blitt mye tykkere. Håret begynte å skinne. Generelt gledet resultatet meg behagelig. Hårstruktur har ikke endret seg i det hele tatt,
Jeg vil også merke at jeg parallelt tok vitaminer

SOLGAR HUD, negler, hår avansert MSM FORMULA.
På slutten av kurset kjøpte jeg en ekstra pakke med ampuller mot hårtap for kvinner Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro for å befeste resultatet..
Denne gleden er ikke billig, men jeg bestemte meg for å ikke spare penger og kurere håret mitt til slutt..
Vichy-ampuller er egnet for alle hårtyper, forårsaker ikke kløe og flass og er enkle å påføre. Som et resultat får hår styrke, glans og et sunt utseende.
Valget er ditt, om du vil kjøpe eller ikke, men dette verktøyet i kombinasjon med sjampo hjalp meg veldig bra, så jeg satte absolutt topp fem.

Hallo til alle! Hvis du leser denne anmeldelsen, så er du, som meg, besatt av hår, alle slags masker og vitaminer til dem. Jeg er en av dem som har prøvd alt. Starter fra løk og pantovigara (som vet helt sikkert) og slutter med injeksjoner. Meso i hodebunnen. Og nå direkte fra VICHY-ampullene og deres arbeid. Jeg ble rådet fra en venn, en mann som oser på grunn av arvelighet og alder. I familien hans har alle lenge blitt skallet, men det er han ikke. Og han forklarer dette med at han nå i flere år har gnidd disse ampullene i hodet. Siden hårfellingen min er et konstant fenomen, gikk jeg på apoteket og kjøpte 4 pakker på en gang per kurs.

Selve ampullene er enkle å bruke, bare skyv spissen på applikatoren langs radene. Legemidlet gir ingen ubehagelige sensasjoner, det blir raskt absorbert og nøyer seg ikke med fettinnholdet. Etter ca 1 uke begynte den allerede å fungere. Tapet har blitt betydelig redusert. Effekten vil vare hele tiden i løpet av hele kurset og i omtrent en måned. Så gjorde jeg det igjen. Andre gang varte effekten i to eller tre måneder. Stoffet fungerer, det er helt sikkert. Men det løser bare problemet hvis du bruker det konstant. Men dette er en kostbar glede og ikke alle har råd..

Brukte Vichy-ampuller for omtrent ett år siden. Personlig hjalp de meg. Men etter å ha stoppet bruken, begynte håret å falle veldig ut. Så koblet jeg det til hormonelle problemer. Og etter å ha lest kommentarene nå, tror jeg at det kanskje skyldtes at du sluttet å bruke dem? Nå kjøpte jeg de samme ampullene igjen. Jeg skal prøve igjen. Jeg får se hva som skjer.

Jeg har brukt disse ampullene som stimulerer hårveksten. dette er det eneste som virkelig hjalp meg med deres vekst, og før det, at jeg bare ikke prøvde, å starte fra dyrere midler og slutte med folkemessige midler, for eksempel peppersetting. Selv om jeg før jeg kjøpte det, også opprettet et podorbny-tema.. og disse ampullene ble egentlig ikke rådet til meg.. Men jeg kjøpte det likevel, og du vet.. Jeg angret ikke. Selv om det kan være individuelt. awn | 04.08.2009, 23:22:09 [827278157] Jeg prøvde det også. Men anmeldelsene vil ikke være så flatterende. Til å begynne med virket det virkelig for meg at håret falt mindre ut, og til og med en undertøy så ut til å dukke opp. Men så snart ampullene gikk tom, kom alt tilbake, håret begynte å falle ut som før... (((((((((((

Positive anmeldelser

For omtrent 5 år siden begynte håret mitt å smuldre veldig, og det var ikke avhengig av årstid eller helsetilstand. de levde livet fullstendig. At jeg i løpet av denne tiden bare ikke har prøvd tradisjonell medisin i form av avkok og naturlige pleieprodukter. Alt var ubrukelig. Det var da Vichys fornyede Dercos-hårprodukt kom meg til unnsetning..

Kan brukes på både tørt og fuktig hår. Jeg påfører uavhengig av produktet produktet i sikksakkbevegelser i hodebunnen og parallelt, kammer jeg stedet der jeg påførte det med en hard kam, slik at massasjeeffekten også er til stede, noe som vil forbedre penetrasjonen av produktet inn i huden. Under påføring kjennes en svak varme, som går veldig raskt. Jeg bruker produktet utelukkende om natten, når jeg vasker håret nøyaktig om morgenen, da det er veldig fettete og fester seg i håret..

Så jeg har allerede brukt to slike pakker + daglig bruk av Vichy Dercos Technique Energisant-sjampo og jeg kan si med tillit at de fungerer. Før bruk var hodebunnen tydelig synlig gjennom håret mitt, og det var en rolig redsel, jeg prøvde å kamme og lage hestehale for på en eller annen måte å skjule alt dette. Og det verste er at det ikke er et sted på ett sted, men litt etter litt over hele hodet. Som legen fortalte meg, har kvinner aldri skallethet som menn. Hos kvinner oppstår hårtynning i hele hodet. Et bilde av en gammel bestemor fra eventyr dukker umiddelbart opp i hodet mitt, som har tre kniver på hodet i stedet for hår.

Etter en lang og langvarig behandling er hodebunnen ikke lenger synlig gjennom håret, håret har blitt mye tykkere og kvaliteten deres er også merkbart forbedret, og dette til tross for at jeg ofte liker å farge dem.

Jeg anbefaler på det sterkeste, jeg sjekket resultatet på meg selv.

Hår falt ut etter fødsel, det var bare utklipp over hele leiligheten. Jeg begynte å ta Pantogar, med råd fra en hudlege. Hår kom virkelig til live, det var ikke noe tap, de ble blanke, silkeaktige og tykkere.

Jeg kjøpte det på apoteket. På MA-nettstedet demonterer de det raskt))) Det var ikke noe tap, jeg bruker 3 ampuller i uken for å forbedre håret. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Etter en måneds bruk kom håret til live, en sunn glans av håret dukket opp, stylingen varer naturlig, vakkert og lengre enn vanlig. Håret er merkbart tykkere, det ser ut til at det er flere av dem !! Jeg vil fortsette - 3 måneders helbredelse hver sjette måned, hva håret trenger med ernæringen og økologien vår.

Siden barndommen har jeg problemer med hår, tynne, sjeldne og til og med ikke vokser, misunnte jeg jentene som så på de lange flettene. Nå har jeg vokst opp og problemet er med meg, håret har holdt seg sparsomt, bare tørrhet om sommeren har lagt til, og ofte splittet seg. Jenter som jeg bare ikke prøvde, både vitaminer og serum, det kom til og med i profesjonelle butikker for å ta vare på kosmetikk, men ingenting hjalp, det var resultater, men øyeblikkelig, det vil si, det var ingen kumulativ effekt. Og en gang jeg kom til apoteket, forklarte situasjonen, ba om litt vitamin, og de rådet meg disse ampullene, for å være ærlig, håpet jeg ikke på noe, men bestemte meg for å ta risikoen. Tro det eller ei, jeg sang odes til dette produktet, jeg har aldri vært så lykkelig, håret vokser om en måned ikke, som vanlig, med 1,5 cm, men mye mer. Endringer er synlige etter 2-3 prosedyrer. Nå har jeg klippet av alle splittede ender, og nå behandler jeg håret mitt, og takket være disse ampullene vokser håret mitt med store sprang. Jeg angret ikke på budsjettet og kjøpet i det hele tatt, fordi resultatet fullstendig rettferdiggjør prisen. Jeg oppfordrer alle som har samme problemer til å kjøpe dette produktet.

Etter fødselen, 3-4 måneder senere, begynte fryktelig hår å falle ut, bare i bunter. Dette mirakel middelet stoppet tapet, og nye hår begynte å vokse. Jeg er veldig fornøyd. Hår etter bruk er bare super!

Ampoler for hår "Vichy Aminexil": kundevurderinger om verktøyet

Skjønnhetsproblemer har bekymret kvinner siden menneskeheten forsto seg som en art. Hver generasjon av det rettferdige kjønn opprettet sine egne oppskrifter som gjorde at de kunne opprettholde sin attraktivitet i mange år. Moderne kvinner har erstattet folkemetoder med resultatene fra kosmetiske selskaper, hvis nye produkter vellykket brukes i deres daglige personlige pleie. De gir imidlertid ikke alltid et godt resultat, til tross for de betydelige kostnadene. Det er spesielt vanskelig å finne riktig middel mot hårtap. Opptil åtti prosent av kvinnene møtte dette problemet med forskjellige intervaller i livet, og rundt førti av dem opplever regelmessig ubehag ved rikelig håravfall..

Alle slags kosmetiske produkter som lover gode resultater diskuteres aktivt på kvinners fora, men dessverre oppfyller de fleste produsenter ikke løftene. Dette gjelder imidlertid ikke for Vichy Aminexil-linjen, hvis anmeldelser er forskjellige i beskrivelsen av det positive resultatet av søknaden. Det franske selskapet har lenge vært til stede i kosmetikkmarkedet og har klart å etablere seg fra den beste siden. Kvinner stoler på henne med sin skjønnhet og tror at midlene til denne produsenten ikke er like. Hvis du er bekymret for hårets helse, og å dømme etter vurderingene, er "Vichy Aminexil" akkurat det du trenger. I artikkelen vil vi gi en beskrivelse av hovedelementene til denne linjen, og som bekreftelse av dens effektivitet, vil vi gi kommentarer fra kvinner som har brukt dem på kurset.

Bli kjent med Vichy-selskapet

Omtaler om "Vichy Aminexil" for kvinner er ganske vanlig, men dette er ikke det første produktet som ble utgitt under dette merket på det russiske markedet. Det er kjent at selskapet ble grunnlagt på begynnelsen av det tjuende århundre i en liten by praktisk talt i sentrum av Frankrike. Siden det syttende århundre har det vært kjent for sine helbredende kilder. Som det viste seg, inneholder de opptil tretti navn på mineralsalter og mikroelementer i deres sammensetning. Dette gir et sjokkerende resultat som kvinner og menn som bodde på disse stedene visste om. De hentet vann fra termiske kilder og brukte det til behandling og kosmetiske prosedyrer..

På trettiårene av forrige århundre lanserte Vichy sitt første produkt. Det viste seg å være etterspurt, og etter hvert dukket det opp produkter for hud i ansiktet, kroppen og håret. Hvert år utvidet sortimentet seg, og selve produktet ble mer interessant. Vichy-laboratoriet, som utvikler ny kosmetikk, sto for dette. I sitt arbeid blander selskapets spesialister innovative teknikker, den siste utviklingen og helbredende kildevann. Som et resultat blir ethvert produkt mer effektivt, uavhengig av formålet. Selskapet har produkter for alle typer hår og hud, som kan deles inn i flere kategorier:

Som du kan se, blant en slik variasjon, er det vanskelig å ikke finne et godt middel for deg selv og dine kjære. Men la oss komme tilbake til problemet med håravfall.

Hårtap årsaker

Hver voksen mister opptil hundre hår per dag. Til tross for det imponerende tallet, er dette beløpet nesten umerkelig og regnes som normen for en sunn person. Men på grunn av noen livsforhold eller helseproblemer, kan hår begynne å forlate hodet i en forbedret modus. I slike tilfeller sier vi vanligvis at de "klatrer i utklipp." Og denne uttalelsen er ikke langt fra sannheten. Både menn og kvinner ble møtt med det faktum at hele hårstrenger forble på badet etter vask, på kammen og til og med på puten etter en natts søvn. Dette problemet kan naturlig nok ikke være alarmerende. Kvinner lider spesielt av det, fordi de alltid vil glede menn med vakre og blanke krøller. I tillegg tar prosessen med hårbehandling lang tid, og selv etter suspensjon av hårtap vil det ta lang tid før krøllene kommer inn i vekstfasen igjen og begynner å fornye seg..

Det er mange grunner til håravfall, og en erfaren spesialist vil alltid bestemme den som forårsaket problemet i akkurat ditt tilfelle. Vi vil bare navngi de vanligste:

  • Jernmangelanemi. En lignende grunn er mer typisk for kvinner, siden de har en tendens til å begrense seg til mat, noe som fører til mangel på visse stoffer i kroppen. Jern spiller en veldig viktig rolle i dannelsen av et frodig og sunt hårhår, så en nedgang i nivået kan godt føre til håravfall..
  • Eksponering for kritiske temperaturer. Hvis du er glad i å gå i den kalde årstiden uten hodeplagg og konstant hårstyling med hårføner og varmt strykejern, så vær forberedt på at dette før eller siden vil gjøre seg gjeldende ved å tynne håret.
  • Hormonell ubalanse. Denne årsaken er vanligvis funnet hos kvinner som nylig har født. Nesten alle av dem, to til tre måneder etter fødselen, ser med redsel på hvordan håret deres begynner å vokse. Dette skyldes en endring i hormonelle nivåer og forsvinner etter tre til fire måneder uten problemer..
  • Medisiner. Visse medisiner kan utløse håravfall i kroppen..
  • Stressfulle situasjoner. Leger har lenge bevist at etter kraftig stress, oppstår kroppens reaksjon på omtrent seks måneder. Oftest kommer det til uttrykk i en endring i hårets tetthet.
  • Brudd på blodtilførselen. Hårsekkene trenger god blodstrøm. Hvis det på grunn av sykdommer er forstyrret, begynner håret gradvis å tynne.

Kvinner som merker at håret har mistet glansen, og strengene har merket seg tynnende som et resultat av tap, bør rådes til å oppsøke lege. Men hvis dette ikke er mulig, så prøv Vichy Derkos Aminexil. Omtaler om ham gir håp til og med dem som saken virker forsømt og vanskelig å fikse. Hva er denne linjen? Og hvorfor er komposisjonen så interessant?

Vichy-produkter for hår

Gjennomgangene om denne linjen gir deg mening om de fleste av produktene. De er like effektive for menn og kvinner. Til tross for at vi i artikkelen hovedsakelig henviser til representantene for den vakre halvdelen av menneskeheten, må du være sikker på at Vichy-linjen også vil hjelpe menn til å takle hårtap.

Det første produktet i denne serien ble lansert på markedet på nittitallet og siden har serien utvidet seg betydelig. I dag kan vi snakke om ampuller "Vichy Aminexil" (vi vil gi anmeldelser om dem i artikkelen), sjampo (toning, styrking, næring og så videre) og masker. Alle produktene i kombinasjon og hver for seg er i stand til å stoppe hårtap, akselerere hårveksten og øke hårets tetthet. Parallelle krøller blir mer blanke og beskyttede.

Den viktigste aktive ingrediensen i produktene i denne serien er aminexil. Den ble utviklet av laboratoriespesialister og patentert etter flere års forskning. Takket være aminexil er hvert hår fylt med kollagen, får en beskyttende membran og forbedret ernæring, noe som til slutt fører til en forbedring av strukturen. Etter to ukers bruk av Vichys produkter vil håravfall stoppes, og etter et fullstendig kurs vil en endring i tilstanden deres til det bedre bli merkbar for alle rundt.

Av hele linjen for Vichy-hår, etter vurderingene, regnes Aminexil Dercos i ampuller som det mest effektive middelet. Han anbefales i kommentarfeltet som en "ambulanse" for hår. Derfor må du starte ampullterapi så snart du merker tynt hår..

Ampuller "Vichy" mot hårtap: effektivitet

Hvis du nøye analyserer anmeldelser om "Vichy Aminexil" i ampuller, kan du sammenstille interessant statistikk. Etter et to ukers kurs rapporterte over åtti prosent av menn og kvinner tykkere og sterkere hår. Hårtap reduseres med omtrent syttitoogve prosent i et spesifikt tidsrom. Nesten alle forbrukere la merke til at krøllene har fått en sunn og naturlig glans. Kvinner skriver ofte i anmeldelser at frisyren etter bruk av ampullen er blitt mye større. Dette kan betraktes som en hyggelig bivirkning..

Beskrivelse av verktøyet

Ampoules Aminexil Dercos (anmeldelser om dem blir oftere lagt igjen av kvinner enn menn) selges på apotek i store pakker. Hver inneholder tolv eller atten flasker med produktet. I tillegg legger produsenten en applikator i esken, noe som gjør det lettere å åpne ampullen og bruke innholdet i hodebunnen. Hver flaske inneholder seks milliliter av en nesten fargeløs eliksir. I noen anmeldelser av "Vichy Aminexil" skriver forbrukere at produktet har en svak lukt av alkohol.

Det må huskes at aminexil er et veldig flyktig stoff. Derfor bør du ikke legge igjen en åpen ampulle og dele produktet i to eller tre bruksområder. Dens gunstige egenskaper vil ganske enkelt fordampe..

Bruksmåte

I anmeldelser av "Vichy Aminexil Intensive 5" beskriver forbrukere ofte ikke bare deres opplevelse av å bruke ampuller, men også måten deres korrekte bruk på. Produsenten tok imidlertid selv vare på kundene sine ved å plassere fulle og detaljerte instruksjoner på emballasjen til produktet sitt. I følge henne og anmeldelser kan det konkluderes med at én flaske bør brukes opp om gangen. Det gjennomsnittlige behandlingsforløpet varer seks uker, det vil si at det tar 42 ampuller.

Hvis resultatet ikke synes å være stabilt i løpet av denne perioden, kan du bruke Vichy-serumet i ytterligere seks uker. Men i dette tilfellet kan du bruke produktet i hodebunnen bare tre ganger i uken..

Fremgangsmåten for å bruke "Vichy Aminexil Intensive" (forbrukere beskriver det ofte i anmeldelser) er ekstremt enkel. Du må ta på applikatoren på flasken og skru den opp. Fremspringet på basen vil åpne ampullen og innholdet vil fritt gå ut gjennom applikatoren. Det er bedre å påføre serum på rene og tørre krøller. Dette gjøres i midten. Etterpå må du utføre en lett massasje av hodebunnen, hvor produktet absorberes fullstendig..

Husk at innholdet i ampullene ikke etterlater noen fete rester. Det er lov å vaske håret etter inngrepet bare etter tolv timer. Hvis du gjør dette tidligere, vil du nøytralisere helingseffekten fullstendig..

Funksjoner ved bruk av verktøyet

I følge anmeldelser kan du finne ut noen av nyansene ved å bruke ampuller "Vichy Aminexil". De er ganske nyttig informasjon for de som bare planlegger å kjøpe et produkt til seg selv..

Etter at du har brukt serumet på håret ditt, kan du for eksempel blåse det tørt. Dette vil ikke på noen måte skade den terapeutiske effekten som dette middelet har..

Kvinner som merker hårproblemer under graviditet eller amming, trenger ikke være redd for å skade babyen. Elixir-komponenter er ikke veldig gjennomtrengelige, derfor kommer de ikke inn i blodet.

Noen forbrukere rapporterer at mange av behandlingene for hårtap er vanedannende. Etter deres avskaffelse forverres hårets tilstand kraftig. Men dette gjelder ikke ampuller "Vichy Aminexil", som ikke inneholder hormoner i deres sammensetning. Derfor kan du bruke produktet så mye du trenger..

Vanligvis er det anbefalte behandlingsforløpet halvannen måned. I anmeldelsene bemerker kvinner imidlertid at det er bedre å bruke ampuller i minst tre måneder. I dette tilfellet vil resultatet være vedvarende..

Anmeldelser om bruk av ampuller "Vichy"

I de fleste av kommentarene sier kvinner og menn at håravfall stopper etter bare en ukes behandling. Avhengig av alvorlighetsgraden av saken, kan håravfallsprosessen stoppe helt eller betydelig reduseres.

De fleste av forbrukerne bemerket at håret begynte å vokse raskere, og tettheten kom seg etter halvannen måned etter bruk av produktet.

I kommentarene skriver de ofte at "Vichy Aminexil" på flasker har en hyggelig delikat aroma. Den eneste ulempen med verktøyet er den høye prisen. I noen byer overstiger kostnadene for en pakke tre tusen rubler.

Sjampoer "Vichy Derkos Aminexil"

I anmeldelser skriver forbrukere ofte at de har kombinert et behandlingsforløp med ampuller med en spesialisert sjampo av denne linjen. Det er flere typer av dem, men som oftest brukes to produkter fra samme serie på grunn av problemet med tynnende hår.

Den første er Vichy Derkos toningssjampo med aminexil (anmeldelser om det er mindre vanlige enn om ampullterapi). Og den andre - en spesiell sjampo mot hårtap. Vi vil vurdere disse midlene litt mer detaljert..

Toningssjampo

Dette kosmetiske produktet har en veldig delikat struktur. Den har en lett lukt og en jevn konsistens. Sjampoen inneholder mange komponenter. Hovedingrediensen er termisk vann. I tillegg til henne kan du ringe aminexil og vitaminer fra gruppe B. Takket være de listede komponentene takler sjampoen raskt hårtap, og styrker også krøllene. De ser ut til å være fylt med vitalitet og glans.

Sjampo for hårtap

Etter vurderingene av Vichy-sjampo med aminexil kommer den i flasker med to hundre milliliter. Når det brukes regelmessig, har det en bred effekt på hodebunnen og håret. Sjampo gir næring til huden, aktiverer regenerative prosesser i de dypeste lagene, styrker hårsekkene og beskytter hvert hår.

Hovedkomponenten i sjampoen er aminexil. Imidlertid er konsentrasjonen lav, så det anbefales å bruke midlet bare som en del av kompleks terapi..

Søknadsfunksjoner

Vichy Healing Shampoo brukes på samme måte som vanlig. Det er egnet for daglig bruk og er like effektivt for menn og kvinner. Sjampo påføres fuktig hår og skylles etter en kort massasje av med varmt vann.

Etter det kan du bruke produktet fra ampullene på håret. Dermed blir effekten sterkere og vil bli merkbar etter syv dager med behandling..

Anmeldelser av sjampo etter hårtap

Det er verdt å merke seg at i kommentarene skriver forbrukere om de forskjellige effektene av dette middelet. Mange bemerker at de bare la merke til resultatet etter å ha brukt hele flasken. Først da sluttet håret å falle ut i lapper, og en sunn glans kom tilbake til håret..

Som behagelige bivirkninger bemerkes ofte langsiktig bevaring av friskheten i hodebunnen og akselerasjonen av veksten av krøller..

Mange kvinner skriver at de kjøpte to sjampoer samtidig - tonic og for hårtap. Dette, i kombinasjon med behandling med ampuller, eliminerte problemet med tynnende hår fullstendig og gjenopprettet helsen til håret..

Vichy DERCOS Aminexil SP94

  • Indikasjoner for bruk
  • Slipp skjema
  • sammensetning

Vichy DERCOS Aminexil SP94 - håravfallsmiddel for kvinner.
Aminexil SP94 inneholder AMINEXIL 1,5%, som bekjemper kollagenkomprimering rundt hårroten for å opprettholde vevets mykhet og elastisitet og forbedre hårfiksering i hodebunnen. Molekyl SP94 0,10% stimulerer veksten av sunt og sterkt hår.
Resultat - etter 3 ukers påføring reduserer håravfallet (79%).
Hår styrkes (78%). Håret føles mykt å ta på (88%).
Håravfall stopper etter 6 ukers påføring (79%). Hår øker volumet (71%).

Indikasjoner for bruk

Vichy DERCOS Aminexil SP94 brukes mot hårtap.

Bruksmåte:
Ta en monodose.
Uten å fjerne beskyttelseshetten, skru på applikatoren og vri den til den klikker.
Bruk på hodebunnen, seksjon for seksjon.
Massasje. Ikke skyll med vann. Ta en dose per dag, 3 doser per uke i minst 6 uker.

Anmeldelser om hårtap og kompleks handling for kvinner - vichy dercos aminexil clinical 5

Plutselig er den ondskapsfulle dan av serien (kapsler, sjampo og balsam) fornøyd, så jeg vet at jeg har fått vipadinnya og "vekket de splittende hårene". Prisen er en av flere kosmetiske produkter med forbedret effektivitet!

Jeg fikk den i slutten av mars, fordi Jeg ønsket å løse problemet med skallede flekker, pluss at håret mitt virkelig tynnes.
Jeg bruker den 1-2 ganger i uken, etter darsonval. Hår litt fettete, men jeg vasker det alltid annenhver dag.
En helt ny fluff dukket opp på de skallede lappene, som ikke var der på lenge.
Jeg vil definitivt kjøpe det som et effektivt profylaktisk middel.

Pitannya til merkevarerepresentanten. Hvordan kan det gis i en uke? Og også sjampo fra hele serien.

Catherine, god dag! Prototypisk indikasjon for graviditetsperioden eller i laktasjonsperioden er det ikke. Vichy-kosmetikk er absolutt allergivennlig og utpekes som berøvelse for langvarig forbruk, slik at ingrediensene ikke konsumerer morsmelk i blodomløpet. Dyakuєmo til deg!

God morgen) Et spørsmål til en merkevarerepresentant. Kan en mann bruke disse ampullene? Sammensetningen av ampuller for kvinner og menn er den samme! Hva er så forskjellen? bare i lukten?

Christina, god ettermiddag! For menn anbefaler vi å bruke Dercos Aminexil Clinical 5 anti-håravfall og kompleks handling for menn. De viktigste aktive ingrediensene er identiske, hovedforskjellen er i tilleggsstoffene, de kvinnelige ampullene inneholder PP- og B6-vitaminer, som metter håret med de nødvendige næringsstoffene, gjenoppretter det fra innsiden og gjøre deg sterkere. I sammensetningen av menn, koffein, som forbedrer mikrosirkulasjonen av blod i hodebunnen. Vi anbefaler å bruke dette produktet i kombinasjon med Dercos toningssjampo for menn. Takk!

Jeg tok det ikke på nettstedet, men på apoteket. som foreskrevet av en trikolog for diffust hårtap (håret har flydd i et år, 200 stk per dag). Begynte å bruke fra slutten av februar 3 ganger i uken. For øyeblikket, desverre, ingen endringer. Jeg bruker videre.
PS uten anbefaling / uten tilsyn av en trikolog (hudlege) er det bedre å ikke foreskrive. mulig abstinenssyndrom.

  • alle svar (2) ⌄
  • skjul ⌄

Natalia, takk for tilbakemeldingen! Ved intens tap er intensivkurset 1 dose per dag, hver dag i 6 uker. Påfør på tørr eller fuktig hodebunn ved bruk av applikatoren. Krever ikke skylling med vann. Vi anbefaler å bruke i kombinasjon med Dercos toningssjampo med aminexil mot håravfall. Helse og skjønnhet for håret ditt!

Natalia, prøv ampuller fra Yves Rocher. Anbefale. Ale vzagal i en slik vypad trenger ta en vanntime og vitamini !! Resultatet blir stort! Problemet er helt klart internt.

Jeg kjøpte en tsei, alt er bra, håret mitt ble mindre enn vipadati. Og hvis jeg legger det på håret mitt, så er det lett varmt på hodet. Og det er enkelt å fikse det. Chi mohe ta bootie?

Prisen vokser med store sprang ((((((
skrekk
mer og dyrere

Et spørsmål til merkevaren. Kan dette middelet brukes under graviditet?

Alena, ja, det er ingen kontraindikasjoner å bruke under graviditet.

Vishy-kosmetikk er veldig effektiv for sjampo og dekorativ kosmetikk. Jeg anbefaler sjampo og ampuller til alle. Egentlig slutter håret å falle ut som har problemer.

Make UP er de beste, jeg har kjøpt produkter i mange år! Verktøyet er super, spesiell takk for bursdagspresang! Jeg tar kontakt igjen!

Jeg kjøpte dette middelet som foreskrevet av en lege, jeg brukte nesten all emballasjen, jeg brukte den hver dag, jeg delte flasken i 2 dager, i en måned ble resultatet svakt - håret mitt begynte å falle ut litt mindre, men jeg vet ikke verdien av dette middelet eller vitaminer som jeg drakk parallelt. I alle fall, etter anbefaling fra en lege, vil jeg etter disse ampullene kjøpe et konsentrat for å øke hårets tetthet
Vichy Dercos Densi-Solution Hair Mass Creator Concentrated Care - la oss se hva som skjer videre. Takk butikken, alt er raskt og prisen er hyggelig.

Elena, takk for tilbakemeldingene dine. Du trenger å bruke 1 dose om dagen, du trenger ikke dele den om halv morgen / kveld. På grunn av feil applikasjon ser du ikke resultatet..

Etter å ha brukt 12 ampuller dukket tørr hodebunn, kløe, flass opp.Jeg forventet ikke slike resultater fra et slikt merke..

Lyudmila, takk for tilbakemeldingene dine. Rådfør deg med en trikolog.

Jeg er takknemlig for meg at jeg har vist meg absolutt bezkorisny, sammen med sjampo, maske og balsam av samme serii. Ochіkuvala shche dovgo etter endt kurs, at alle marno.
Virishila skrev en melding, du fikk den ikke.
Skoda vitrachnikh kosht_v. Det er ingen vorte.

Oleksandra, dyakuumo for vidguk. For å avklare, om vals, samtidig vikoristovuyu vykoryvuyut ampuller? Aminexil er fratatt ampuller og sjampo. Dyakuєmo

Trikologen skrev ut. På områder med start av AGA fungerte ikke løsningen i det hele tatt. Områder med diffust frafall har minimal effekt.
Blir ikke fett. Pipetten fra settet er upraktisk, jeg bruker min fra et annet verktøy.

Så. Jeg brukte produktet i to måneder (den første - to ganger om dagen, den andre - en gang om dagen) som foreskrevet av en trikolog.
Jeg hadde mindre problemer med at håret nådde for raskt å felle.
Jeg vet ikke hva som var løsningen på problemet til slutt, men jeg brukte bare dette verktøyet. Kanskje hodemassasjen fungerte mer;) Du kan ikke gjette her.
Generelt sett ble håret mye sterkere den første måneden, den andre måneden begynte det å falle ut nesten som før, men etter endt kurs faller det igjen minimalt (for meg).
Så jeg tror at verktøyet har taklet oppgaven sin..

Brukes sammen med sjampo. Etter et tre ukers kurs falt tapet med omtrent 30%. For å være ærlig, forventet jeg mer effekt for en slik pris. Kanskje bør kurset gjentas.
Nytt hår er ikke i bransjen, men det er ikke oppgitt av produsenten. Jeg har en svak temporal lobe, og håret var superfint og krøllete. Etter kurset tyknet de, jevnet seg ut og begynte å vokse.
Hodebunnen føles bedre, svak rødhet og peeling er borte.
Stoffet er veldig lett, smører egentlig ikke inn, så du trygt kan bruke det om morgenen etter å ha vasket håret.
Foto etter påføring. Dessverre lar ikke sminke deg legge ved to.
Konklusjon: Ikke forvent et mirakel. Dette middelet vil påvirke intensiteten av hårtapet og gi nytt liv til håret ditt, men det vil ikke vokse en heste manke. Hvis problemet med hårtap skyldes faktorer som stress, AGA eller hormonell ubalanse, vil ikke løsningen hjelpe. Trenger å gå til legen.

Takk bra. vikoristova var en pakke, resultatet slo her om en måned, håret stoppet ikke vipadati, men vipadinnya endret seg betydelig, pluss at en times tid ryddet vikorystannya opp fettet, men det er synd at de fetne stopper.

ampuller rent. resultat є, ale їkh krever vikoristovuvati for tegnene på en lykar og i en kompleks lykuvanni.

Veldig kule ampuller. De hjelper 100%. Jeg tok det lenge. Da ytterligere 400 UAH var. Den skal brukes sammen med sjampo fra samme serie. Det anbefaler jeg absolutt.

Et helt dumt middel. Jeg tok det på apoteket. Brukte 4 pakker - null effekt.

  • alle svar (2) ⌄
  • skjul ⌄

Anna, og du prøvde ikke en slik sjampo og drakk vitaminer. For en konsultasjon med en lege brukte jeg ampuller, sjampo og to eller tre typer vitaminer, avhengig av hårtype. Da var resultatet akkurat som en bombe. resultatet er en buv odraz, et lån på opptil 3 måneder, jeg vil ha en result buv i 2

Anna, god ettermiddag! Takk for at du valgte merket Vichy. Vi beklager at Ві ikke fikk det ønskede resultatet fra bruk av produktet. Vi anbefaler at du konsulterer en trikolog. I dette tilfellet er dermatokosmetikk ikke nok til å korrigere håravfall.